Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 4 1 2 3 4
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
albo czemu zadna firma nie zajela sie koszykowka europejska, wystarczy potworzyc ligi europejskie i rozgywki pucharowe, a nie tylko NBA i NBA...

Bonus: Unibet
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Bylby ktos tak mily i wrzucil te wszystkie 3 pliki:

http://rapidshare.com/users/VN7DS0 na serwer bez limitow?

http://www.sendspace.com/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by most7wanted
Heh dziwi mnie naprawde jedno a mianowicie to :

dlczego jakas porzadna firma zajmujaca sie produkcja gier nie wypusci na światlo dzienne siatkowki halowej? ( nie mowie o International Volleyball 2006 ) Przeciez powstalo tyle Fif, nba, nhl i takich tam sporotwych gierek i mysle gdyby powstala siatkowka to pewnie jej popularnosc zrownala by sie do fify !!!! To byłby super pomysł !!! Fanom siatkówki pozostaje czekac na kolejne wieksze imprezy , badz na oswiecenie producentow gier.

Sory za off topa.

Nie przesadzajmy. Siatkówka nie jest aż tak popularnym sportem jak piłka nożna i byłoby to nie opłacalne dla wydawcy. Przy okazji dużych imprez jest bum na daną dyscypline, gdyby teraz wyszła taka gra to pewnie w Polsce byłaby bardzo popularna, ale w Polsce i tak większość oryginalnych gier nie kupuje.

N
Pooh-Bah
Pooh-Bah
N Offline
Witam,

Czy ktos kto umie w to grac moglby lopatologicznie wytlumaczyc zasady sterowania.
- co wlaczyc wylaczyc w opcjach? Nie wiem czy jak mam wlaczone auto attack na przyklad to mam jakis wplyw na gre?
- jak zaserwowac - niezaleznie od tego czy wcisne i o czy p serwuje w siatke frown
- no i tak ogolnie jak grac - na razie umiem odebrac serw klawiszem I a potem czasami uda mi sie dalej grac ale jest to dosc przypadkowe.

Z gory dzieki za pomoc, Wojtek

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
przejdz trening laugh tam wszystko tlumacza

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to ze indie graja na poziomie brazylii..nie ma zadnego zroznicowania druzyn..luxemurg leje kube itd itp :/

Strona 4 z 4 1 2 3 4

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, forty, latajaca_holenderka, rymoholik, JelineK, betowiec, Kretol, Akhu, Lukasz111), 778 gości, oraz 9 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,410
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025