Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 9 z 11 1 2 7 8 9 10 11
M
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
M Offline
wEDŁUG MOICH OBLICZEŃ

2 KOLEJKA 20.11-26.11
Athletico Madrid - MKS Śląsk Świętochłowice 5:5
3 KOLEJKA 27.11-03.12
Athletico Madrid - K.S Gawin Królewska Wola 10:9

PS
wedlug mnie ostatnia kolejka powinna byc powtorzona, z wiadomych wzgledow wink

Bonus: Unibet
A
veteran
veteran
A Offline
Ponieważ widzę, że katowiczanin nie traktuje tego konkursu poważnie, zasady po raz kolejne nie są jasne, zmieniane w trakcie, proponuję byśmy sami zdecydowali o tym, czy powtarzamy ostatnią kolejkę. Osobiście czuję się oszukany, że nie zaliczono mi typu Valencia, który zmieniłem wyłącznie dlatego, żeby zakończył się zgodnie z regulaminem przed godziną 22.

Czy powtarzamy ostatnią rundę?
TAK - 1
NIE - 0

La Furia Roja
La Furia Roja
chlopie nierozumiem cie, zmieniasz typ valencia na bipop. A kiedy juz jest znany wynik (niekorzysny dla ciebie) chcesz znowu zmiany typu ?

A
veteran
veteran
A Offline
Originally Posted by citizen
chlopie nierozumiem cie, zmieniasz typ valencia na bipop. A kiedy juz jest znany wynik (niekorzysny dla ciebie) chcesz znowu zmiany typu ?

Chodzi tutaj o równe traktowanie. Pisałem wczoraj, żebyś podał decydujący typ, to nie byłoby problemu związanego z wynikiem, lecz pozostałby fakt, iż nie tylko ja uważam, że ostatnią rundę należy powtórzyć.

enthusiast
enthusiast
a ja dopiero teraz zobaczyłem ze forum umarło 9 grudnia i odszukałem pod nowym linkiem nowa wersje...Uwazam ze kolejka powinna byc powtórzona, bo z jakiej racji ja mam miec 2 typy a moj przeciwnik az 5 ??!?! czuje sie OSZUKANY, bo w niedziele było zepsute jak chciałem typowac

La Pulga
La Pulga
POWTARZAMY 4 KOLEJKE ZA TYDZIEN

P
journeyman
journeyman
P Offline
Originally Posted by katowiczanin

Widzę, że gospodarzowi tematu można zarzucic wszystko, tylko nie konsekwencję działania. Najpierw podlicza kolejkę i przedstawia wyniki, by po krótkim czasie - ni z gruchy, ni z pietruchy - je skasowac confused
Dlaczego ? Bo kilku gości zachowuje się, jakby grali o wspomnianą wcześniej willę z basenem i roni krokodyle łzy nad rozlanym mlekiem. Można by to od biedy zrozumiec, gdyby JEDNA runda decydowała o awansie, ale jeśli mamy do dyspozycji sześc podejśc !? Dziecinada !!!
Jestem ciekaw, jaka byłaby decyzja katowiczanina, gdyby teraz niezadowoleni z powyższego pomysłu, wylali swoje żale. Idąc tym tokiem rozumowania należałoby wówczas ponownie przywrócic wyniki nieszczęsnej IV rundy !

B
Pooh-Bah
Pooh-Bah
B Offline
Originally Posted by pervert

Widzę, że gospodarzowi tematu można zarzucic wszystko, tylko nie konsekwencję działania. Najpierw podlicza kolejkę i przedstawia wyniki, by po krótkim czasie - ni z gruchy, ni z pietruchy - je skasowac confused
Dlaczego ? Bo kilku gości zachowuje się, jakby grali o wspomnianą wcześniej willę z basenem i roni krokodyle łzy nad rozlanym mlekiem. Można by to od biedy zrozumiec, gdyby JEDNA runda decydowała o awansie, ale jeśli mamy do dyspozycji sześc podejśc !? Dziecinada !!!
Jestem ciekaw, jaka byłaby decyzja katowiczanina, gdyby teraz niezadowoleni z powyższego pomysłu, wylali swoje żale. Idąc tym tokiem rozumowania należałoby wówczas ponownie przywrócic wyniki nieszczęsnej IV rundy !

Na typowanie byl caly tydzien (7dni!) forum bylo niedostepne raptem przez jeden wieczor i niedzielny poranek, a to, ze niektorzy czekaja na ostatnia chwile to nie powinno nas interesowac...bo zauwaz, ze kto chcial ten mecze podal.

p.s. jak mi sie cos w tej kolejce nie powiedzie to wezme dwoch kumpli i zaczniemy plakac w tym temacie, ze jednemu chomik zachorowal i nie moglismy typowac laugh laugh laugh

ŻENUA laugh

K
old hand
old hand
K Offline

w pierwszej kolejce tez mi forum nie dzialalo przez jeden dzien jezeli dobrze pamietam , powtorzmy w takim razie jeszcze pierwsza kolejke , a co tam .

La Pulga
La Pulga
PRZEMYSLAME WSZYTKO I DECYDUJE ZE NIE BEDZIEMY JEDNAK TYPOWAC PONOWNIE $ KOLEJKI PONIEWAZ TAK JAK WSPOMNIAL bart87 NA TYPOWANIE JEST & DNI A POZATYM Conrad INFORMOWAL ZE FORUM NIE BEDZIE CZYNE W SOBOTE I NIEDZIELE

POZDRAWIAM smile

P
journeyman
journeyman
P Offline
Poprzednio zarzuciłem gospodarzowi brak konsekwencji, teraz mam podstawy ku temu, by podejrzewac go o NIEUCZCIWOśC.
Wychodzi na to, że postanowił wycinac konkurencje w grupie (czyli pozbawiac punktow), wykorzystujac sobie tylko wiadome zasady.
Wprawdzie te runde mam w plecy, ale zachodze w glowe, ktory punkt regulaminu upoważnil go do unieważnienia mojego nocnego typu na NHL confused

Mam nadzieje,że szybko sie dowiem...

P.S. Sorki za polskie trzcionki, ale klawiatura zdenerwowala sie chyba bardziej ode mnie laugh .

La Pulga
La Pulga
Poprzednio zarzuciłem gospodarzowi brak konsekwencji, teraz mam podstawy ku temu, by podejrzewac go o NIEUCZCIWOśC.
Wychodzi na to, że postanowił wycinac konkurencje w grupie (czyli pozbawiac punktow), wykorzystujac sobie tylko wiadome zasady.
Wprawdzie te runde mam w plecy, ale zachodze w glowe, ktory punkt regulaminu upoważnil go do unieważnienia mojego nocnego typu na NHL confused

sory smile ale myslalem ze to spotkanie dopieroodbedzie sie w nocy z niedizeli na poniedizalek smile nie musisz ise odrazu tak unosic a pozatym chyba przyznasz ze troche tych meczy jest do psrawdzania i jestem ytlko czlowiekiem i moge sie pomylic tyle pozdor piwo

P.S. Sorki za polskie trzcionki, ale klawiatura zdenerwowala sie chyba bardziej ode mnie laugh .

La Pulga
La Pulga

sory smile ale myslalem ze to spotkanie dopieroodbedzie sie w nocy z niedizeli na poniedizalek smile nie musisz ise odrazu tak unosic a pozatym chyba przyznasz ze troche tych meczy jest do psrawdzania i jestem ytlko czlowiekiem i moge sie pomylic tyle pozdor piwo

P
journeyman
journeyman
P Offline

Bez urazy, fakt reakcja niewspolmierna do przewiny, w natloku wynikow masz prawo do pomylki.
Sorry, pozdrawiam i nastawiam celownik na pojedynek decydujacy o wyjsciu z grupy. P. piwo

La Pulga
La Pulga
2 KOLEJKA

Athletico Madrid - Śląsk Świetochłowice 5:5

K.S Gawin Królewska Wola - FC Moherowe PiSiory 10:6

3 KOLEJKA

FC Moherowe PiSiory - MKS Śląsk Świętochłowice 3:9

Athletico Madrid - K.S Gawin Królewska Wola 10:8

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
witam,

wiadomo jakie będą rozstawienia, jaka grupa z jaką? (w regulaminie nie znalazłem)
bo nie wiem, czy zająć pierwsze miejsce w grupie czy drugie laugh

Z
Łódzki Klub Sportowy
Łódzki Klub Sportowy
Z Offline
Originally Posted by kamasss
witam,

wiadomo jakie będą rozstawienia, jaka grupa z jaką? (w regulaminie nie znalazłem)

i tak zajmiesz pierwsze bo mój mecz z Legią jest sprzedany laugh

La Pulga
La Pulga
Originally Posted by Zulus
Originally Posted by kamasss
witam,

i tak zajmiesz pierwsze bo mój mecz z Legią jest sprzedany laugh

tak jak w Lidze Mistrzów drużyny z pierwsyzch miejsc graja z drużynami z drugich smile Pozdro piwo

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
heh wiem, że pierwsze grają z drugimi, ale jak bedą wyglądać pary...

z którą grupą moja będzie wiązana...

"jaka grupa z jaką?"

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Do tej pory chyba było tak, że A grała z B, C z D itd.

Strona 9 z 11 1 2 7 8 9 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (burbon, 11kera11, latajaca_holenderka, Sensei, betowiec, aker, bukma, rafal08, JelineK), 1,797 gości, oraz 17 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,769
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025