Jacek Jońca @JJonca77417 Nie jestem z tobą kurwo na ty, więc się nie spoufalaj. To "dol", od słowa pindol, co? Ty anonimowy wsiuchu, brudny pindolu, sraj się i trzep kapucyna, niedodymana łajzo i cioto.
Czyli jedyna ta peffka to Czechy awans ? A jakieś inne ?
Burbon napisal, ze Korea wygra z Czechami. Przyjmijmy, ze tak bedzie. To mozliwe, ale chyba bardziej remis. Dla mnie obie te drużyny sa slabe Dalej mają mecz z RPA tu podobna sytuacja. Niby sa faworytami, ale kurs jest taki, ze prawie zawsze przy nim gram bramkę drużyny przeciwnej. Sporo widzialem juz typow, ze Czechy w jednym i drugim meczu strzelą powyzej 1,5 bramki. Nie czuje tego totalnie bo to nie Niemcy lub Hiszpania. Mamy ostatnie spotkanie z Meksykiem. Tu dla mnie jest tylko kwestia czy Meksyk bedzie musiał/jeszcze miał powod zeby wygrać. Podsumowując taki przebieg wydarzeń. Przegrana z Korea, remis z RPA, przegrana z Meksykiem. 1 punkt i do domu . Niezbyt w to wierzę, ale jest to możliwe.
wczoraj około 21:00 kumpel pytał czy się wybieram, zapytałem o ceny biletów to napisał, że jakieś 350 to mu odpisałem, że dość drogo ale na plus, że mecz blisko, no ale patrząc na pozostałe ceny to te 350 to pół darmo
Bo chyba znów zrobie zbiórke over 1,5 ze Skandynawii.
Nie chce mi sie myśleć, od 2 godzin tworze rozpis Buildera na MŚ i już mam dość. Pewnie strata czasu , ale na zasadzie goli/rożnych/handi. 1X2 prawie wcale. Kurs minimum 3 na każde spotkanie. Oczywiście do wygrania miliony bo tak to bez sensu tracić czas
Bo chyba znów zrobie zbiórke over 1,5 ze Skandynawii.
Nie chce mi sie myśleć, od 2 godzin tworze rozpis Buildera na MŚ i już mam dość. Pewnie strata czasu , ale na zasadzie goli/rożnych/handi. 1X2 prawie wcale. Kurs minimum 3 na każde spotkanie. Oczywiście do wygrania miliony bo tak to bez sensu tracić czas
Ciężko z tym meczem..niby chcą przebić się do grupy, by zimą zagrać z drużynami z górnej półki ale z drugiej strony Pelle zapowiada duże rotacje w składzie, by na kolejne ligowe starcie, najlepsi mieli.."świeżość w nogach" A to Falu..grali z nimi baraż o utrzymanie, jak dla mnie to na ten moment równorzędna drużyna, więc stawianie Gefle, dodatkowo na wyjeździe w roli faworyta, to jednak value na gospodarzy. ( resztę dopisze w kuwecie )
Ogolnie takie całkowicie rózne spotkania w tym ich Pucharze mimo, ze druzyny podobny poziom raczej. Jedni 5:3 a inni 0:1. Remisów praktycznie brak czyli ciezko liczyc na 1:1 lub 2:2. Własciwie to nie kumam czemu Gefle tu jest takim faworytem
Ogolnie takie całkowicie rózne spotkania w tym ich Pucharze mimo, ze druzyny podobny poziom raczej. Jedni 5:3 a inni 0:1. Remisów praktycznie brak czyli ciezko liczyc na 1:1 lub 2:2. Własciwie to nie kumam czemu Gefle tu jest takim faworytem