Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 4 z 14 1 2 3 4 5 6 13 14
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
chcialem sobie dzisiaj pojsc do baru na kilka piw z okazji przerwy swiatecznej ale jak sie okazalo nie mam z kim mad

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by nOcnY
chcialem sobie dzisiaj pojsc do baru na kilka piw z okazji przerwy swiatecznej ale jak sie okazalo nie mam z kim mad

no ja miałem wczoraj to samo mad

chciałem sobie meczyk Benetton - Barca obejrzeć , jak się później okazało jeden z lepszych euroligowych meczy w tym sezonie i nikt nie chciał isć frown

Ale dziś to mnie ząb najbardziej podkurwia! Bo mi babka wsadziła w niego opatrunek , juz niby nie boli , ale ten opatrunek wystaje nad inne zeby , przez co nie moge szczęki normalnie zacisnąć , bo się boje ze jak wcisne ten opatrunek głębiej to mnie boleć znowu zacznie... P-A-R-A-N-O-J-A !

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
btw. detysty... u mnie żadnych ubytków smile hehe <cfaniak>

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
denerwuje mnie moja selekcja

wzialem 1x na wilki @1,20, zamiast czystego arsenalu @1,32

tylez nerwow mad

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
denerwuje mni eże Lyon jeszcze nie strzelił frown

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by nOcnY

ja mam tak każdego dnia...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
kamas wspolczuje wink

Denerwuje mnie to, ze musialem isc do spowiedzi.
W gruncie rzeczy chdoze 2 razyw roku, ale dla mnie to o 2 za duzo wink
Troche mnie tam przytrzymal(lupus grzesznik wink ), ale i tak bylo lepiej niz rok temu, gdzie mnie tak przemaglowal, ze szok.

Generalnie moja formulka nie zmienila sie od komunii, jak chca wiedzeic wiecej musza spytac, w zeszlym roku wyszlo, ze dopuscilem sie cyznow nieczystych wink
I zaraz gdzie ile etc puke

W dodatku 12 stycznia mam kolede, ale tym razem sie wypisuje wink
Rok temu wlasciwie sam przyjmowalem ksiedza, mama pracy, ojciec mial spotkanie z klientem(tata ewangielik, wiec nie musi byc , ale stara sie bywac)., brat ledwo zdazyl wrcocic ze szkoly

Oczywiscie ksiadz setki pytan, gdzie starzy i jak mu mowie, ze w pracy nie wierzy smirk
W dodatku wypalil potem z pytaniem do mnie:

"Łukaszu powiedz mi, jak głeboka jest Twoja wiara?"
Ja mu:
"nie tak jak pana prosze ksiedza"

I chyba sie wkurzyl, i zaczal mnie o bzdety wypytywac, myslalem, ze wstane dam mu koperte i wskaze drzwi.

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
lupus ja miałem tak samo i dlatego przestałem chodzić do spowiedzi. kiedyś byłem bardziej wierzący...dzisiaj mam to w dupie. piwo

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Tez osobioscie mam to w dupie, ale wiesz mama kazala wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja ostatni raz byłem przed bierzmowaniem, czyli w maju 2005. Nie mam potrzeby bycia "oficjalnym" katolikiem i chodzić co tydzień do kościoła. Wcale nie czuję się gorszym katolikiem od tych dewotek, które siedzą w niedzielę po kilka mszy w pierwszych ławkach.
A co do spowiedzi. Niektórzy księża mają pewnie więcej na sumieniu niż ja i on mi niby ma mówić, że ja źle robię? Raz jak poszedłem do spowiedzi, to potem cały dzień roztrzęsiony chodziłem, jak mnie ksiądz przemaglował i teraz daruję sobie emocji tongue

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Stal Ostrow puke

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
aaa i jeszcze to ze Expekt nie roliczyl od 17 SKRY mad

F
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
F Offline
Panowie wyluzujcie sa Swieta smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Co do spowiedzi mam takie same zdanie, a powiem wam, że rok temu poznałem księdza, który uczył w LO i powiem wam, że gość jest zajebisty. Jedyny - w moich oczach - prawdziwy ksiądz. Traktował każdego jak "kumpla", a nie wielkiego grzesznika. Gdy miałeś problem, zawsze znalazł dla Ciebie czas, i pomagał go rozwiązać. "Gość" bardzo oczytany po prostu nie było tematu, w którym był by bierny. Było czuć od Niego dosłownie takie ciepło, przyjaźń naprawdę traktowałem Księdza jak przyjaciela i bardzo mile wspominam te nasze spotkania przy herbatce w Jego domu. Niestety "Księciu" emigrował z mojej mieściny do Bydgoszczy i naprawdę jeżeli są osoby które trafiły na Jego osobę w LO lub trafią to "wykorzystajcie" tego wspaniałego człowieka - nie muszę podawać jego nazwiska, bo Ks. jak mało kto przyciąga naprawdę do siebie ludzi (zwłaszcza młodych).

ps. Żebyście nie myśleli, że jestem wielkim chrześcijaninem chociaż gdyby tak było to bym się tego nie wstydził. Przed jego spotkaniem w kościele nie byłem chyba przez 5 lat.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Sorry, że post pod postem ale jakby moja polonistka przeczytała pierwsze zdanie to chyba by szału dostała. No ale w końcu mam wolne tongue

Żeby nie było ot, to denerwuje mnie to, że pewnie jutro będę się kisił w korkach w drodze do rodziny frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mnie osobiście denerwuje obracanie po trzy razy danym bonusem od buka. Męczące jest ciągłe liczenie ile już się obróciło a ile nie tongue

P
Pooh-Bah
Pooh-Bah
P Offline
pycio26 ten ksiądz miał moze na imię Grzegorz?!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie wiem jak Wy ale mnie strasznie irytuja zyczenia rozsyłane na GG.

D
veteran
veteran
D Offline
to ze zamkneli temat Kupie, sprzedam, wymienie, laski co mysla ze sa nie wiadomo kim i maja za wysokie mniemanie o sobie, to ze znalezc w Polsce prace za normalne pieniadze graniczy z cudem, jeden moj koles jeszcze z liceum kiedys naj... kolega a teraz nawet ludzi nie poznaje ulizany fra... samochodzik dostal od tatusia i mu sie w glowie poprzewracalo tacy ludzie mnie wlasnie denerwuja, aaa i jeszcze to ze w poker.com nie ma wyplat na mb

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Nie Pierniczek, na imię ma Artur.

Strona 4 z 14 1 2 3 4 5 6 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, burbon, $-man, Lukasz111, latajaca_holenderka, alfa, 11kera11, Szuman, rymoholik), 2,959 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,829,018
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025