Ja tylko po cichu zasygnalizowałem aby najeść się tenisem na AO nie trzeba zarywać nocek bo od śniadania do obiadu spokojnie można zaspokoić tenisowy głód a sesja nocna i tak trwa do obiadu i wcale nie musi być przedłużona długością meczu.
Polatałem teraz trochę po mieście i powiem wam jedno Same Ciapate i Ukraińce , żadnych polaków , jedynie te głupie cipy odjebane jak na dzień nauczyciela.. ten kraj zjeżdża na psy
Polatałem teraz trochę po mieście i powiem wam jedno Same Ciapate i Ukraińce , żadnych polaków , jedynie te głupie cipy odjebane jak na dzień nauczyciela.. ten kraj zjeżdża na psy
Panie AO po czubach tera a i Pittsburgh idzie jak po swoje. Sen będzie słodki.
są cztery opcje
Sen słodki - przebudzenie słodkie to jest cel sen słodki - przebudzebnie gorzkie to najgorsze.. trzeba zmienić szyld i grać dalej, ale to niełatwe sen gorzki (nie wchodzi) - przebudzenie słodkie budzi sie wiara sen gorzki - przebudzenie gorzkie - bez znaczenia praktycznie już..
najlepiej kłaść się spać nie licząc na nic.. lepiej miło się zaskoczyć, niż sie wkurwiać bezcelowo