Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 6 1 2 3 4 5 6
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja studiuję informatykę i się zastanawiam czy nie wziąć jako drugiego kierunku budownictwa. Dziwnie wygląda mi takie połączenie i nie wiem czy warto. Może ktoś się wypowiedzieć czy budownictwo zajmuje dużo czasu?

Bonus: Unibet
L
enthusiast
enthusiast
L Offline
Kiedyś miałem też pomysł żeby pojsc na technologie żywienia, bo z tego co patrzylem to na kierunku tym matma, biol czy fiz są jednakowo punktowane; w sumie z biologią czy chemią też mi dobrze idzie tylko boje się że na studiach może być akurat z tymi przedmiotami gorzej bo ewidentnie są to studia biologiczno-chemiczne, chyba ze się myle:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Zbigniew
Ja studiuję informatykę i się zastanawiam czy nie wziąć jako drugiego kierunku budownictwa. Dziwnie wygląda mi takie połączenie i nie wiem czy warto. Może ktoś się wypowiedzieć czy budownictwo zajmuje dużo czasu?

Ja bym sie skupil na jednym kierunku. Bo budownictwo i infa to nie sa tak bliskie sobie kierunki. Bo tak moze sie okazac, ze ani z dobry z Ciebie informatyk ani budowniczy ....
Chociaz to tylko moja opinia.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Jak nie ściga Cię wojsko i jesteś osobą inteligentną, to nawet nie zaczynaj. G.... z tego jest oprócz papierka, a papierek też g.... warty smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
zalezy jeszcze gdzie studiujesz tą informatykę, ale raczej te dwa kierunki trudno połaczyć;
widze że większość ludzi podziela tu pogląd że budownictwo ma przyszłość, znajdujemy się na progu gigantycznego boomu budowlanego który powienien potrwać dobre 15-20 lat, co do informy to technologie zmieniają się tak szybko że trzeba by się uczyć całe życie;
alternatywą dla budownictwa może być medycyna, lekarze niby narzekają ale odpowiedzmy sobie szczerze czy ktoś zna biednego lekarza? grin zresztą to taki zawód jakby niezależny od rozmaitych zawirowań związanych np. z koninkturą itp. lekarze zawsze będą potrzebni i będą elitą

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by kfjatek
Jak nie ściga Cię wojsko i jesteś osobą inteligentną, to nawet nie zaczynaj. G.... z tego jest oprócz papierka, a papierek też g.... warty smile

No, a te imprezy studenckie?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by rivex

No, a te imprezy studenckie?

własnie, musisz odpowiedzieć sobie na jedno ważne, ale to zajebiście ważne pytanie: chcesz się uczyć, czy studiować ? smile smile smile smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Nirtz
zalezy jeszcze gdzie studiujesz tą informatykę, ale raczej te dwa kierunki trudno połaczyć;

Niestety nie na renomowanej uczelni, aczkolwiek na Politechnice :]

enthusiast
enthusiast
jedynie studia dzienne. zrób dobrze jeden kierunek, a nie iles byle jak! szczególnie jesli pójdziesz na kierunek techniczny.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Imprezy studenckie? Można raczej o nich mówić gdy studiuję sie poza swoim miastem.

Ja mieszkam i studiuje w Poznaniu.
5 rok, ZiM, czyli koniec już blisko. I wrażenie mam jedno - niech to się już kończy, stracony czas.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Teoria, teoria, teoria - tak wyglądają moje studia.

Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Imprezy studenckie? Można raczej o nich mówić gdy studiuję sie poza swoim miastem.

Ale o co chodzi???;-)
Nie kumam tej wypowiedzi impreza jest impreza...czys swojak czy przybyly...

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Biszop, po prostu słynne, prawdziwe "imprezy studenckie" kojarzą mi się z akademikami, stancjami itd. To miałem na myśli.

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
A co ? Poznaniak to już nie może się wbić do akademika ? smile

NO o tym wlasnie mowie, przeciez na roku masz chyba roznych znajomych, swojakow, przyjezdnych...
Ja wspominam okres studiow bardzo imprezowo, nawet za bardzo:P

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Do akademika mozna zawsze sie wbic. I nawet lepsze takie wypady niz robienie imprezy w swoim pokoju smile

Z
veteran
veteran
Z Offline
Ja moglbym ci polecici architekture na PK jestem na 5 roku i studia oceniam bardzo pozytywnie,ludzie zajebiscie itd wiec moge z czystym sumieniem je polecic ale egzamin to 3 dni rysowania wiec jesli masz jakies pojecie o tym to polecam;)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
tak, ale jednak studiowanie w mieście innym niż rodzime ma swoj klimat smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jesli ktos lubi matematykę i ma to techniczne "coś", to "lądówka" na polibudzie jest "bezpiecznym" wyborem. Dlaczego?

- studia ciekawe, choć potrafią dać po dupie, smile
- ludzie raczej charakterni, a nie jakieś "ciepłe kluchy" wink
- imprez raczej nie trzeba specjalnie organizować, bo same jakoś się zawiązywały wink (mam na myśli głównie krakowskie akademiki PK przy Skarżyńskiego, bo już np. w akademikach na miasteczku różnie bywało),
- kto dał radę w czasie studiów, da radę i po studiach, praca w zawodzie i poza nim raczej bez problemów, ja w każdym razie nie mam żadnego znajomego ze studiów, który by nie był ustawiony choćby przyzwoicie.

Powodzenia

veteran
veteran

5 rok, ZiM, czyli koniec już blisko. I wrażenie mam jedno - niech to się już kończy, stracony czas.

A na jakiej uczelni studiujesz jeśli można spytać??

Strona 2 z 6 1 2 3 4 5 6

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
14 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Sensei, 11kera11, $-man, burbon, Lukasz111, latajaca_holenderka, aker, Zaixi, rymoholik, betowiec, alfa, Akhu, ANZELMO), 2,824 gości, oraz 8 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,833,691
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025