|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym chcial stara zielono-biala skorke
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest gdzies opcja "idz do pierwszej nieczytanej wiadomosci(pierwszego nieczytanego posta(w danym temacie))" ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i znowu powiadamienie o nowych postach nie działa  Działa.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ja bym chcial stara zielono-biala skorke Ja bym chciał klasyczną czy jest gdzies opcja "idz do pierwszej nieczytanej wiadomosci(pierwszego nieczytanego posta(w danym temacie))" ? Tak jak w starej wersji, gdy masz zółty folder przy temacie to klikasz na temat i masz ostatnią nieprzeczytaną wiadomość. 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Trochę psioczyłem, ale jest jedna rzecz, która mi się bardzo podoba. Otóż w końca można ładnie i szybko sformatować tekst. Pogrubić to, podkreślić tamto, a nie walczyć z tym jak wcześniej. Do poprawki to oczywiści: -więcej języka polskiego -więcej skórek (ale te z pewnością bedą) -powrót tego czegoś na górze (strona główna, mój profil itd.) -przejrzystość działów na stronie głównej 9kiedyś jak się zalogowałem, to od razu mogłem wskoczyć np. do Rankingu, tera trza babrać i pogrunbione były działy gdy były jakis nowe posty. Teraz tego chyba nie ma). Na razie tyle  Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i wciąz nie ma edycji, właśnie próbowałem :(((
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jest gdzies opcja "idz do pierwszej nieczytanej wiadomosci(pierwszego nieczytanego posta(w danym temacie))" ? Tak jak w starej wersji, gdy masz zółty folder przy temacie to klikasz na temat i masz ostatnią nieprzeczytaną wiadomość.  nie chodzi o to, tylko o szybkie odnalezienie ostatniego nie czytanego postu, w zeszlym sofcie po wejsciu do tematu na gorze byl napis "idz do ostatniego nieczytanego postu" a tutaj takiej opcji nie widze
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
te kolory to aja tak zostac?
mi sie wogole niepodobaja, wsyzstko blade i pastelowe
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Przede wszytkim nowe style, bo nie wiem jak was, ale mnie juz oczy bola, a dopiero teraz siadlem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ale i tak juz o wiele lepiej niz na poczatku.... za czasem mysle bedzie tak jak daniwje 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przede wszytkim nowe style, bo nie wiem jak was, ale mnie juz oczy bola, a dopiero teraz siadlem  oj daje po oczach
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
aha czemu nie zaznacza nowych wiadomosci? musze patrzec po datach
|
|
|
|
|
1
|
|
1
Odnośnie skórki zacząłem robić biało-zieloną, jako że mam też bardzo ważną inną sprawę trochę się to opóźni ale do 20 na pewno będzie.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
po 1 chce stara szate graficzna  ta jest nieprzyjazna dla oczu po 2 polski język i polską czcionkę w postach po 3 zbyt mało postów na jednej stronie sie mieści // jedna linijka tekstu a zajmuje z 10 // i wcięlo mi w profilu moje ulubione tematy i wiadomości priv 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Wszytkim wcielo privy, szkoda, mialem tam pare rodzynkow 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
sorki ze jedno pod drugim, teraz to zauważyłem: -brak edycji postów -zniekształcone buźki
na + szybsze działanie forum
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
niestety smutno to mówić..ale odrzuca od monitora..nie można sie skoncentrowac na tym co sie czyta..nie zawsze stare jest wrogiem nowego..rozmawiam z uzytkownikami mecz.pl i mają to samo..
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi się strasznie nie podoba ta wielkość postów. post ma jedną linijkę, a zajmuje masę więcej. Nie ma opcji sprawdź kto jest on-line, a czasami z nudów zdarzyło mi się popatrzeć. I czy tylko u mnie czy u was też zmieniła się czcionka? Kolory mam w miarę takie same. Brak polskich liter w "preview" Gdzie jest shoutbox? bo ja go nie wiedzę To na razie tyle
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kto dał kase za taką BADZIEWIATĄ GRAFIKE???
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
wiec teraz ja wyraze swoja opinie
ma plusy i minusy,
zaczne od plusow: - szybsze dzialanie forum - i to zdecydowanie - ladniejszy uklad graficzny, ikony, itp
minusy: - wersja angielska, zdecydowanie zmienic na polska - zle dobre kolory, przy zmianie, tlo niebieskawe, zupelnie nie pasuje - brak wciaz edycji - gorna belka Moj profil, itp powinna zostac wedlug starej szaty - logo mecz.pl wyrownane do tabeli forum, - banner GB wysrodkowany
tyle odemnie jak narazie...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|