Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 16 1 2 7 8 9 10 11 15 16
A
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A Offline
Coraz lepiej. Teraz wg mnie trzeba popracować nad tłem, bo obecne daje po oczach.

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mozna bedzie ustawic skorke czcionke i wszytsko tak jak dawaniej wygladalo forum ?

addict
addict
Originally Posted by Conrad
........................

Język polski oczywiście będzie, muszę tylko robić kopiuij&wklej ze starej wersji forum.

Jak tylko ktoś nam pomoże ze stylesheets to odzyskamy starą kolorystykę forum, bo bez tego cała zmiana nie miałaby sensu... Forum musi w jak największym stopniu przypominać te poprzednie.

Całkowicie sie z tym zgadzam.Ostatnie zdanie jest naprawde istotne.

El Siete
El Siete
jest coraz lepiej smile

ale....za dużo rzeczy jest pogrubionych :/ (np dane pod avatarem)
nazwy moderatorów tak jak były na ukos dać
a tematy już przejrzane mogły by być nie pogrubioną czcionką, tylko zwykłą

no i język polski by się przydał - wtedy wszyscy będą szczęśliwi

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mecz.pl refined jest zajebista! Ale najlepsza była taka jasnoniebieska.

R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
Originally Posted by Prem
Aż się wzruszyłem... Ta skórka kojarzy mi się ze "złotym okresem" tego forum wink

dokładnie smile gdyby jeszcze tylko ten "złoty okres" powrócił smile

!
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
! Offline
Originally Posted by Jakubosiu
mozna bedzie ustawic skorke czcionke i wszytsko tak jak dawaniej wygladalo forum ?
popieram

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
straszna lipa...wcielo mi wazne wiadomosci prywatne

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
U mnie identycznie, w tym cenną dla mnie wiadomość z 2003 roku od insane o progresjach stopniowych frown

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Vendetta
straszna lipa...wcielo mi wazne wiadomosci prywatne

Jeśli privy komuś wcięło to niebawem zostanie udostępnione stare forum i tam będzie można sprawdzić stare privy, zmienić maila jeśli trzeba celem odzyskania hasła, itd.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jiro, wysłałem Ci wiadomość na PW.

j2702, nikt nie dał kasy na taką grafikę, problem w tym że 7.02 zawiera tylko jedną jedyną skórkę i własne trzeba samemu tworzyć.

Jeśli chodzi o język polski to wszystko zostanie przetłumaczone. Jeśli chodzi zaś o kodowanie strony to jest już oczywiście w ISO 8859-2.

Jeśli privy komuś wcięło to niebawem zostanie udostępnione stare forum i tam będzie można sprawdzić stare privy, zmienić maila jeśli trzeba celem odzyskania hasła, itd.

Nie płaczcie nad rozlanym mlekiem...

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
dla mnie beznadzieja. Nie podoba mi się zupełnie to nowe forum.
Nie ma to jak starsze jednak

S
S Offline
Forum fajne tylko cos jeszcze muli. Mysle ze po pewnym czasie sie przyzwyczaimy, tak samo bylo jak bylo wprowadzane wczesniejsze forum.
Jednak bez Polskiego i innej skorki sie nie obejdzie smile
Conrad piwo za utrzymywanie najwiekszego forum w Polsce smile

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
najlepsza była ta skórka PIASKOWA na starym sofcie te tutaj biją po gałach i wszystko jest słabo widoczne, popieram aby dodac jak najwięcej skórek

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Przeczytałem cały temat a od popołudnia nie było mnie w domu.

Pierwsza rzecz jaka mnie zdenerwowała to to, że się ludzie czepiają i płaczą, że chcą stare ustawienia i stary wygląd. Przeczytajcie całość i dowiecie się, że zmiana była konieczna i Conrad doskonale wszystko wyjaśnił. Privy będzie można niedługo odzyskać.

Zmieniłem sobie skórke na tą najbardziej przypominającą poprzedni "wystrój". Moim zdaniem należałoby trochę zmniejszyć czcionkę, tak jak było już wspominane.

Wielkie podziękowania dla JiroJiro za pracę nad nakładkami. Chociaż cały temat przeczytałem na biało - zielono to już mnie oczy okropnie bolą. Czekam na dlasze konkretne zmiany, aby dogodzić jak największej liczbie forumowiczów.

Ludzie nie płaczcie i nie lamentujcie - jeszcze kilka dni i wszystko wróci do normy.

Serdecznie pozdrawiam.

P.S. Trochę więcej własnej inicjatywy. Przejrzyjcie forum i pokombinujcie w ustawieniach, a na pewno wszystko znajdziecie.

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Podoba mi się także to, że jak ktoś wrzuci na forum duże zdjęcie to strona się nie rozjeżdża, tylko wystarczy przesuwać jeden post. Ale to działa chyba w drugą stronę. Jak ktoś napisze za długi post to też trzeba go przesuwać w dół. Nie wiem czy dobrze to spostrzegłem, ale tak przynajmniej jest w temacie "Śmieszne"

Tylko jeszcze zmienić to białe tło i będzie cacy grin

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
A mi sie podoba białe tło smile

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
bravo wspaniali designerzy od siedmiu bolesci !hahaha,takeiej amotorki to dawno nie widziełem!.O ile zmiana skórek zmiejszyła moje odruchy wymiotne to irracjonalne pogrubienia ,zwłaszcza nicków moderatorów to kicz rodem z muzeum hollywoodw w Ałmacie! buhahhaha.Hej twórcy tego forum przestańcie rzeźbic w G... i posłuchajcie sie formułowiczów,to w sumie jest dla nich to forum, a nie pole do popisu dla tragicznego poziomu waszej estetyki..

1
1
Grafikiem nie jestem i nie tworzyłem tego designu tylko dopasowałem obecną wersję forum do poprzednich wyglądów. Kolor piaskowy też będzie - dodatkowo Domo czekam na twoją propozycję.

A oto małe porównanie :
Stare forum :
[Linked Image] [img209.imageshack.us]

Nowsze :
[Linked Image] [img143.imageshack.us]

Najnowsze :
[Linked Image] [img208.imageshack.us]

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Dołączę się do opinii - pierwzy raz dzisiaj z rana jestem na forum i kompletnie nie mogę się połapać .. Wcześniej było bardziej przejrzyście przeglądać tematy, posty.. Teraz pod względem grafiki forum mecz.pl dołaczyło do poziomu inych, podobnym for. A przecież tak ładnie się wyróżniało. Ale wierzę, że dacie radę to zmienić :-)

Strona 9 z 16 1 2 7 8 9 10 11 15 16

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Lukasz111, rymoholik, burbon), 1,866 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,590
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025