swoją drogą to Stanowski też chciał i siebie wybielić, bo kilka kilkanaście miechów temu sam go bronił, robiąc podobny cast, gdy rzezniczak próbował ratować niby te dziecko co bardzo chore było
Ale co ma jedno do drugiego ? Bronił go w jednej sprawie, ale w innej po nim jedzie i to bardzo słusznie.
Może mu nie na rękę że wcześniej go bronił a ten robil dalej to samo ino gorzej. I stano postanowił odciąć się od gościa publikując to
23-letni napastnik Manchester City Erling Haaland z Norwegii w kilka dni w grudniu zarobił na giełdzie w Oslo ponad 300 tysięcy euro, co odpowiada sześciokrotności średniej krajowej rocznej pensji w kraju. W 2022 r. wynosiła ona 53 tys. euro brutto. Zarobkiem 3,2 miliona koron podzielił z ojcem Alfem, z którym zarejestrował w marcu firmę inwestycyjną "Pillage 3" z siedzibą w Luksemburgu. Jak stwierdził dziennik "Verdens Gang", nazwa firmy nie jest przypadkowa, ponieważ "pillage" oznacza rabunek, grabież i plądrowanie, a określenie to powstało przed tysiącem lat podczas najazdów norweskich Wikingów na Anglię
mnie to Vinc z kijem po forum gonił jak o polityce napocząłem, a tu nic, pewnie zajęty ustawianiem stołów na 21:30 i szkoleniem hostess komu i ile mają polewać alko i bezalkoholowe wódki
dobra idę prasować garnitur i do sąsiadki, w końcu trza się z osobą towarzyszącą pokazac
teraz to tvp bedzie tvpPO jeszcze większe gówno niż było, tvp Pis chociaż obiektywna była.
teraz przekładając na prosty język
załóżmy hipotetycznie że alfa ma syna i syn molestował 2 dziewczynki
alfa "nic się w sumie nie stało bo sąsiada syn też był podejrzany o molestowanie"
A Ty już za kogoś nawet piszesz i to jest normalne?? Dej już Pan sobie spokój z tą polityką
To ja napisze inaczej. Marcin Mastalerek – Prezydent nie ma pod sobą ani policji, żadnych służb, nie może zareagować. Ma, jest zwierzchnikiem sił zbrojnych ale wtedy to koalicja zrobiła by z niego Jaruzela.
teraz to tvp bedzie tvpPO jeszcze większe gówno niż było, tvp Pis chociaż obiektywna była.
teraz przekładając na prosty język
załóżmy hipotetycznie że alfa ma syna i syn molestował 2 dziewczynki
alfa "nic się w sumie nie stało bo sąsiada syn też był podejrzany o molestowanie"
chyba dziś już cepeen był grany parę razy, bo widzę, że masz ostrą fazę, a co do dzisiejszej akcji z telewizją to ten 13 grudnia chyba jednak ma więcej wspólnego niż jeszcze niedawno można było przypuszczać