|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Nie podoba mi się kolorystyka :/ Razi aż w oczy, jakieś takie żerówiaste kolory :/
|
|
|
|
|
Didżej
|
|
Didżej
 yyy... zmień forum? ;-) Mnie denerwuje fakt iż wszystkie tematy, które miały w ikonce 'strzałę' '>' , mają teraz 'x' jakby nie wyświetlało się... Ciekaw jestem czy Conrad coś na to poradzi? ... No i te gify.. oprócz uśmieszków, reszta wychodzi troszkę śmiesznie  <  < Tak to w sumie...każdy się przyzwyczai, 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jak się "zawinie" wybrane działy, to po paru godzinach niebytności na forum działy się "rozwijają", w poprzedniej wersji tego nie było
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
jak się "zawinie" wybrane działy, to po paru godzinach niebytności na forum działy się "rozwijają", w poprzedniej wersji tego nie było Dla Ciebie Conrad zrobi osobna wersje, tylko POLITYKA bedzie;d Reszta i tak Ci nie potrzebna 
|
|
|
|
|
shaken not stirred 
|
|
shaken not stirred 
Możnaby w wersji BLACK_view zmienić kolor podświetlenia gdy się klika prawym przyciskiem, bo ten wściekły zielony strasznie razi 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 yyy... zmień forum? ;-) Mnie denerwuje fakt iż wszystkie tematy, które miały w ikonce 'strzałę' '>' , mają teraz 'x' jakby nie wyświetlało się... Ciekaw jestem czy Conrad coś na to poradzi? ... No i te gify.. oprócz uśmieszków, reszta wychodzi troszkę śmiesznie  <  < Tak to w sumie...każdy się przyzwyczai,  Popieram Miśka, "X" przysparzają mi nerwów. PS Ja chyba jakiś dziwny jestem bo cieszę się z powrotu starej, dobrej zielonej skórki 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co ze stadionem pilkarskim??? czemu za kazdym razem jak sie wejdzie pokazuje ze sa nowe wiadomosci choc ich nie ma tak naprawde!! denerwuje to troche!! ponaiwam bo nie doczekalem sie odpowidzi!! a to naprawde wkurza!!! wy tez tak macie??
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Malo przejrzyste dobranie kolorow spowodowalo, ze odczuwam lekka oczojebnosc ;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mialy byc jakies zmiany i co ? minelo pare dni i ich nie widac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Malo przejrzyste dobranie kolorow spowodowalo, ze odczuwam lekka oczojebnosc ;] hehehehehehehehehehehe oczojebność hehehehehehehehehehehehehe ale rzeczywiście ja też ją odczuwam hehehehehehehehehe 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Po pierwsze to zgadam sie z powyzszymi opiniami -kolorystyka do dupy,po drugie czy jest w ogole aktywny podglad posta przed wyslaniem?U mnie jest niby podglad(preview reply)-aktywuje sie 'loading preview' i lipa nic nie widac.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Zmienicie sobie styl.
Dajesz Maj staf, preferensje i zmieniasz skorke.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ten czarno-bialy fajny tylko ta czcionka mogla by byc taka jak w tym zielonym original
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ten czarno-bialy fajny tylko ta czcionka mogla by byc taka jak w tym zielonym original
|
|
|
|
|
|
|
wyłączcie tego BOLDA !! Pogrubione tematy STOP
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Kiedy będzie język polski?!
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co ze stadionem pilkarskim??? czemu za kazdym razem jak sie wejdzie pokazuje ze sa nowe wiadomosci choc ich nie ma tak naprawde!! denerwuje to troche!! ponawiam bo nie doczekalem sie odpowiedzi!! a to naprawde wkurza!!! wy tez tak macie??
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mi tam osobiscie nie przeszkadza brak jezyka polskiego 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Czemu nie moge PW wysylac? Klikam na SUBMIT i nic sie nie dzieje ;/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a co ze stadionem pilkarskim??? czemu za kazdym razem jak sie wejdzie pokazuje ze sa nowe wiadomosci choc ich nie ma tak naprawde!! denerwuje to troche!! ponaiwam bo nie doczekalem sie odpowidzi!! a to naprawde wkurza!!! wy tez tak macie?? ejjjjjjjj uhuuhuhuhuhuhuhuhu!!!! jest ktos???? odpowiedzcie mi chociaz czy wy tez tak macie ze za kazdym razem jak wejdziecie na stadion pilkarski to wam pokazuje wszedzie nowe wiadomosci!!
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|