Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 12 z 97 1 2 10 11 12 13 14 96 97
T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by aker
Siostrzeniec jak parę lat temu jechał ze znajomymi koleją transsyberyjską to przysiadło się do nich dwóch lekko podchmielonych rusków z zapytaniem skąd są
jak powiedzieli że z Polski to jeden z nich stwierdził "o polaczki jak ja was kurwa nie lubię bo we wszystko się wtrącacie "

Tutaj nie ma czemu się dziwić. U nich propaganda działa tak dobrze, że ludzie z nizin społecznych mają tak wyprane mózgi, że już dawno przestali myśleć.
Jechali do samego końca tj. Władywostoku?

Bonus: Unibet
B
addict
addict
B Offline
Siostrzeniec jak parę lat temu jechał ze znajomymi koleją transsyberyjską to przysiadło się do nich dwóch lekko podchmielonych rusków z zapytaniem skąd są
jak powiedzieli że z Polski to jeden z nich stwierdził "o polaczki jak ja was kurwa nie lubię bo we wszystko się wtrącacie "

A mój siostrzeniec jak pojechał do Kazania na mecz z Kolumbią na MŚ 2018 to nikt z wolontariuszy nie chciał z nim po angielsku gadać tylko po polsku. W każdym kraju znajdziesz debili. Jeszcze niedawno Ukraińcy dla niektórych byli banderowcami, a teraz ci sami pierdolą swoje wielkie poparcia dla nich teksty.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Tigerrr

Tutaj nie ma czemu się dziwić. U nich propaganda działa tak dobrze, że ludzie z nizin społecznych mają tak wyprane mózgi, że już dawno przestali myśleć.
Jechali do samego końca tj. Władywostoku?

tak

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Wroga Polsce polityka Ukrainy to fakt. Nasrane w ich głowach o bohaterach typu bandera to też fakt.

Ale zakodujcie sobie, że na teraz najważniejsze jest, żeby tam się bronili jak najdłużej i wygrali te wojnę. I trzeba im pomagać chyba, że wolicie za chwilę sami żebrać o pomoc.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Rymo, Inter wała kręci jak ostatnio.

K
xxx
xxx
K Offline
Originally Posted by quincy
Wroga Polsce polityka Ukrainy to fakt. Nasrane w ich głowach o bohaterach typu bandera to też fakt.

Ale zakodujcie sobie, że na teraz najważniejsze jest, żeby tam się bronili jak najdłużej i wygrali te wojnę. I trzeba im pomagać chyba, że wolicie za chwilę sami żebrać o pomoc.

+1

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Sensei
Rymo, Inter wała kręci jak ostatnio.
nie, jestem pewien ze wygraja

B
addict
addict
B Offline

Pełna zgoda.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Originally Posted by bonanno
A mój siostrzeniec jak pojechał do Kazania na mecz z Kolumbią na MŚ 2018 to nikt z wolontariuszy nie chciał z nim po angielsku gadać tylko po polsku. W każdym kraju znajdziesz debili. Jeszcze niedawno Ukraińcy dla niektórych byli banderowcami, a teraz ci sami pierdolą swoje wielkie poparcia dla nich teksty.

W punkt. Wszędzie są normalni ludzie. W Rosji ich nie brakuje, ale przez tę propagandę, która już działa od początku objęcia władzy przez tego nazistę wyprali mózgi wielu osobom.
Ja nigdy nie pisałem o Ukraińcach jako banderowcach. Dla mnie człowiek jest albo dobry albo zły. Takie historyczne wojenki to tylko dla osób z nizin społecznych i inaczej myślących.
I Ukraińców powinno się szanować i traktować jak partnerów, a mam wrażenie, że ich nie traktuje się poważnie, karząc latać z karabinami przeciwko agresorowi, który jest uzbrojony na maksa i przygotowywał się do tej agresji od dobrych kilku lat, jak nie od kilkunastu. Europa ich powinna traktować poważnie!
Na szczęście piszą, że teraz niektóre rządy podsyłają im uzbrojenie, pomimo początkowej odmowy.

Kilka lat temu, jak jeszcze nikt nie myślał o wojnie, to szaleniec Żyrinowski mówił, że na Polskę już jest gotowy plan nalotu dywanowego, który zostanie przeprowadzony. Uznano to wtedy za głupoty, ale były też słuchy, że Zyrinowski wygaduje wprawdzie często głupoty, ale w tym wypadku może być coś na rzeczy...

co to się w Łodzi dzieje frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

mam paru znajomych z Ukrainy i żaden źle nie wyrażał się o Polsce
rozmawialiśmy kilka razy o upa i baderowcach i potwierdzali że wiedzą co kiedyś zrobili Polakom i jest im wstyd za to i bardzo ich boli jak czasami mieli incydenty w Polsce jak ich nazywali upowcami

jeden niestety z miasta Sumy w którym wczoraj toczyły się ostre walki

jakie są kursy że oddamy celny strzał w tym meczu

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kupię dekoder Polsatu

ten Macedoniec za pół bańki to nie wiem czy by się w Dalinie załapał do meczowej

G
enthusiast
enthusiast
G Offline

dokładnie!!! mimo to, iż z Ukrainą nie jest nam po drodze teraz jak najbardziej ich trzeba wspierać w walce z ruską ku..wą! Mieć takiego sąsiada dla nas to tragedia, nie wiadomo co dalej i czy nas też nie przehandlują, jak będzie sytuacja kryzysowa!

1
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
1 Offline
A mówił w telewizji że Stalin miał aparat trroru, Wołoszański nie wie co to jest aparat terroru. Ciekawe czy Pacyfek wie o co chodzi.

Originally Posted by VVega
Kupię dekoder Polsatu

na Sportzone leci 1 właśnie pogrom łódzki patrze

W
Fundator
Fundator
W Offline
Kupię dekoder Polsatu
Może na sportzone będzie można oglądać

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
mam paru znajomych z Ukrainy i żaden źle nie wyrażał się o Polsce
rozmawialiśmy kilka razy o upa i baderowcach i potwierdzali że wiedzą co kiedyś zrobili Polakom i jest im wstyd za to i bardzo ich boli jak czasami mieli incydenty w Polsce jak ich nazywali upowcami

jeden niestety z miasta Sumy w którym wczoraj toczyły się ostre walki

Ja też mam kilku znajomych ze studiów, bo wielu Ukraińców studiuje w Polsce i złego słowa nie mogą o nich napisać.:-)Życzliwi i pomocni

Originally Posted by wHiTe_StAr
Kupię dekoder Polsatu
Może na sportzone będzie można oglądać

czytasz w moich myślach tongue

Strona 12 z 97 1 2 10 11 12 13 14 96 97

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
12 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, latajaca_holenderka, betowiec, alfa, Lukasz111, aker, Akhu, Kretol, rymoholik, bukma, Green Arrow), 770 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,108
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025