|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
pamietacie jak JIM sie oswiadczyl swojej pannie w american pie 3?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
to dopiero wtopa  hahaha
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
w niektórych filmach było kilka fajnych motywów jak się oświadczyć  nie pamiętam jaki to był film, ale spodobało mi się  wieczór...pokój oświetlony dziesiątkami świeczek...droga od drzwi wejściowych do pokoju i cały pokój w płatkach róż...na środku pokoju duże pudło przewiązane kokardą...po otwarciu pudełka pojawia się kolejne mniejsze...itd. aż do najmniejszego pudełeczka z pierścionkiem zaręczynowym...w filmie było chyba jakoś tak, że pierścionka nie było w najmniejszym pudełku, tylko facet wyszedł z drugiego pokoju z pierścionkiem w dłoni i spytał się, czy zechce zostać jego żoną.Zresztą końcówkę można rozegrać na kilka sposobów  Dużo oryginalnych oświadczyn można wymyślić.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nie Goget też na wieży Eifla i jeśli o mnie chodzi to właśnie ja spadłem z krzesła ja po tym jak się zaręczył na wiezy eifla mój brat i kumpel który wrócił z Paryż mówi, że się zaręczył tam. A ja pewnie na wierzy Eifla i w brecht  A on - " kto Ci powiedział?? " A co do tych punktów co piszesz jak to brzmi to chyba wazniejsze jest jak to Wy będziecie wspominali, a nie jak to będzie wyglądało wśród ludzi?? Zgodzę się, ze im bardziej jest to skomplikowane tym większa szansa wtopy ;]
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
A co do tych punktów co piszesz jak to brzmi to chyba wazniejsze jest jak to Wy będziecie wspominali, a nie jak to będzie wyglądało wśród ludzi?? Jasne, że dla mnie to pierwsze ale u kobiet sprawa wygląda trochę inaczej. One lubią się chwalić i właśnie za ten powód do chwalenia się będzie Ci wdzięczna do końca życia. Dalej będę optował za tym, że Paryż utkwi jej bardziej w pamięci niż hotel (no chyba, że to będzie ten sławny hotel w Dubaju :)). Co do tańszych opcji to dobre miejsce to tam gdzie się poznaliście (ew.miejsce pierwszego pocałunku) czyli gdzie wszystko się zaczęło.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Goget, ale jestem pewien, że zaręczyłbyś się w Paryżu w kwietniu  zaręczyny to jedna sprawa, ale pisałeś kiedyś w jakimś temacie, że chciałbyś zobaczyć finał RG na żywo...... No więc dwie pieczenie na jednym ogniu  pozdrawiam m_k_polska
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Powodzenia Bzyczek  Dobrze, ze ja sie musze sie zareczac i nie mam zamiaru tego robic w najblziych 6 latach 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czemu akurat 6?:D skladales jakies slubowanie? czy Twoja wybranka ma 10 lat? 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie mam wybrakni i nie planuje sie zenic przed 30 to se polciz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzięki Lupus  - zobaczysz poznasz fajna dziewczyne to na pewno tyle nie bedziesz czekał  .....jeszcze tylko 5 dni  ....  a stres opada ....  oby tak dalej...
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dzięki Lupus  - zobaczysz poznasz fajna dziewczyne to na pewno tyle nie bedziesz czekał  .....jeszcze tylko 5 dni  ....  a stres opada ....  oby tak dalej... Tylko zostaw nieco stresu na finał żebys nie wyszedł na zimnego drania... POWODZENIA 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
jestesmy ciekawi??? zdasz relacje?? tylko zeby nie bylo jaj i zeby sie nie zgodzila ale mysle ze tak zle nie bylo
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No jak oboje planowali zaręczyny to jak mogła się nie zgodzić? :|
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No jak oboje planowali zaręczyny to jak mogła się nie zgodzić? :| no właśnie jak ?  , ahhh te baby
|
|
|
|
|
Zawisza Bydgoszcz
|
|
Zawisza Bydgoszcz
Chcem,bardzo chcem Jesteśmy ze soba juz przeszło 3 lata i jest naprawde suuper dziewczyną,narzeczoną a niedługo może żona Oby było zawsze tak jak teraz i jeszcze lepiej. Nie wspominajac juz o naprawde równych teściach.... Tak wiec: [ Linked Image] i bedzie dobrze  Bzyczek mamy rozumiec ze ten pierscionek dales na zareczyny??? Ja prawie dwa lata temu dalem swojej obecnie juz zonce dokladnie taki sam, niezly zbieg okolicznosci.Pozdrawiam
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Dzięki Lupus  - zobaczysz poznasz fajna dziewczyne to na pewno tyle nie bedziesz czekał  Jednak pewnie bede musiał  Zbigniew --> kobieta tu nigdy nie mozna byc pewnym 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Nom jak ja pomysle o zareczynac to az mi cisnienie skacze  .Jestem ze swoja dziewczyna juz 4 lata i ten czas zareczyn zbliza sie nie uchronnie duzymi krokami  .....bosheee jak ja to zrobie boje sie ze nie wytrzymam nerwowo i sie spale w najmniej odpowiednim momencie i dam wielka plame  . A chcial bym zeby to wygladalo naprawde super,wiem jak by chciala moja dziewczyna zeby to wygladalo..kolacja przy swiecaac ,duzo róz czerwonych ogolnie romantyczny nastroj..... Ale to wszystko tak fajnie wyglada jak sie mow a jak trzeba do czynow przysc to stres paralizuje 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Nie pekaj, moge Cie zastapic ;-)
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Smiechem, zartem nadal nic nie wiadomo jak u BZYCZKA ... 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|