Polskiego trenera który osiągnął najlepszy wynik z kadrą od lat - spaliliśmy na stosie a teraz mamy litować się nad człowiekiem , który miał nas wynieść na inny poziom? DOŚĆ tego- kadrę powinien prowadzić polski trener- to co się dzisiaj stało nie można nazwać inaczej jak hańbą
sprawdził się do 45 minuty, resztę mieli zrobić kopacze.
Mistrz Hiszpanii - Lewy Mistrzowie Włoch - Zieliński, Bereś Mistrz Holandii - Seba Szymański Mistrz Grecji - Damian Szymański Finalista LE - Zalewski Vicemistrz Anglii - Kiwior Vicemistrz Francji - Frankowski Juventus - Milik, Szczęsny
Lewandowski król strzelcow La Liga, Frankowski w 11 sezonu ligi francuskiej, Zieliński w 11 sezonu Champions League,
Trener Santos - mistrz Europy; wygrana w Lidze Narodów; brąz Pucharu Konfederacji; mistrzostwa, puchary krajowe , superpuchary z FC Porto; puchar Grecji z AEK Ateny
Nowoczesne stadiony. Rzesza wspaniałych kibiców. Duży europejski kraj…
A my przegrywamy z Mołdawią. Odkąd świadomie oglądam futbol jest dla mnie niewytłumaczalne to, dlaczego my jako piłkarska reprezentacja jesteśmy takim gównem. Tego nie da się ogarnąć umysłem i logiką.
tak i przyjechała mała drobna blondynka i rozjebała system
Od 16 minut mamy astronomiczne lato a na forum cisza
weź kurwa...zamykam rozpędzoną kuwetę na cztery spusty.. Się staram, piszę..kurwa wyszukuję informacji, a tu jeden z drugim..forum zdycha...pada.. lato a tu cisza...ech.. A napisał by jeden z drugim..o..ale w kuwecie się dzieje, dobra robota..dostaniesz śliwowicę w podziękowaniu..albo gęś sprawioną..
już nawet powrót pacyfa nie uratuje forum, można się rozejść
a w sumie to szkoda, bo na jesień mecz z owczarzami i derby Wiseł w DNLŚ
weź kurwa Się staram, piszę o wczorajszym meczu , analizuję przyczyny porażki, rozkładam na czynniki pierwsze, a tu mi dziadek pisze żebym nie przeżywał. A mógłby napisać jeden z drugim, o kurwa Biały pięknie to rozpisałeś wyślę ci Ducha Puszczy w nagrodę