|
|
veteran
|
|
veteran
Jak mam konta od dawna i juz wplacalem kiedys depozyt, to zaliczam sie do promocji? Nie zaliczasz się do promocji. Jako odpowiedź na mojego maila support przysłał mi coś takiego: "Informujemy, ze promocja "re-load" obejmuje jedynie klientow, ktorzy nie dokonywali jeszcze wplat na konto gracza." Więc w żaden sposób nie jest to oferta bonusa za powrót do gry, jeśli już kiedyś wpłacałeś do nich kasę. A TY nie potrafisz czytac ze zrozumieniem ? Zauważyliśmy, że dawno nie grałeś w naszym serwisie, tym samym chcielibyśmy Cię zaprosić do ponownej wizyty na naszej stronie. Aby zachęcić Cię do ponownej gry oferujemy Ci już teraz limitowaną ofertę bonusową – Złóż depozyt w tym tygodniu a my damy Ci bonus aż do 25 EUR (100 PLN). Jeśli złożysz swój pierwszy depozyt pomiędzy 12/12 a 15/12, bonus 100% depozytu zostanie automatycznie dodany do Twojego konta gracza, podczas weekendu. Dawno nie grales to znaczy ze jednak kase u nich miales.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jeżeli chodzi o 100% Reload Bonus dla starych użytkowników, to wszystkie formy wpłaty są objęte promocją.
Obrót 3x depozyt + bonus po jakimkolwiek kursie. Sprostowanie. Tylko kwota bonusa musi być obrócona trzykrotnie. Depozytu nie trzeba obracać 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktos dokladnie kiedy oni dopisza ten bonus weekendowy?? czy to bedzie w piatek o ktorejs godzinie, czy dopiero w sobote?? piona
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktos dokladnie kiedy oni dopisza ten bonus weekendowy?? czy to bedzie w piatek o ktorejs godzinie, czy dopiero w sobote?? piona Kurde zakrecilem tego posta. Chodzi mi oczywiscie o ten bonus powrotny!
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
'''Suma w nawiasie ukazuje czesc stawki pobrana w celu uzyskania akceptacji. Informacja o zaakceptowaniu/odrzuceniu stawki bedzie podana w jak najszybszym czasie. Stawki ktore nie sa jeszcze zaakceptowane przez Expekt.com zanim nastapi rozpoczecie pierwszego zdarzenia beda zwrocone i nie beda czescia zakladu.'''
co to jest?? Limit?? bo gram od niedawna
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
raczej automatyczne zabezpieczenie. zazwyczaj po kilku minutach jest akceptacja.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wie ktos dokladnie kiedy oni dopisza ten bonus weekendowy?? czy to bedzie w piatek o ktorejs godzinie, czy dopiero w sobote?? piona Kurde zakrecilem tego posta. Chodzi mi oczywiscie o ten bonus powrotny! mi odpowiedzieli ze prawdopodobnie dopisza ten bonus w pierwszyh dniach po weekendzie, ale zycie pokaze i moze juz w sobote cos dostaniemy
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Witam,orientujecie sie moze czy expekt zmienil konto bankowe w kredyt banku, czy mozna nadal wplacac na to konto w KB,nigdzie nie moge znalezc informacji na ten temat a jak wlaczam na depozyt to jest aktywne inne konto z BPH a nie KB i sa rozne numery kont oczywiscie
Z gory dzieki
pozdrooooooooo
|
|
|
Link skopiowany do schowka