|
|
Profesor
|
|
Profesor
Zapijam smutki sialalalala  Jak pomyslec STAL OSTRÓW to mam ochote na kolejna Tatre Mocna by juz wiecej o Stali nie myslec sialalala  pozdrawiam wszystkich a szczegolnie taka fajna pania co dzis sprzedawala w Geant kapelusze i czapki i w ogole fajna brunetka byla z niej  :PIWO: aaa pozdrawiam tez lupusa ktory moze do mnie PW wysylac a ja do niego nie i w ogole lipa  shane pijaku Stal była dziś moim przysłowiowym gwozdziem do trumny w związku z tym do nowego roku daje sobie spokój z bukmacherką  Pozdrower
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stoin jaki tam pijaku  Czasami po prostu trzeba  Po sesji ziomowej postaram sie jeszcze odwiedzic Trojmiasto na jakims zlocie/meczu/spotkaniu czy Bog wie czym. Kelnerka z Fenixa pewno teskni  
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
Stoin jaki tam pijaku  Czasami po prostu trzeba  Po sesji ziomowej postaram sie jeszcze odwiedzic Trojmiasto na jakims zlocie/meczu/spotkaniu czy Bog wie czym.  Niestety "każdy ma chwile żeby to wszystko jebnał"... Ja jak zawsze jestem gotowy ... wez ze sobą tego pijaka Elninio
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bursztyk wyzywam Cie na alkoholowe battle  zajebiście stary  Kiedy , gdzie i czy na szklanki czy od razy na czerpaki?  zapros mnie do Bydgoszczy to zobaczymy kto da radę Winko wygrane u Misquamacusa , po prostu miód!! Trzeba zapić tą jebaną Stal :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Stoin, daj spokoj :PIWO: Przerwa jest jakims wyjsniem, ale przeciez jestes dobry w te klocki, wiec zawsze mozna sie odkuc  Tez myslalem ze chociaz troche znam sie na DBE, ale ta liga mnie po prostu momentami niszczy  Apropos Elninio to wyraznil juz on chec uczestnictwa, wiec jak tylko bedzie okazja to sie zjawiamy  :PIWO:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja mam pytanie, czy znacie jakieś wódki o fajnym smaku? Mi do gustu przypadło bardzo greckie Ouzu. 48%, smak anyżkowy, ale mi kojarzy się z jakimś lekiem. Wchodzi bez żadnej popitki, poprostu przyjemnie pić. Szukam czegoś nietypowego, a nie w sensie, że "Soplica jest dobra, a Absolut fe" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Oj Radek, Radek! Kto jak kto , ale myślałem że Ty wiesz , że prezydencka , albo Xsiążęca rulezzz , absolutnie 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
To ja mam pytanie, czy znacie jakieś wódki o fajnym smaku? Nie piłem ale podobno żołądkowa gorzka + swieży ogórek = rewelacja Finlandia truskawkowa + red bull też jest ok
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
To ja mam pytanie, czy znacie jakieś wódki o fajnym smaku? Nie piłem ale podobno żołądkowa gorzka + swieży ogórek = rewelacja Finlandia truskawkowa + red bull też jest ok Mi serce zaczyna nawalać po Red Bull + wodka 
|
|
|
|
|
Profesor
|
|
Profesor
To ja mam pytanie, czy znacie jakieś wódki o fajnym smaku? Finlandia truskawkowa + red bull też jest ok Mi serce zaczyna nawalać po Red Bull + wodka  No niestety, dla tych co mają kłopoty z sercem wódka + red bull odpada :/
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
wódka + troszeczkę sprite'a + lód + cytrynka Oczywiście tego sprite'a jak najmniej, tylko dla smaku 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To ja mam pytanie, czy znacie jakieś wódki o fajnym smaku? Finlandia truskawkowa + red bull też jest ok Wóda i red bull=miód apropo wyjazdu :czekam na jakiś mecz cieniaków z Sopotu i moze w styczniu sie pojawimy w trójmieście ze znawca DBL P.S Wie ktoś czemu nie mam panelu z emotionami??NIe moge wstawiać popularnych "buziek".buuuu
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
@Radek_89 gorzka zoladkowa z coca cola lub nie  mi smakuje jak nic innego dobra tez jest lususowa dzika jezyna - normalnie jak bys przed chwila sam nazbieral w lesie 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
chetnie tez bym odplynal lodka w zapomnienie przez stal  no ale to tylko pazernosc zabrala mi sponsoring perfum pod choinke 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
apropo wyjazdu :czekam na jakiś mecz cieniaków z Sopotu i moze w styczniu sie pojawimy w trójmieście ze znawca DBL uuuu to ja nie jade 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
apropo wyjazdu :czekam na jakiś mecz cieniaków z Sopotu i moze w styczniu sie pojawimy w trójmieście ze znawca DBL uuuu to ja nie jade  Shane ma doła po tej Stali, ale do następnej kolejki mu przejdzie:D Spoko Stoin ,bursztyk ,shane-dzisiaj było kiepsko ale jutro też jest dzień:P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
finlandia limonka  przynajmniej mi zasmakowała ;p
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
sok bananowy + czarna pożeczka - polecam 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
P.S Wie ktoś czemu nie mam panelu z emotionami??NIe moge wstawiać popularnych "buziek".buuuu ja jadę z pamięci  a jak wejdziesz w rozbudowaną cześć odpowiedzi to tam masz taką ikonkę SMILEYS
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
a jak wyglada dupa Maryni? 
|
|