|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jakos nie umiem sie przyzwyczaic do tej nowej szaty graficznej.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[i]Mi sie by podobalo wszystko jakby bylo po Polsku, a do designu mozna sie przyzwyczaic ...
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
gdzie tu są prywatne wiadomości? Jak je odczytać?
Nie mogę coś znaleźć :/ My Stuff
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
gdzie tu są prywatne wiadomości? Jak je odczytać?
Nie mogę coś znaleźć :/ Klikasz nick osoby do, ktorej chcesz wyslac wiadomosc i Send PM. A odczytujesz na górze My stuff/My messages
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Co mam do powiedzenia:
- mala liczba wiadomosci na stronie, poprzednio bylo lepiej - temat smieszne np. nagle podskoczyl z 6 do 11 stron Na górze w "my stuff" wybierasz "my preferences" i tam masz: Total posts to show on one page when viewing a post in flat mode: (default is 20) Zmień sobie np. na 50 
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Panowie, muszę na kilka godzin wyskoczyć, zobaczę się z m.in Ghost'em. Po powrocie zajmuję się tłumaczeniem i mam cichą nadzieję, że i z stylesheets css ktoś będzie mógł w międzyczasie pomóc.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Kylo - właśnie tak myślałem. Tylko zanim forum zostało wyłączone miałem jedną nieodczytaną wiadomość (nie zdążyłem odczytać bo akurat Conrad wyłączył forum) - a teraz jej nie ma. Widocznie te wiadomości padły ofiarą zmiany softu 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Co mam do powiedzenia:
- mala liczba wiadomosci na stronie, poprzednio bylo lepiej - temat smieszne np. nagle podskoczyl z 6 do 11 stron Na górze w "my stuff" wybierasz "my preferences" i tam masz: Total posts to show on one page when viewing a post in flat mode: (default is 20) Zmień sobie np. na 50  Proba mikrofonu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie mogę odszukać opcji "odznacz wszystkie posty jako przeczytane". Jak we ktoś gdzie to się znajduje to bym był wdzięczny
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Mnie jak do tej pory drażni kolorystyka, wielkość postów; przedtem były one o wiele mniejsze i bardziej czytelne ( jak dla mnie bynajmniej) Mi nic nie daje to czy na stronie wyświetla 50 czy 20 postów bo i tak i tak wygląda to miernie. Druga sprawa to język : ktoś sugerował zeby cały czas był angielski, ktoś na żarty chyba dodał niemiecki  To może zróbmy wszystko w języku czeskim ? Przynajmniej śmiesznie będzie Przecież my żyjemy w Polsce a nie w innym kraju i chciałbym mieć opcje, tematy itp w narodowym języku ! Kolejna sprawa to format zapisywania daty przy wysyłaniu postów, dla mnie dziwnie to wygląda. Małe zmiany już zaszły ale o wiele bardziej pododał mi się soft poprzedni, wszystko było bardziej czytelne, teraz wszystko takie duże jak na innym polskich forach a to mnie odstrasza 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Szkoda, że koło szybkiej odpowiedzi zniknęło pole "podglądu". Będzie więcej błędów w postach. Wszyscy będą klikać Submit zamiast Preview...
Pozdrawiam!
PS. Czemu dopiero teraz mogłem się podłączyć, a widzę, że dyskusja się toczy już od 12?
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
jak zniknęło?
u mnie cały czas jest "preview reply" obok "submit"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No tak, ale do tej pory było z lewej strony domyślnie zaznaczone preview przed wysłaniem. O to mi chodziło...
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Mnie jak do tej pory drażni kolorystyka, wielkość postów; przedtem były one o wiele mniejsze i bardziej czytelne ( jak dla mnie bynajmniej) Mi nic nie daje to czy na stronie wyświetla 50 czy 20 postów bo i tak i tak wygląda to miernie. (....) Małe zmiany już zaszły ale o wiele bardziej pododał mi się soft poprzedni, wszystko było bardziej czytelne, teraz wszystko takie duże jak na innym polskich forach a to mnie odstrasza  Mam dokładnie takie same odczucia - niestety ta zmiana strasznie upodabnia forum do phpbb 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niestety css'y się różnią i to dość poważnie dlatego nie będzie proste przejście z powrotem na stary image...
PS. Czy u was w Preview też nie ma polskich liter?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Konieczna zmiana to kolorystyka ta jest jakaś "męcząca" dla oczu...
i większa ilość postów na stronie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie ma opcji "przejdz wyzej" ang. INDEX na kazdym "poziomie" forum. Mozna np. naciskajac INDEX (pod postami) przejsc z tematu "Nowy wyglad forum" do tematu "To i Owo", ale nie ma juz tej opcji aby z "To i Owo" przejsc wyzej na strone glowna. Niby jest pod postacia "Forum List" na gorze, ale to nie to samo jak w poprzedniej wersji.
"Buzki" nie maja takiej samej wielkosci.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie no masakra aż nie chce sie czytać:/ i wogóle.... chociaż niech powróci stary dobry image
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No i znowu powiadamienie o nowych postach nie działa 
|
|
|
|
|
1
|
|
1
Panowie, muszę na kilka godzin wyskoczyć, zobaczę się z m.in Ghost'em. Po powrocie zajmuję się tłumaczeniem i mam cichą nadzieję, że i z stylesheets css ktoś będzie mógł w międzyczasie pomóc. Przetłumaczyłbym i porobił CSS ale chciałbym to przetestować, niestety idioci link do wersji trial wysyłają mailem i niestety nic jeszcze nie dostałem. Mam tylko starą wersję 6. Jakby nie mogli publicznie umieścić linka do wersji trial 7 ehhh - wszyscy się rzucą i zaczną przerabiać wersję na pełną LOL  jakby nie istniało kilka lepszych forum w PHP i to darmowych.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|