|
|
Prawdziwy Ekspert...po głębszym zastanowieniu
|
|
A to swoją drogą młoda damo.
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Już płaczą te nowoczesne Polki, że za 2 kg pieska muszą płacić za pobyt u Gołębiewskiego w Pobierowie 150 za dobę. Zabrałyby ze sobą faceta, to by za wszystko płacił, ale widocznie wolą pieska.  To mało jak na ceny w Gołebiewskim. Już z 3 razy tyle płaciłem w innych hotelach. 80 - 120 PLN to teraz praktycznie standard w lepszym hotelu
|
|
|
|
|
|
|
Czy wiesz warto wpłacić i zagrać ov 11.5 szczałów Rayo?
|
|
|
|
|
|
|
Dobra przekonaliście mnie. 2 single. Rayo ov 11.5 szczały Rayo wygrana lub X
|
|
|
|
|
|
|
już minęło parę tygodni z jakiej planety nadajesz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
U mnie dzików od ch... Już w czasie dnia chodzą po chodnikach całymi rodzinami. Przed tą pandemią w miocie miały po 4-5 młodych, a teraz po 10. Nocami znowu rozpierniczają ludziom wystawione pojemniki na śmieci. Ale znalazłem sposób na nie, który mogę polecić. Nie pistolet, bo zaraz wszystkie psy w okolicy ujadają. Zrobić miotacz ognia z jakiegoś spreju. Po dwóch takich akcjach już od pół roku mam z nimi spokój. Widocznie sobie przekazały, że u akagiego jakiś smok zieje ogniem i omijają posesję. 
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Ależ sprytny też nasz akagi, huncwot taki, że ho ho... Aż mam podejrzenia czy aby Sensei nie włamał mu się na konto...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
https://x.com/pklimek99/status/2059029477728903588Bazując na Opcie (bukmacherom z tego co widziałem wychodzi dość podobnie) tak się przedstawiają szanse polskich drużyn na grę w poszczególnych rozgrywkach
1. Lech, to że gdzieś zagra to jest oczywiste. Będzie miał 3 rywali, przynajmniej 2 będzie ogarniających, raczej się gdzieś potknie, wskazanie jest LE, z niezłymi szansami na LM.
2. Górnik 77% że gdziekolwiek się załapie, także takie "raczej" ale da się nigdzie. Wskazanie jest że to może być LE, bo Sturm, bo jak przejdą Q3 LE to powinni przejść Q4 (będzie dużo łatwiejsze) i iogólnie ta rezerwa trzech dwumeczów pozwala być dobrej myśli
3. Jaga, raczej odpadnięcie w Q3 i na 95 rozstawienie w Q4 LK gdzie powinni dostać słabszego od siebie. Podobnie jak u Górnika 79% na grę gdziekolwiek, "raczej" ale da się nigdzie.
4. Raków - rozstawienie w każdej rundzie, ale na 3 rundy da się wtopić, mniej więcej 50-50 (tu się może decydować nasze 10. miejsce w krajowym)
5. GieKSa - rozstawienie tylko w Q2, 21% że przeczołgają 3 rundy, czasem wystarczy mieć ścieżkę Żylina-Hajfa-Arda ?, albo zagrać dobry mecz z Lugano. Q3 obowiązkiem, Q4 przy niewylosowaniu przykładowego Ajaxu czy Kopenhagi realnym celem. ![[Linked Image from pbs.twimg.com]](https://pbs.twimg.com/media/HJMiLcbWcAAV419.jpg)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
już minęło parę tygodni z jakiej planety nadajesz  
|
|
|
|
|
|
|
już minęło parę tygodni z jakiej planety nadajesz  Miej serce.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już płaczą te nowoczesne Polki, że za 2 kg pieska muszą płacić za pobyt u Gołębiewskiego w Pobierowie 150 za dobę. Zabrałyby ze sobą faceta, to by za wszystko płacił, ale widocznie wolą pieska.  To mało jak na ceny w Gołebiewskim. Już z 3 razy tyle płaciłem w innych hotelach. 80 - 120 PLN to teraz praktycznie standard w lepszym hotelu raz bylem w mikolajkach za free i nigdy do takiego molocha nie pojade chyba ze znow na zaproszenie, wole drewniana chatke w lesie/kemping
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Już płaczą te nowoczesne Polki, że za 2 kg pieska muszą płacić za pobyt u Gołębiewskiego w Pobierowie 150 za dobę. Zabrałyby ze sobą faceta, to by za wszystko płacił, ale widocznie wolą pieska.  To mało jak na ceny w Gołebiewskim. Już z 3 razy tyle płaciłem w innych hotelach. 80 - 120 PLN to teraz praktycznie standard w lepszym hotelu raz bylem w mikolajkach za free i nigdy do takiego molocha nie pojade chyba ze znow na zaproszenie, wole drewniana chatke w lesie/kemping A Ty, rymuś..jarasz fajurki?
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
Już płaczą te nowoczesne Polki, że za 2 kg pieska muszą płacić za pobyt u Gołębiewskiego w Pobierowie 150 za dobę. Zabrałyby ze sobą faceta, to by za wszystko płacił, ale widocznie wolą pieska.  To mało jak na ceny w Gołebiewskim. Już z 3 razy tyle płaciłem w innych hotelach. 80 - 120 PLN to teraz praktycznie standard w lepszym hotelu raz bylem w mikolajkach za free i nigdy do takiego molocha nie pojade chyba ze znow na zaproszenie, wole drewniana chatke w lesie/kemping Dawniej dużo jezdziłem. Byłem w każdym Gołebiewskim, ale to była i jest porażka totalna. Standard PRL za ceny dużo wyższe niż w podobnych hotelach. Nikomu bym nie polecił. Ten nowy to wiadomo, że pewnie wypasiony będzie jak na PL. Z cenami ich porąbało, ale wiadomo ze w tym sezonie to juz pewnie full obłozenie. Ceny pod starego Niemca i bedzie ich tam pewnie pełno. Oni lubia takie molochy
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie, w podstawowce mocnym mnie poczestowali i to by bylo na tyle
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
W Mikołajkach to chyba najfajniejsza ta impreza przy nazwijmy to plaży wieczorem była. Znanych osob było kilka w tym czasie akurat wiec fajnie ich było na żywo zobaczyć. Chyba nic wiecej mi sie tam nie podobało. Akwarium było spoko. Schodzimy do Night Clubu w sezonie po 21 a tam żywego ducha  .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Już płaczą te nowoczesne Polki, że za 2 kg pieska muszą płacić za pobyt u Gołębiewskiego w Pobierowie 150 za dobę. Zabrałyby ze sobą faceta, to by za wszystko płacił, ale widocznie wolą pieska.  To mało jak na ceny w Gołebiewskim. Już z 3 razy tyle płaciłem w innych hotelach. 80 - 120 PLN to teraz praktycznie standard w lepszym hotelu raz bylem w mikolajkach za free i nigdy do takiego molocha nie pojade chyba ze znow na zaproszenie, wole drewniana chatke w lesie/kemping Dawniej dużo jezdziłem. Byłem w każdym Gołebiewskim, ale to była i jest porażka totalna. Standard PRL za ceny dużo wyższe niż w podobnych hotelach. Nikomu bym nie polecił. Ten nowy to wiadomo, że pewnie wypasiony będzie jak na PL. Z cenami ich porąbało, ale wiadomo ze w tym sezonie to juz pewnie full obłozenie. Ceny pod starego Niemca i bedzie ich tam pewnie pełno. Oni lubia takie molochy w mikolajkach w golebiu sporo ruskich w mercedesach g-klasa z kaliningradu z mlodymi laskami, w pobierowie za to bedzie sporo niemca
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
To fakt było troche ruskich wtedy , ale nie jakos dużo
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
nie, w podstawowce mocnym mnie poczestowali i to by bylo na tyle To dobrze..bo możesz w takiej drewnianej chatce w środku lasu, a akagi...nie.
|
|
|
|
|
Smakosz jedzenia i alko
|
|
Smakosz jedzenia i alko
Już płaczą te nowoczesne Polki, że za 2 kg pieska muszą płacić za pobyt u Gołębiewskiego w Pobierowie 150 za dobę. Zabrałyby ze sobą faceta, to by za wszystko płacił, ale widocznie wolą pieska.  To mało jak na ceny w Gołebiewskim. Już z 3 razy tyle płaciłem w innych hotelach. 80 - 120 PLN to teraz praktycznie standard w lepszym hotelu raz bylem w mikolajkach za free i nigdy do takiego molocha nie pojade chyba ze znow na zaproszenie, wole drewniana chatke w lesie/kemping Dawniej dużo jezdziłem. Byłem w każdym Gołebiewskim, ale to była i jest porażka totalna. Standard PRL za ceny dużo wyższe niż w podobnych hotelach. Nikomu bym nie polecił. Ten nowy to wiadomo, że pewnie wypasiony będzie jak na PL. Z cenami ich porąbało, ale wiadomo ze w tym sezonie to juz pewnie full obłozenie. Ceny pod starego Niemca i bedzie ich tam pewnie pełno. Oni lubia takie molochy Dla starego Niemca, nie. Tamte nimce, bardziej lamentują nad cenami, niż te nasze
|
|
|
|
|
Zbanowany
|
|
Zbanowany
W Ustroniu Morskim, Sarbinowie, Kołobrzegu w najdroższych miejscach ich pełno to tu tez pewnie beda 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|