|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zostaną dodane jeszcze nowe style i ten zostanie dopracowany m.in. pod względem czcionki - na razie chodziło aby był inny, lepszy od poprzedniego przypominający stary - biało-zielony. Ale da radę, żeby był ten, co przed zmianą? Bo już się przyzwyczaiłem przez rok do niego 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Zdecydowanie powinna wrócić skórka z przed kilku dni. Zrobić możliwość edycji, ale tylko 5 minut po napisaniu posta, bo potem w konkursach będą się cuda działy. I to chyba tyle z ważniejszych spraw  zgadzam sei z kolega i jeszcze Polskie menu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jiro, jakiś problem jest z nową skórką. Przeglądarka próbuje się łączyć z demo.ubbcentral.com. Nie wiesz dlaczego? Przez to nie przechodzi do nowego postu tylko zatrzymuje się na górze strony.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Muszę przyznać, ze mnie zaskoczyliście z tą zmianą softa...teraz nie mogę się w niczym połapać.  Według mnie kolor mógłby być nieco ciemniejszy i język bardziej polski. pzdr 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
yyy moze mnie ktos oswiecic jak sie teraz dodaje temat do ulubionych? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Na samej górze masz: TOPIC OPTIONS. Rozwijasz obie to menu i zaznaczasz co tam chcesz...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Zostaną dodane jeszcze nowe style i ten zostanie dopracowany m.in. pod względem czcionki - na razie chodziło aby był inny, lepszy od poprzedniego przypominający stary - biało-zielony. Ale da radę, żeby był ten, co przed zmianą? Bo już się przyzwyczaiłem przez rok do niego  Podpisuję się pod pytaniem.
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
Zostaną dodane jeszcze nowe style i ten zostanie dopracowany m.in. pod względem czcionki - na razie chodziło aby był inny, lepszy od poprzedniego przypominający stary - biało-zielony. Ale da radę, żeby był ten, co przed zmianą? Bo już się przyzwyczaiłem przez rok do niego  Chodzi o ten z niebieskim tłem? Ten dopiero trzeba będzie stworzyć, bo Infopop zapomniał o nim podczas wypuszczenia nowej wersji softu.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Po co komu te zmiany. Za każdym razem muszą się w bólach rodzić, jezus, nie można tego zrobić wreszcie PROFESJONALNIE?!!!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kurcze ten kolor mnie drazni strasznie 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Zostaną dodane jeszcze nowe style i ten zostanie dopracowany m.in. pod względem czcionki - na razie chodziło aby był inny, lepszy od poprzedniego przypominający stary - biało-zielony. Ale da radę, żeby był ten, co przed zmianą? Bo już się przyzwyczaiłem przez rok do niego  Chodzi o ten z niebieskim tłem? Ten dopiero trzeba będzie stworzyć, bo Infopop zapomniał o nim podczas wypuszczenia nowej wersji softu. a uda się go stworzyć i wprowadzić polskie menu?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
no to jest masakra jestem w szoku ja chcesz z powrotem tak jak bylo,wtedy bylo lepiej na prawde
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zostaną dodane jeszcze nowe style i ten zostanie dopracowany m.in. pod względem czcionki - na razie chodziło aby był inny, lepszy od poprzedniego przypominający stary - biało-zielony. Ale da radę, żeby był ten, co przed zmianą? Bo już się przyzwyczaiłem przez rok do niego  Chodzi o ten z niebieskim tłem? Ten dopiero trzeba będzie stworzyć, bo Infopop zapomniał o nim podczas wypuszczenia nowej wersji softu. To bardzo bym poprosił o tą skórkę 
|
|
|
|
|
|
|
Możecie przejść na skórkę "ubbthreads" (przypomina dawne infopop2), ale zostanie ona aktualniona by była jak najbardziej podobna do poprzedniej skórki.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Niech mi ktoś napisze priva, bo chcę zobaczyć, jak wygląda zawiadomienie o jego nadejściu.
|
|
|
|
|
ATP & WTA Tour
|
|
ATP & WTA Tour
Zupelnie mi sie nie podoba ta nowa skorka, i nowe zmiany  zniechecaja do odwiedzania, takie mdle to jest....
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Niech mi ktoś napisze priva, bo chcę zobaczyć, jak wygląda zawiadomienie o jego nadejściu. Doszedł ?
|
|
|
|
|
ŁKS Łódź 
|
|
ŁKS Łódź 
Zupelnie mi sie nie podoba ta nowa skorka, i nowe zmiany  zniechecaja do odwiedzania, takie mdle to jest.... Niestety ale muszę przyznać rację. Trudno widocznie tak musi być i już,będzie trzeba się dostosować 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czemu jest tak: [ Linked Image]? Tylko przy zielonym skinie (mecz.pl). Wkurzające to jest bo się łączy i łączy i się połączyć nie może. Ciężko się forum przegląda...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Lepsza jest ta zielen juz od tego czegos poprzedniego co bylo kolo poludnia ale i tak uwazam ze stara skorka byla lepsza.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|