|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
24 plny raz na rok. Wplacasz do bukow albo normalnym przelewem albo ta ekarta. Polecam ten bank. Wszystko jest za friko 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
optymalnym rozwiazaniem jest miec 2 konta
w mbanku dla sfi oraz do pseudo lokaty emax+ w intligo dla wplat na konto za 0 zł, karty platniczej 1zł/m z tym ze mozna placic w interencie (odpada opłata za ekarte z mbanku)
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
z tego co wiem nie da się w ekoncie przelewać kasy zagranicę, ale czy można otrzymywać przelewy z zagranicy??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dokonanie przelewu zagranicznego - 0,25% kwoty przelewu min 20 zł, max 200 zł. Mozna i przelewac i otrzymywac
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
czy mi się wydaje, czy w ostatnim czasie SWIFT mbanku się zmienił? zawsze podawałem ten z tematu o SWIFT na tym forum, ale jak teraz sprawdzałem na stronie mbanku to jest inny, pewnie tu był problem z moim przelewem...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
To sa dane do przelewow na konto w mbanku, ktore dostalem od supportu. Skopiujcie je sobie gdzies na stale i nie bedzie problemow:
Podaję dane do umieszczenia na przelewie: Adres banku: al. Mickiewicza 10 Miasto banku: Łódź Kod pocztowy banku: 90-050 Numer konta: pelny 26 cyfrowy numer rachunku bez spacji i kresek Placówka banku: BRE Bank SA Wydział Bankowości Elektronicznej (jeśli jest to przelew z zagranicy: BRE Bank SA Retail Banking) Sort Code: 1140 2004 (1140 to nr banku, 2004 to nr oddziału) Kod Banku: jeśli jest to przelew z zagranicy należy podać kod SWIFT BRE Banku: BREXPLPWMUL Numer Konta IBAN: pelny 26 cyfrowy numer rachunku bez spacji i kresek poprzedzony literami PL - IBAN jest podawany na przelewach z zagranicy
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
a takie są na stronie mbanku:
numer rachunku: PL CC 11402004 0000 CCDD XXXX XXXX* · imię i nazwisko odbiorcy: JAN WIRTUALNY · adres odbiorcy: ul. POZIOMKOWA 10 A, 12-300 ŁOMŻA · tytuł przelewu: REFUNDACJA KONFERENCJI · nazwa i adres banku odbiorcy: BRE Bank S.A. INTERNET BANKING, al. Mickiewicza 10, 90-050 Łódź · kod BIC/SWIFT BRE Banku: BREXPLPWMBK
zwróć uwagę na SWIFT
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Wczoraj zlecilem wyplate, dzis doszla wiec ten swift: BREXPLPWMUL, jest poprawny. Moze ten z ich strony to swift samego Bre Banku, a ten ktory ja podalem mbanku?
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Podałem ten co ty... ale zjadłem ostatnią literkę :/ Ciekawe czy z tego powodu przelew nie dotrze
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
czy jest jakas mozliwosc zeby zalozyc u nich konto ale ja chce malo uzywac i np czasami bym mial przykladowo 1zl bo mam inne i chce zeby wogole nie bylo oplat nie chce zadnych kart internetowych ale widze ze u nich sie nawet za zwykla karte placi 18zl rocznie czy to tylko raz ?? jakie konto zalozyc zeby nic nie placic ?? tylko przelewac czasem kase z mbanku na mbank 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
czy jest jakas mozliwosc zeby zalozyc u nich konto ale ja chce malo uzywac i np czasami bym mial przykladowo 1zl bo mam inne i chce zeby wogole nie bylo oplat nie chce zadnych kart internetowych ale widze ze u nich sie nawet za zwykla karte placi 18zl rocznie czy to tylko raz ?? jakie konto zalozyc zeby nic nie placic ?? tylko przelewac czasem kase z mbanku na mbank  Załóż eKonto. karta VE bezpłatna przelewy w mBanku 0,00 PLN przelewy poza mBank 0,50 PLN Jak będziesz miał wiecej niż 1PLN, to załóz sobie eMAX i EMAX+, to oszczędności bedą lepiej oprocentowane. od 13 lat jest też izzyKonto.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dokonanie przelewu zagranicznego - 0,25% kwoty przelewu min 20 zł, max 200 zł. Mozna i przelewac i otrzymywac przelewy z zagranicy sa bezprowizyjne ze strony mbanku,a jesli chodzi o przelewy zagranice to: 1.dokonanie przelewu z ekonta zagranice kosztuje 0.25% kwoty przelewu? czy dotyczy to tylko rachunku walutowego a nie ekonta? 2.jesli korzystam z ekarty wydawanej do ekonta to nie place w dalszym ciagu prowizji od tranzakcji wplacajac srodki zagranice?
|
|
|
|
|
Tenis Trader
|
|
Tenis Trader
Orientuje się ktoś jak uaktywnić otrzymywanie informacji o zmianie salda na rachunku poprzez sms. Szukam na ich stronie i nic.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
z tego co wiem taka opcja jest tylko w inteligo.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie tylko w inteligo, w innych bankach tez jest ale mbank obecnie nie posiada czegos takeigo
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Czy mBank przedłuża ekarte automatycznie? Mam ważność do 7 stycznia 2007 r. Czy moge się spodziewać że z mojego konta pobiorą 24 zł i ją przedłużą jeżeli tak to kiedy moge się tego spodziewać i czy przyślą mi nową ekarte?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Czy mBank przedłuża ekarte automatycznie? Mam ważność do 7 stycznia 2007 r. Czy moge się spodziewać że z mojego konta pobiorą 24 zł i ją przedłużą jeżeli tak to kiedy moge się tego spodziewać i czy przyślą mi nową ekarte? Ok 7 stycznia pobiora ci automatycznie z konta 24 zl. Nowa ekarte przysylaja w ciagu tygodnia, góra dwóch. Jeżeli chcesz zrezygnowac z ekarty musisz zadzwonic na mlinie.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Panowie w jaki spoosb zamknac u nich konto?
Trzeba dzwonic na Infolinie? czy jak?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Panowie w jaki spoosb zamknac u nich konto?
Trzeba dzwonic na Infolinie? czy jak? "By zamknąć rachunek w mBanku należy zadzwonić na mLinię. Jeśli zamierzasz zamknąć jeden z wielu rachunków, które posiadasz w mBanku, wystarczy dyspozycja ustna przekazana operatorowi. Jeśli zamykasz swój jedyny rachunek lub wszystkie, trzeba będzie przesłać do mBanku stosowne oświadczenie. Szczegółowe instrukcje dotyczące dalszego postępowania otrzymasz od operatora w czasie rozmowy."
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Bart wielkie dzieki 
|
|