Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by pezet40
Mam juz do niego domowy telefon smile Wczesniej mialem 3 mozliwosci ale skoro mieszka na Dobrowskiego to zostala jedna! Bardzo dziekuje! A swoja droga to zdolowalem sie ze ktos taki mnie oszukal frown Pozdrawiam jeszcze raz dziekuje smile

Pewnie teraz przeglada forum i ma emocje jak hazardzista przed samym meczem laugh

Bonus: Unibet
Blade Runner
Blade Runner
hehe od tego wpisywania kodów do pogrubienia i mi się literówka trafiła. wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ale Czester z tego Cylki!!!!!!!!!

laugh laugh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
o kur.. leze i wyje !!!!!!!! co za ciec. Obciac mu wlosy i jas fasola z pyska:P buahhhh Ten ludzik pod wpływem wiatru sie łamie podejrzewam:) Moze haker jakis;:P

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ej czy wy nie widizecie ...ze ta legityka to podróbka...przynajmniej ja tak uwazam....podpis i wypis legitki jest robiony tym samym długopisem ..a smiem twierdzic ze ta sama r eka..zawsze wpisuje sie cała nazwe miejscowości..i te przerwy w miejscu pieczatki pomiędzy zdjęciem a legitka..dla mnie to jest lewy dokument...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Azzaro
o kur.. leze i wyje !!!!!!!! co za ciec. Obciac mu wlosy i jas fasola z pyska:P buahhhh Ten ludzik pod wpływem wiatru sie łamie podejrzewam:) Moze haker jakis;:P
Haker smile Edytował w paincie tego screena przez pół godziny (i tak mu dość niezdarnie wyszło) podczas gdy można to zrobić 3 kliknięciami myszy jak pokazał Experto. Zawsze oszustem okazuje się być jakiś bezbrzeżnie naiwny i skrajnie nieporadny dzieciak. O naiwności oszukanego już nie wspomnę. Nie wiem w jaki sposób sam fakt posiadania pieniędzy miał uwiarygodniać przestępcę ani w jaki sposób można z tego faktu robić jedyną przesłanke do przelania komuś sporej kwoty na konto. Ludzie! Niedouczeni, mierni, nieporadni i nieletni dyletanci robią z Wami co chcą. Aż strach pomyśleć co będzie jak traficie na kogoś inteligentnego.

Profesor
Profesor
Originally Posted by Azzaro
Jednym słowem "bażant" laugh

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Podpis na dole ewidentnie podrobiony,poprawiany lol to u nas na studiach bardziej sie wysilali:D
wyplenienie i podpis posiadacza - te same pismo. marna podrobka:)

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
Najlepszy sposob wedlug mnie to isc do tego LO gdzie sie uczy i porozwieszac gdzie sie da jego dane i ze jest oszustem, to by byla odpowiednia nauczka dla niego . Co myslicie?:)

veteran
veteran
To nie jest napewno legitka tego oszusta. Koleś pewnie się uczy w tym liceum i dlatego wie jak podrobić szczegóły na legitymacji. Albo poprostu skołował od kogoś tą legitymację. Moim zdaniem on jest "gospodarzem klasowym" wziął legitymacje od klasy żeby podbić w sekretarjacie, a przy okazji zeskanował legitymacje jakiegoś frajera laugh
Kolo z legitki ma fryz jak prawdziwy hipis tylko jeszcze brakuje mu koszuli w kwiatki laugh

K
Pooh-Bah
Pooh-Bah
K Offline
widze ze nic cie pezet screen z moneybookers nie nauczyl i nadal dajesz sie dymac. wierzysz we wszystko co ci pokaza smile ta legitka to pic na wode. zycze Ci zeby odzsykal kase ale jak widze twoje dzialania to szanse oceniam na jeden procent.

G
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
G Offline
Originally Posted by yogimacko
Moze komus to pomoze:

Legitymacja Cyla - http://www.pomylony.republika.pl/osz1.JPG
Dzieci dzieciom zgotowały ten los....

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
sorry facet ale dla mnie to Ty jestes idiot..moze to ostro zabrzmi ale jak mozna sie tak nabrac czlowieku? zwlaszcza na wieksza kwote. wrzucilem tego skrina na programik (choc nawet bez tego to widac) i ta kwota jest robiona piksel po pikselu smile wystarczylo porownac cyferki w mb. tą dziewiątkę w kwocie to on chyba swoim małym malował bo jest tak bezczelnie zrobiona :>> więc miej pretensje kolego do siebie tym bardziej ze piszesz ze jestes INFORMATYKIEM Z DOSWIADCZENIA..chyba z poziomu dosa i nortona smile

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
aaa ..i poogladaj legitymacje bo tez jest wspaniala smile ciekawe ile ja skrobał buheheheheh

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
rocznik urodzenia to raczej 89, ralem kiedys z nim w DSJ i raczej jest to rocznik 89, gral kiedys w MZ, mial sponsorowac darmowego fl, ale tegonie zrobil, potem zarejestrowal sie pod innym nickiem, ja go rozpoznalem, ale on zaprzeczal i mowil, ze to jego kuzyn byl. tak czy siak rocznik urodzenia 89 jest blizej prawdy niz 87, ktory mial mu chyba sluzyc do kupowania alkoholu.

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
a swoja droga ..jak ktos chce miec szybko kase na MB - (w ciagu jednego dnia) bez jakichkolwiek wymian to zapraszam na priw. powiem jak to zrobic

C
old hand
old hand
C Offline
Witam.
To teraz 3 słowa ode mnie: dziś wyjeżdżam do rodziny(w tej chwili nie jestm u siebie tylko na Cafe bo mi net się zrypał a nie chce żeby mnie oskubano z konta więc się nie loguję)będę koło 22-23 na miejscu i wtedy oddaję z bonusem pezetowi40 kasę oraz Krzyśkowi. Jak nie dam rady dziś to na 100% jutro do godziny 10 będzie wszystko już wyjaśnione itp itd. Tak więc pozdrawiam i życzę wesołych świąt !

Pezet40 sorka, że to tak wyszło.

M
member
member
M Offline
hahahahaha

OMFG smile Co za łoś...

Przestraszył się... smile

E
old hand
old hand
E Offline
Jaki łoś idioci laugh
TO wy myślicie że on co - ZJADA te pieniądze? "Pożyczył" sobie X stów i postawił pewniaki ako 2,0 i weszło - ma dwa razy więcej i dług może oddać i jest zarobiony. Pezetowi też stanie z radości że ktoś się nabrał na jego idiotyczne groźby (gdyby ktoś wiedział ocb to miałby go w dupie) i teraz każdy jest happy : i złodziej i (czasowo) okradziony smile

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
nakrecmy film laugh produkcja: mecz.pl laugh

Strona 4 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
15 zarejestrowanych użytkowników (aker, rafal08, Sensei, rymoholik, latajaca_holenderka, alfa, $-man, bukma, Lukasz111, betowiec, poozon, Szuman, 11kera11, forty, burbon), 2,997 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,623
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025