Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 19 z 78 1 2 17 18 19 20 21 77 78
O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
Rafi dawaj mundralka latajacej jej play-off winner to już forumowe średniowiecze

Bonus: Unibet
K
xxx
xxx
K Offline
Originally Posted by burbon
Kemp chyba zagaja na Moda...

nadał bym się.. mam niemałe doświadczenie w grupach na platformach społecznościowych

..ale na razie nie mam jeszcze ambicji na Moda tutaj.. po co mi to tongue

B
Smakosz jedzenia i alko
Smakosz jedzenia i alko
B Online: Eek
Originally Posted by kemp
może teraz Akagi trochę by nim pobył..

to zobaczy, jak to jest innych od 'mundralków' przezywać wink

Zamiast sie mazać, zawnioskuj lepiej o jakiś claim pod nickiem ..akagi

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
tutaj i tak mod nie wiele moze

K
xxx
xxx
K Offline
ale szacunek ma grin

K
xxx
xxx
K Offline
Originally Posted by burbon
może teraz Akagi trochę by nim pobył..

to zobaczy, jak to jest innych od 'mundralków' przezywać wink

Zamiast sie mazać, zawnioskuj lepiej o jakiś claim pod nickiem ..akagi

ekhem.. właśnie deilkatnie zawnioskowałem tongue

R
Zbanowany
Zbanowany
R Online: Karty
Originally Posted by DePito
Originally Posted by rafal08
o, Rafał jest

siema, Rafał

Zawsze jestem piwo Sie ma

Cześć. Rafał masz jakieś kontakty z Betclic?

Nie mam i nigdy nie bede miał kontaktów z zadnymi PL bukami. Przykro mi. frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
,

"Na razie", to znaczy takowe ambicje masz, tylko jeszcze nie sprecyzowałeś czasu ich realizacji.

Mundralko. smile

addict
addict
Niestety chyba kończę grę w tym gównie...

"Zespół VIP
Witam Panie Marku,

Bardzo dziękuję za wiadomość zwrotną.

Uprzejmie informuję, że zakład o numerze 657cc7f6d6163d6cfa149862 został anulowany, a stawka została zwrócona do Pana konta gracza, ponieważ zakład został przez Pana postawiony o godzinie 22:41:10. Natomiast gol padł o godzinie 22:41:09. Czyli podczas stawiania zakładu, wynik był już znany. Całkowicie zdaję sobie sprawę, że różnica czasu wyniosła zaledwie jedną sekundę, natomiast zgodnie z naszym regulaminem taki zakład musi zostać anulowany. Zdaję sobie sprawę Panie Marku, że może to powodować niezadowolenie.

W związku z powyższym, zakład został anulowany, ponieważ nie powinien on wcale zostać przyjęty. (możliwość postawienia zakładu powinna zostać zablokowana przez system, co jednak się nie stało).

Zgodnie z naszym regulaminem:

"10.9. BEM zastrzega sobie prawo do unieważnienia Zakładu, który został wygrany przez Użytkownika w następstwie awarii technicznej lub błędu, w tym również błędu transmisji. BEM zastrzega sobie prawo do pociągnięcia Użytkownika do odpowiedzialności z tytułu jakichkolwiek szkód wyrządzonych BEM lub poniesionych przez BEM w wyniku świadomego wykorzystania błędu technicznego lub administracyjnego przez Użytkownika podczas dokonywania i/lub otrzymywania płatności."

Przykro mi Panie Marku, lecz kupon o numerze 657cc7f6d6163d6cfa149862 został anulowany zgodnie z naszym regulaminem, i zmiana rozliczenia nie będzie możliwa. Całkowicie zdaję sobie sprawę, że jest Pan niezadowolony z takowej decyzji, lecz proszę pamiętać, że każdy zakład musi zostać rozliczony na podstawie dostępnego regulaminu, czego powód jest bardzo prosty: w tej sytuacji Pana kupon okazał się być wygrany, lecz dla innych graczy, kupon na ten sam mecz mógł okazać się przegrany, a anulowanie kuponu (co jest zgodne z regulaminem) pozwoliło odzyskać stawkę za postawiony zakład. Proszę pamiętać Panie Marku, że w każdej sytuacji są dwie strony medalu, a Betclic jako legalny operator gier hazardowych musi kierować się regulaminem.

Z góry dziękuję za zrozumienie a w przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam,

Natalia
Zespół VIP Betclic"

Przestrzegam też innych...

W
Fundator
Fundator
W Offline
Rafał trzyma z gitami a nie frajeramj

K
xxx
xxx
K Offline
Originally Posted by akagi
,

"Na razie", to znaczy takowe ambicje masz, tylko jeszcze nie sprecyzowałeś czasu ich realizacji.

Mundralko. smile

[Linked Image from media.giphy.com]

R
Zbanowany
Zbanowany
Co do podpisu to sami sobie wyjasnijcie sytuacje lub mnie wyjasnij na PW dlaczego ma taki nie być

K
xxx
xxx
K Offline
ok ok smile

dzięki! jakoś to wyjaśnię toast

K
xxx
xxx
K Offline
Akagi wyższy, niż sobie wyobrażałem hmm

Akagi, ile masz wzrostu?

R
Zbanowany
Zbanowany
Originally Posted by DePito
Niestety chyba kończę grę w tym gównie...

"Zespół VIP
Witam Panie Marku,

Bardzo dziękuję za wiadomość zwrotną.

Uprzejmie informuję, że zakład o numerze 657cc7f6d6163d6cfa149862 został anulowany, a stawka została zwrócona do Pana konta gracza, ponieważ zakład został przez Pana postawiony o godzinie 22:41:10. Natomiast gol padł o godzinie 22:41:09. Czyli podczas stawiania zakładu, wynik był już znany. Całkowicie zdaję sobie sprawę, że różnica czasu wyniosła zaledwie jedną sekundę, natomiast zgodnie z naszym regulaminem taki zakład musi zostać anulowany. Zdaję sobie sprawę Panie Marku, że może to powodować niezadowolenie.

W związku z powyższym, zakład został anulowany, ponieważ nie powinien on wcale zostać przyjęty. (możliwość postawienia zakładu powinna zostać zablokowana przez system, co jednak się nie stało).

Zgodnie z naszym regulaminem:

"10.9. BEM zastrzega sobie prawo do unieważnienia Zakładu, który został wygrany przez Użytkownika w następstwie awarii technicznej lub błędu, w tym również błędu transmisji. BEM zastrzega sobie prawo do pociągnięcia Użytkownika do odpowiedzialności z tytułu jakichkolwiek szkód wyrządzonych BEM lub poniesionych przez BEM w wyniku świadomego wykorzystania błędu technicznego lub administracyjnego przez Użytkownika podczas dokonywania i/lub otrzymywania płatności."

Przykro mi Panie Marku, lecz kupon o numerze 657cc7f6d6163d6cfa149862 został anulowany zgodnie z naszym regulaminem, i zmiana rozliczenia nie będzie możliwa. Całkowicie zdaję sobie sprawę, że jest Pan niezadowolony z takowej decyzji, lecz proszę pamiętać, że każdy zakład musi zostać rozliczony na podstawie dostępnego regulaminu, czego powód jest bardzo prosty: w tej sytuacji Pana kupon okazał się być wygrany, lecz dla innych graczy, kupon na ten sam mecz mógł okazać się przegrany, a anulowanie kuponu (co jest zgodne z regulaminem) pozwoliło odzyskać stawkę za postawiony zakład. Proszę pamiętać Panie Marku, że w każdej sytuacji są dwie strony medalu, a Betclic jako legalny operator gier hazardowych musi kierować się regulaminem.

Z góry dziękuję za zrozumienie a w przypadku jakichkolwiek dodatkowych pytań zapraszam do kontaktu.

Pozdrawiam,

Natalia
Zespół VIP Betclic"

Przestrzegam też innych...

Tu chodzi o 1 sekunde, więc wyjasnienie tego na pewno nie jest proste. Jeśli masz dowody, że było inaczej to pisz wszedzie, włacznie z Ministerstwem Finansów. W koncu oni dali im licencje wiec oni za to odpowiadaja też.
Ze wzgledu na to ,że jest to firma z Polską Licencją powinno być to proste. Pytałeś w weekend kto ich nadzoruje to masz odpowiedz.
Pamietaj o tym, że to 1 sekunda i to moze być ciezka walka. Mimo, że znam bardzo dobrze kilka osób z najwższych sfer rządu to o tej nie maja pojecia laugh.

addict
addict
Ja nie wiem skąd oni to mają bo ja oglądałem mecz i względem transmisji na eleven to gol padł po około minucie od zagranie przezemnie zakładu. Rozliczyli pozytywnie a potem anulowali jak wstałem rano. Ciężko mi udowodnić to czasowo, moim zdaniem przyjęli zakład i to ich problem,a nie mój. Kiedyś miałem takie sytuacje ale to wiedziałem, że zagrałem po golu bo livebet obsługiwał jakiś amator i bet był zazwyczaj anulowany. Tu są jakieś jaja bo u mnie to wyglądało inaczej u nich na wyniku na żywo gol też pojawił się podobnie jak mój równolegle oglądany na eleven mecz. Śmierdzi mi to wszystko kwestia jakiś 900 zł mnie orzneli i szkoda mimo wszystko choć kwota mała...

P
Sherlock Holmes
Sherlock Holmes
P Offline
Zakład został przyjęty dla mnie to jest podstawa czy był zawarty sekunde przed czy po golu to już jest sprawa betclika że się zdrzemnął i zakład przyjął.

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
a jak to wygląda w przypadku live i vary

np wczoraj rakow-kielce Kielce Gol zakłady otwarte na Raków 26,0 potem varuja anulowany Gol a potem Raków cyka

jak ktoś zagrał Raków przy 0-1. Z tego co pamiętam to reg bet365 mówi że zakład na Raków prawidlowy

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
gralem kiedys na dafie to tam rekordowo potrafili prawie minute na livie przyjmowac zaklad, dajac sobie tym samym czas na wypadek gdyby w tym czasie padla bramka, a tu ci przyjma w pare sekund ale co z tego jak potem anuluja

O
Na pełnejjj kurrr...
Na pełnejjj kurrr...
O Offline
w Gliwicach będą gole

Strona 19 z 78 1 2 17 18 19 20 21 77 78

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, alfa, burbon), 3,625 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,840,358
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026