reklama jakiegoś tam piwa, akcja dzieje sie nad basenem, laseczka sie opala, kelner przynosi jej schłodzone piwo, a wszytsko z balkonu obserwuje pewien pan, i własnie w tym momencie.... obejrzyjcie, jak dla mnie bomba
ps. fajnie by było, jakby inni, którzy także wklejają linki z jakimis smiesznymi filmikami itp., robiliby przynajmniej mały opis o czym to jest
Nie wiem czy ktoś oglądał, ale dziś o 24:00 leciał na MTV program "Strutter". Jak oglądałem to myślałem że padnę. Koleś jechał ostro po wszystkim co się rusza. Co prawda humor a także monologi prowadzącego nie były najwyższych lotów, jednak momentami było hmm... ciekawie.
ee to nawet straszne nie bylo lepsze kiedys widzialem z takim labiryntem czy czyms i musiales po nim myszka przejechać nawet tutaj bym filmik z takim dzieciakiem ktory spadl z krzesla jak zobaczyl tamta jape
]ee to nawet straszne nie bylo lepsze kiedys widzialem z takim labiryntem czy czyms i musiales po nim myszka przejechać nawet tutaj bym filmik z takim dzieciakiem ktory spadl z krzesla jak zobaczyl tamta jape
Jak dla mnie to lepsze. Tutaj spodziewalem sie profesjonalnego testu, a nie ataku palpitacji serca
chlopaki proponuje codzieenie dobry typ za duza kase kurs okolo 2zl! dzisiaj i jutro za darmo kolejne dni platnie oczywiscie jak sie spodoba! gg:xXXxxxx
chlopaki proponuje codzieenie dobry typ za duza kase kurs okolo 2zl! dzisiaj i jutro za darmo kolejne dni platnie oczywiscie jak sie spodoba! gg:xXXxxxx
leze haha
ja moge dawac dobry typ za kurs 2 euro, a to wychodzi prawie 8zl kurs
Kaczyński złamał prawo konstytucyjne Art. 126 mówi, że Prezydent Rzeczpospolitej Polskiej jest najwyższym przedstawicielem Rzeczpospolitej Polskiej (...)