Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
J
pewny piniądz
pewny piniądz
J Offline
Witam,w srode dostalem powolanie do wojska na luty.. i chcialem sie dowiedziec od osob ktore maja juz to za soba lub sa w trakcie odbywania sluzby jak to teraz wyglada? Jak jest w Wojsku? na co trzeba uwazać,itp.?

Bonus: Unibet
Pooh-Bah
Pooh-Bah
sam nie bylem ale dwoch kumpli niedawno skonczylo i z tego co mowili to nuda, brak kasy, idiotyczne zajecia, odmrazanie dupy i zmarnowane 9 miesiecy, plusem moze byc to ze podreperujesz forme fizyczna a i zarcie podobno nienajgorsze

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
No teraz to inna baja... nuda wieksza jak kiedys. 9 miechow to nie wojo a przedszkole smile. Choc w sumie kazdego okresu szkoda. Ja bylem jeszcze za czasow kiedy wojsko zaczynalo sie po 20stej czyli "falowka". Teraz nie ma juz tego, za krotkie pobory i czeste wizyty w domu doprowadzily do tego, ze po prostu nikt nie szuka innych atrakcji... a zreszta nikt nie chce tez siedziec za fale smile
A co do formy fizycznej to ja bym powiedzial, ze moaesz ja sobie poprawic na unitarce bo potem to pogorszyc predzej hehe. Posilki na czas jedzone szybko robia swoje.... zreszta zobaczysz sam smile

Mimo to powodzenia smile.. na pewno bedziesz wspominal ten okres do konca zycia.

Cytat z mojej husty mowi wszystko:

Ten poznal milosc, kto kochal i wierzyl,
Ten poznal wolnosc kto wojsko przezyl

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
4 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, Sensei, alfa), 4,596 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,305
Posty5,840,296
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026