W 3 firmach były takie kursy a pozniej to zmienili na aktualne. Ten jeden nie. Równie dobrze może być 1, ale nawet bez sugerowania sie tymi kursami tam bym grał 2
1X w tym polskim wynalazku @2.45, wiec kasa za darmo grając 2 w dobrym buku. Piernicze jednak ta zabawę bo pozniej wytłumaczą sie błędnym kursem. Wejdzie 2 to wejdzie
Z reszta dawniej bywały duzo wieksze okazje w normalnych bukach i na BF
1X w tym polskim wynalazku @2.45, wiec kasa za darmo grając 2 w dobrym buku. Piernicze jednak ta zabawę bo pozniej wytłumaczą sie błędnym kursem. Wejdzie 2 to wejdzie
Z reszta dawniej bywały duzo wieksze okazje w normalnych bukach i na BF
To jest tak debilna ustawa, że nic jej chyba nie pobije. Zakazać Texas Holdem bo to gra hazardowa, ale zezwalac na gierki u legalnego buka to już nie jest hazard. Holdem uzależnia, ale te gierki pokerowe, ruletkowe itp już są w majestacie prawa. To dbanie o obywateli. Aż dziw bierze, że nikt jeszcze nie podał ich o to do sądu. Z reszta ta cała ustawa to jedna wielka paranoja
patrząc na ich ostatnie spotkanie to ostro może być na boisku i karteczki . Chociaż nie lubie grac kartek i rożnych. Wiecznie jednej z tych rzeczy nie trafiam gdy zagram razem
czy Bośnia taka dobra ja wiem z tego co pamiętam to weszli bo Włosi prawie całe mecz w 10 grali a Kanada to dla mnie zagadka na poprzednich mistrzostwach fajnie grali ale głupio
czy Bośnia taka dobra ja wiem z tego co pamiętam to weszli bo Włosi prawie całe mecz w 10 grali a Kanada to dla mnie zagadka na poprzednich mistrzostwach fajnie grali ale głupio
Ja nie uważam Bośni za dobrą drużyne, ale Kanady też nie. Dla mnie kursy powinny byc wyrównane jak Korea - Czechy a nie takie faworyzowanie Kanady. USA jest faworytem z Paragwajem i faktycznie są lepsi. 1 nie zagram, ale jakiś over 2,5, może BTS