Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9
P
addict
addict
P Offline
Prosilbym aby sprawy dotyczace innych oszustów otworzyc w innych tematach tylko czy to zle nie wplynie na wizerunek forum? A wspolnymi silami dojdziemy do oszusta! Prosze napisac wszystko wlacznie z gg, numerami koonta, kwota oszustwa, emailami, Prawdopodobnymi danymi, (IP w celu potwierdzenia praawdopodobnych danych wziasc mozna z Emaila o ile z takowym emailowalismy i nie usunelismy te emaile) Ksywy jego, Loginy na forum mecz.pl! Po prostu wszystko!

Uwierzcie mi ze w internecie o ile sie zasiadzie i dobrze szuka mozna znalezc wszystko na temat danej osoby! Co zreszta potwierdzilem znalezieniem danych Cyla zanim pewna osoba ktorej dziekuje jeszcze raz bo znacznie mi pomogla i skrocila poszukiwania umiesila jego legitymacje szkolna. Pozddrawiam

Bonus: Unibet
pomogę w realizacji laugh

addict
addict
no i co pezet z tego? jak twoje poszukiwania są conajmniej słabe. powinienes dawno miec pieniadze.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Pezet, cylowi mozna dac bana na forum, ale czy nie uwazasz ze powinienes wziac kamerke i nagrac, jak sam mu bana dajesz? laugh

T
member
member
T Offline
Edit:Jest cos takiego jak ochrona danych osobowych, prosze nie umieszczac takich danych.

Daje dane gdyż może uda się zapobiec dalszym oszustwom przez tego pana.
Sprawa nie długo się zakończy.Być może w świeta podjade do niego.
Jak tylko uda mi się odzyskać pieniądze z % od tego pana (A nie wierze w to zeby sie nei udało) załoze osobny temat z opisem od początku jak się zaczeło aż do końca jak się skończyło.
Pozdrawiam.

Last edited by Biszop; 30/12/2006 11:33.
M
newbie
newbie
M Offline
no to kurwa musze sie wypowiedziec na ten temat .Bo widze ze kurwa pan tomhas jest pewny siebie .A wiec tak po 1 jedz do niego bardzo chetnie bedzie zaskoczony .Kazales wyslac grosza zebym sie zweryfikwoal ale popaprancu nie pomyslales ze kogos o to poprosilem:)te dane to goscia z szuwi.com ma nick shogum porozmawiaj sobie znim:) Jak widzisz taki glupi to ja nie jestem zeby dawac dane Ci jak na tacy:) takze przyjezdzaj do mnie chetnie ci oddam te % dam ci milion euro pasuje?:):):):) cytuje:(A nie wierze w to zeby sie nei udało) no niestety:) skwituje to smiechem hahahha a teraz znajdz mnie hahaha

B
member
member
B Offline
laugh laugh no to tomhash sie przejechal
A btw styl pisania bardzo podobny do pewnego goscia na tym forum..

M
enthusiast
enthusiast
M Offline
Ale sie porobilo.W takim razie,podam co wiem na temat innego oszusta,gosc korzystal z konta na mb [email protected],kase odzyskalem z 50% bonusem.Mieszka w Skawinie na ulicy Kopernika. Frankie RBC Verbatim i RAFAL TSW to jego nicki.Zalawtilem go mailem z pytaniem jak dojechac najszybciej z Krakowa do Skawiny,chlopak sie wystraszyl oddal od razu 150 potem 100 i jeszcze 50zl za opoznienie:P

T
member
member
T Offline
Bukonodozor chetnie sie dowiem czyj to styl pisania.A jakiegos admina prosilbym o bana dla tego pojeba.
Mervel leszczu znajde cie.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Jak myslicie ile trzeba wylozyc kasy aby majac IP dowiedziec sie z ktorego miejsca w PL ta osoba go napisala?

P
addict
addict
P Offline
Experto kosztuje to tyle:

http://ripe.net/fcgi-bin/...1&submit=Search

Wpisujesz IP i masz miasto a czasem i dane! Ale dokladny adres jest rzadko! Pozdrawiam

P
addict
addict
P Offline
Zly link dalej brzmi on:

www.ripe [ripe] net

Mamy Tam Ripe DataBase Search! Wpisujemy np. Moje IP 89.228.30.221 i macie ze jestem z zamoscia. Pozdrawiam

P
addict
addict
P Offline
http://www.ripe.net

Sorki za literowki hehe

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
nie, chodzilo mnie o powazne sprawedzenie IP, tak jak to sprawdza policja zwracajac sie np. do TPSA(neo)

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by Experto
nie, chodzilo mnie o powazne sprawedzenie IP, tak jak to sprawdza policja zwracajac sie np. do TPSA(neo)

TPSA nie poda Ci takich danych za zadna kase...

R
addict
addict
R Offline
pezet40 to gowno daje za przeproszeniem.
To pokazuje siedzibe skad idzie net, jest zarejestrowany.
Pokazalo mi ze moje ip jest z mista Y. A ja do tego miasta mam 20 km :haha:
Ale mimo to prosze o udostepnienie ip uzytkownika Krakus.

P
addict
addict
P Offline
Majac dowody nic to nie kosztuje trzeba zglosic tylko na komende! Wiem ze moj kolega oszukal kogos na allegro i rowniez policja miala tylko IP bo korzystal ze skradzionego konta to zanim go namierzyli trwalo to prawie 2 miesiace! A koszty "śledztwa" wyniosly go 350zl Pozdrawiam

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by pezet40
Majac dowody nic to nie kosztuje trzeba zglosic tylko na komende! Wiem ze moj kolega oszukal kogos na allegro i rowniez policja miala tylko IP bo korzystal ze skradzionego konta to zanim go namierzyli trwalo to prawie 2 miesiace! A koszty "śledztwa" wyniosly go 350zl Pozdrawiam

ale majac IP i idac na policje to oni nie podadza Ci przeciez adresu osoby z tym IP laugh

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Originally Posted by yaaho

smile pewnie ze nie, oficjalnie nie ma na to szans, ale sa inne sposoby, kosztowne, ale jesli ktos chce dopasc szczylow to dopadnie, gwarantuje, jednak czy warto wydac 500-1000zl. za dokladny adres IP, aby uklepac szczylow?

Y
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Y Offline
Originally Posted by yaaho

smile pewnie ze nie, oficjalnie nie ma na to szans, ale sa inne sposoby, kosztowne, ale jesli ktos chce dopasc szczylow to dopadnie, gwarantuje, jednak czy warto wydac 500-1000zl. za dokladny adres IP, aby uklepac szczylow?

mysle, ze to nie ma sensu...lepiej ta kase przeznaczyc na jakis "szczytaniejszy" cel

Strona 6 z 9 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
15 zarejestrowanych użytkowników (aker, rafal08, Sensei, rymoholik, latajaca_holenderka, alfa, $-man, bukma, Lukasz111, betowiec, poozon, Szuman, 11kera11, forty, burbon), 2,997 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,277
Posty5,829,623
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025