Panowie co myślicie o dziesiejszym meczu Realu M. z Betisem, dostałem freebeta na 125zl. Ostatnimi czasy mało co się interesuję europejską piłką a niechciałbym żeby się zmarnował.
Freebeta po kursie 1.90 nie ma absolutnie sensu stawiać. Chyba że o Betisie myślisz to wal śmiało.
Panowie co myślicie o dziesiejszym meczu Realu M. z Betisem, dostałem freebeta na 125zl. Ostatnimi czasy mało co się interesuję europejską piłką a niechciałbym żeby się zmarnował.
Freebeta po kursie 1.90 nie ma absolutnie sensu stawiać. Chyba że o Betisie myślisz to wal śmiało.
Nie o Realu nie gram na codzień, lata się nie logowałem do buka, a co byś polecił żeby zagrać? W razie wtopy nic się nie stanie bo to freebet a szkoda żeby przepadł. Coś po niskim kursie czy jak?
Człowiek wsadził De Ligta do fantasy, myślałem że za Allegriego znów będzie z 30 spotkań w lidze na zero z tyłu, a tu już dwa od Udinese przyjęte (Szczęsny show ) teraz już ich Empoli ukuło
Z freebeta kontrując możesz zrobić 80% jego wartości bez ryzyka. Więc stawiajac po kursie 2.0 masz ok 50% szansy na 100 % wartości, co się mija z celem. Nic ci nie polecę konkretnego poza tym żebyś atakował jakiś porządny kurs