Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 13 z 13 1 2 11 12 13
Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Originally Posted by Szewczenko
puke permanentnie spóźniająca się lina autobusowa nr. 199 w Gdańsku
puke śmierdzące autobusy
puke pomazane rozkłady jazdy na przystankach
puke niedziałające rozkłady jazdy w internecie

Jako że jeżdże tą samą linią niemalże codziennie podpisuje się dwoma rencami laugh

Do powyższych punktów dodam jeszcze:

puke moherowe babuszki, które wysiadają ze 199 przy zielonym ryneczku. tak się dziwkoidy pchają do wyjścia na chłopskiej, jakby miał im ktoś wszystkie tureckie ścierwa wykupić.

Pozdro Szeva wink

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Babcie są czadowe laugh Ale najogrsze jest to, że one jeżdżą cały dzień ! Czy to o 6.00 rano, w południe czy wieczorem. Bez przerwy !

A ostatnio takiej jednej przeszkadzał mój plecak chociaż był taki tłok, że trudno było gdziekolwiek się ruszyć. Na następnym przystanku dosiadł się kumpel i zaczęliśmy jechać po moherach ( wdomyśle po tej babci wink ) aż miło. Kobiecina już się słowem nie odezwała. To, że jest starszą osobą nie zaczy, że kultura jej nie obowiązuje.

stop moherom w autobusach grin

A7
A7
Denerwuje mnie dzisiejszy mecz Wisły, a w szczególności postawa formacji obrronej jak i bramkarza... frown

Ekstraklasa Typer
Ekstraklasa Typer
Babcie są czadowe laugh Ale najogrsze jest to, że one jeżdżą cały dzień ! Czy to o 6.00 rano, w południe czy wieczorem. Bez przerwy !

A ostatnio takiej jednej przeszkadzał mój plecak chociaż był taki tłok, że trudno było gdziekolwiek się ruszyć. Na następnym przystanku dosiadł się kumpel i zaczęliśmy jechać po moherach ( wdomyśle po tej babci wink ) aż miło. Kobiecina już się słowem nie odezwała. To, że jest starszą osobą nie zaczy, że kultura jej nie obowiązuje.

Haha Sheva jak jezdzisz 199 to stań kiedyś specjalnie przy drzwiach jak będą mohery wysiadały... beka gwarantowana jak się patrzą do góry kto im stoi na drodze wyjścia :D:D bo one się muszą trzymać za poręcz drzwi w autobusie przy wysiadce! Jak ktoś stoi to już k*** mega przeszkoda w wysiadce i drodze na ryneczek :D:D:D a wiesz w takich napuchniętych od tureckiej waty kozaczkach to już cięzko dać kroka ze strychniny typu Ikarus albo Jelcz :D:D oj wódeczka robi swoje wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
3 trojki w kilkadziesiat sekund w meczu cska Moskwa no i handi 13,5 nie weszlo chociaz prowadzili ponad 20 pkt caly mecz noż &%$#@

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
jestem zły jak osa:5 kuponów z rzędu w kanał ,oczywiście z 1 błędem
NA nocke wybierałem pomiędzy Utah i Pizdons i oczywiście wybrałem źle
Pizdons <puke> ale mi dzień zrąbali:/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by quincy

Haha Sheva jak jezdzisz 199 to stań kiedyś specjalnie przy drzwiach jak będą mohery wysiadały... beka gwarantowana jak się patrzą do góry kto im stoi na drodze wyjścia :D:D bo one się muszą trzymać za poręcz drzwi w autobusie przy wysiadce! Jak ktoś stoi to już k*** mega przeszkoda w wysiadce i drodze na ryneczek :D:D:D a wiesz w takich napuchniętych od tureckiej waty kozaczkach to już cięzko dać kroka ze strychniny typu Ikarus albo Jelcz :D:D oj wódeczka robi swoje wink
Naprawdę czadowe babcie są w 124 laugh

Wrzeszcz PKP - Dom Kombatanta - Szpital.

Całe szczęście, że nie muszę już nim codziennie jezdzić wink

A co mnie denerwuje? Opóźnienia linii 127 w Gdańsku. Żeby o 11:00 mieć 25 minut spóźnienia... puke

Ana <3
Ana <3
byłe stop

puke puke puke puke stop
w życiu tyle nie narzygałem na forum, taki piękny dzień się zapowiadał.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
To, ze nie potrafie sobie znalezc panny na dluzej,
to, ze nie jestem pewny siebie
to, ze jestem leniem
to, ze za duzo pije
to, ze coraz mniej rzeczy mnie cieszy
to, ze trace znajomych
to, ze w tym kraju nie ma szans na godziwa place
to, zeby wyjechac trzeba znac jezyk (a ze ja leniwy jestem to znam tak srednio), a do tego na wyspach juz az roi sie od polakow
to, ze 3 razy nie zdalem prawka w dodatku przepadla mi teoria i musialem znow zdawac oczywiscie nie zdalem bo nie mialem czasu sie pouczyc. Do tego te kolejki i terminy ..
to, ze gdy nie portafie porzadnie pogadac z plcia przeciwna, a po alkoholu idzie dobrze, z tym ze potem gadam takie pierdoly ze wszystko i tak na marne
to, ze .. ehh moze juz skoncze bo tematu braknie, a mi to i tak nie pomaga..

Tak podsumowujac chyba mam zimowa depreche :/

Porucznik
Porucznik
Dzien do bani, glowa mi peka, chcialem sobie na dobranoc poprawic samopoczucie, wchodze na kilka rozdan blackjacka
a tu krupier oszust na 7 rozdan 6 ! razy ma oczko ! Tak sie nie bawie mad
Utopilem kilkadziesiat zlotych ..
Mam napisac prace na sobote a nie chce mi sie i chyba jej nie napisze.
To, ze jutro mam jakies badziewne konsultacje ..
To, ze nie ma polskich znakow ..

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Ja właśnie też złapałem zimową depresję, nienawidzę tej pory roku. Siedzie i słucham dołującej muzy frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zakłady live.
Nakładam sobie BAN na nie.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
prostactwo prokomu ;/

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kijek...

I chyba starczy...

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Odpowiadając na pytanie postawione w tym temacie: mnie denerwuje pianie i piski niejakiej Christiny Aguilery i to do tego stopnia że zawsze(!) kiedy zaczynam ją słyszeć w TV czy radio to jak najszybciej przełączam kanał frown

hrrrr...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by DJ SOSNA
Odpowiadając na pytanie postawione w tym temacie: mnie denerwuje pianie i piski niejakiej Christiny Aguilery i to do tego stopnia że zawsze(!) kiedy zaczynam ją słyszeć w TV czy radio to jak najszybciej przełączam kanał frown

hrrrr...
Mnie jeszcze Pink strasznie denerwuje ...

W
Wiara Gwarancja Wygranej
Wiara Gwarancja Wygranej
W Offline
Polacy za granica ! wielki Pany bo wyjechali i sa na obszczyznie i im wszystko wolno.Za duzo cwaniactwa i lizania dupy Angolom (w robocie) jak mnie to wkur.... swojemu to nie pomoze a obcemu by wszystko zrobil.

Aha i takze rozje.bal mnie dzis koles ,znjomy z roboty ,zobacz ze mam koszulke klubowa Polskiego tam jakiegos klub ,gosc mi mowi ze mam ja sciagac albo mi ja zedrze po robocie.Wysmialem go w twarz a po robocie go nie bylo pod brama/Wku....mnie to ,jak chcesz sie bic za klubu to wyjedz do Polski wielki szu sie znalazl.

A co do ludzi Polakow za granica to malo jest normalnych ,bynajmniej tu gdzie ja jestem a jest ich duzo duzo duzo i kazdy to wiekszy h..uuujjj !!

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by czlowiek Biegunka
A co do ludzi Polakow za granica to malo jest normalnych ,bynajmniej tu gdzie ja jestem a jest ich duzo duzo duzo i kazdy to wiekszy h..uuujjj !!

Coś w tym jest chyba bo u mnie w mieście otworzyli duży magazyn logistyczny i szukali pracowników...na Osiedli u mnie kręciło się pełno bezrobotnych chlopaków ale mimo że było mnówstwo wakatów to żaden się nie załapał (nie spełnili mininalnych wymagań). Zgadniej gdzie teraz oni są...?

gwizdek blush

Strona 13 z 13 1 2 11 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
7 zarejestrowanych użytkowników (latajaca_holenderka, Akhu, Sensei, rafal08, ElNinho[mmdea], burbon, alfa), 3,304 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,309
Posty5,841,195
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026