|
|
addict
|
|
addict
cos z tym hattrickiem nei tak mam dostep do forum tylko dla początkujacych i nie ma tam tematu o 3bwin a jak klikam link powzyej to mi tam nie wchodzi ;/ zaloguj sie w tym hattricku i skopiuj adres podawany przez Thomasa i wtedy bedzie temat z tym bukmacherem.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
mam to samo, to tak jakby blokowali możliwość stawiania w nocy  reszta też ma podobnie ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a ja mam takie pytanie czy wogole ten 3bwin.com jest wypłacalny? Bo niewiem czy jest wart mojego cennego czasu  Pozdro 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Panowie a ja mam takie pytanie czy wogole ten 3bwin.com jest wypłacalny? Bo niewiem czy jest wart mojego cennego czasu  Pozdro  a nie szkoda Ci bylo Twojego cennego czasu na napisanie Twojego postu... BUK JEST WYPLACALNY, hattrick.org nie podpisalby umowy z bukiem, ktory jest nie wyplacalny, wczesniej mieli przez pare lat umowe z expketem, ale ta umowa zostala rozwiazana prawdopodobnie przez ustawianie meczy z ht, ktore mozna bylo typowac w expie
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
yaaho przecież powiedziałem to w formie żartu. Dzięki za odpowiedz.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie moge się zarejestrować na bwin:/ Jak trzeba podać ten numer telefonu z ilu ma się składać liczb? I co wpisać w C/O?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
co do 3Bwin i rejestracji poprzez hattricka
nie trzeba miec tam wcale konta, zeby zalozyc konto w 3Bwin i zlapac tego bonusa 5 ojro
wystraczy, ze ktos kto ma kata wejdzie w ten link co jest na forum ht i przejdzie do procesu zakladania konta - tam wpisze dane osoby, kotra chcialaby miec konto + bonus i tyle
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jakie warunki tego bonusu 10E na tym totsi, ktos sie orientuje albo ma linka?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe ,ja już mam chyba konto zablokowane w TOTOSI(tylko jedno uczciwie miałem)..wczoraj zagralem nba po kursie 1.9,dzisaj rano juz przy probie logowania ,że incorrect password,a po uzyciu opcji przypomnienia hasła nic nie przychodzi na mój mail.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
hehe ,ja już mam chyba konto zablokowane w TOTOSI(tylko jedno uczciwie miałem)..wczoraj zagralem nba po kursie 1.9,dzisaj rano juz przy probie logowania ,że incorrect password,a po uzyciu opcji przypomnienia hasła nic nie przychodzi na mój mail. dodam,że używam prywatnego maila na firmowym serwerze,zawsze wszystko dochodzi i nie ma mowy o filtrze antyspamowym itp
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Orientuje się ktoś czy są w totosi mecze pucharu uefa. Albo slepy jestem, albo nie ma... A może będą.. ???
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Orientuje się ktoś czy są w totosi mecze pucharu uefa. Albo slepy jestem, albo nie ma... A może będą.. ??? Nie wiem jak wczesniej... ale juz uefa jest 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, wie ktos moze jakie sa warunki w tej promocji z 3Bwin? Ile razy trzeba obrocic bonusem i od jakiej kwoty wyplacaja?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam zablokowane konto i nie chce mi się z nimi korespondować, żeby odblokowali. Jeśli ktoś jeszcze nie korzystał z promocji ósemka.pl to może sobie wykorzystać ten kod:
Kod Twojego osobistego Bonu: V7YG3-DBR2A-7ENEC-H1PBM-WKXJB2
|
|
|
|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Mam zablokowane konto i nie chce mi się z nimi korespondować, żeby odblokowali. Jeśli ktoś jeszcze nie korzystał z promocji ósemka.pl to może sobie wykorzystać ten kod:
Kod Twojego osobistego Bonu: V7YG3-DBR2A-7ENEC-H1PBM-WKXJB2 Wielkie dzieki Pozdrawiam
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Kod Twojego osobistego Bonu: V7YG3-DBR2A-7ENEC-H1PBM-WKXJB2 na czym polega ta promocja osemka.pl i gdzie tego szukac???
|
|
|
|
|
a.k.a. "IcE22"
|
|
a.k.a. "IcE22"
Kod Twojego osobistego Bonu: V7YG3-DBR2A-7ENEC-H1PBM-WKXJB2 na czym polega ta promocja osemka.pl i gdzie tego szukac??? Jezeli sie nie myle to serwis 8.pl wysyłał dla zarejestrowanych uzytkowników bony do serwisu bet-at-home w wysokosci 5PLN
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Już nie pamiętam ale kiedyś zakładałem sobie na ich serwerze witrynę internetową albo darmową domenę i później o nich zapomniałem. Czasem mi przysyłają takie właśnie maile z jakimiś dziwnymi promocjami
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
nadal daja te bony z kampani osemka.pl czy juz nie ??
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|