Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 5 z 14 1 2 3 4 5 6 7 13 14
Impossible is nothing
Impossible is nothing
Originally Posted by shane
Nie wiem jak Wy ale mnie strasznie irytuja zyczenia rozsyłane na GG.

mnie tez 20 razy dostaje te same smile

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mateusz2201

I pewnie żadnego nie przeczytałeś tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mnie denerwuje to, że przez Święta mało meczów do obstawiania frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
własnie coś sobie przypomnialem i się zdenerwowalem. Otóż kiedy miałem 7-8 lat to w jasełkach dali mi role... osiołka smirk przez cale przedstawienie mialem do powiedzenia jedno zdanie (nie pamietam juz co... jakaś krótka polemika z owcami czy coś...) (...choć fajnie, ze osły w ogóle mówią confused ) A oczywiście kolo którego nie lubiłem był jednym z trzech Króli i przyniósł do mojej stajni tą miedź, czy mire... nieważne frown

poza tym dziś mam niefajny dzień. Przed chwilką mama mi przyniosła winka, więc moze jakoś latwiej będzie dotrwać do jutra, bo jest smutno i w ogóle...

T
rzut rozny
rzut rozny
T Offline
Az alkmaar mnie wku**** ale dzisiejszy wieczór bedzie zaje***** po wigilii ``pasterka`` w pubie smile

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Akurat ja sobie nie wyobrazam isc po Wigilii do pubu ;o

wkurza, nie to, ze swieta spedzam u odzin na si, wzalem laptopa orz blueconnecta i smiga z zabojcza predkoscia 40kb a u mnie w domu ponad 800 frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by pycio26
Originally Posted by mateusz2201

I pewnie żadnego nie przeczytałeś tongue

mnie też tro denerwuje, ja swoje życzenia przynajmniej sam napisałem, a poszczególnym ludziom dopisałem jeszcze coś konkretnego...no i dorzuciłem do tego mikołaja waldka

ohoho swieta so!! laugh

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by rockeman
własnie coś sobie przypomnialem i się zdenerwowalem. Otóż kiedy miałem 7-8 lat to w jasełkach dali mi role... osiołka smirk przez cale przedstawienie mialem do powiedzenia jedno zdanie (nie pamietam juz co... jakaś krótka polemika z owcami czy coś...) (...choć fajnie, ze osły w ogóle mówią confused ) A oczywiście kolo którego nie lubiłem był jednym z trzech Króli i przyniósł do mojej stajni tą miedź, czy mire... nieważne frown

poza tym dziś mam niefajny dzień. Przed chwilką mama mi przyniosła winka, więc moze jakoś latwiej będzie dotrwać do jutra, bo jest smutno i w ogóle...

do pierwszej części hehe... bez komentarza smile

Odnośnie drugiej to mam podobnie, dzień aby nie powiedzieć cholernie tępy i przybity, to delikatnie ujmując niefajny... Wódka nie pomaga, zaraz idę spać.. dosyć nerwów..

Porucznik
Porucznik
Co mnie denerwuje ?? smirk

- Dzisiejszy dzień, jeden z gorszych( o ile nie najgorszy) dla mnie w roku.

V
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
V Offline
A mnie wogóle denerwuje że są święta jakoś nie lubie tego okresu a w tym roku to bardziej wyglądają na przedłużony weekend patrząc na ułożenie kalendarza. Dni te jakieś smutne smętne i wógle mało meczy do postawienia

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Witaj w klubie... Twoje zdrowie

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
normalnie lubie sobie siedzieć nocką w necie. Dziś jest wyjątek... frown wole ten dzień sobie skrócić, więc zaraz uderzam w kimonko

rcsade, platynowy007, vindom ,jutro wstanie nowy dzień. Moze będzie lepszy smile Tego Wam (i sobie) życze piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Właśnie oglądam powtórke finału z Niemiec i denerwuje mnie (za mało powiedziane) "wszechwiedza" Kołtonia no tak nie trawie tego gościa. Nigdy piłki nie kopnął a się uważa za boga w tej dyscyplinie.

I te gadanie o bandctwie Zidana, niewiedział o co poszło a odrazu zaczął po nim jeździć a chwilę szybciej podniecał się jaki to fenomen z francuza.

ehh az oglądać się odechcewa frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
denerwuje mnie, ze nie mam mozliwosci chodzenia po takiej plazy z taka dziewczyna w rytm takiem muzyki

wkoncu temat do marudzenia grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ja również dołączam do Was smile jakoś mnie świeta nie cieszą jak innych frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Denerwują mnie oszuści w necie. Organizują konkursy, w których 50% łamie regulamin, a ja grający fair zostaje zdyskfalifikowany, bez żadnej odpowiedzi. Jeżeli sie to szybko nie wyjaśni to jeszcze coś o tym tu i ówdzie naskrobie.

To był pierwszy dzień od dawien dawna kiedy coś mnie zdenerwowało. I to jeszcze w taki dzień frown

E
Pooh-Bah
Pooh-Bah
E Offline
Originally Posted by TOM182
Az alkmaar mnie wku**** ale dzisiejszy wieczór bedzie zaje***** po wigilii ``pasterka`` w pubie smile

Mnie też wkurzył AZ.Nawet nie chodzi o to,że nie wygrali ani nie zrobili overka.Gdyby chociaż strzelili trgo nieszczęsnego karnego frown.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by nOcnY
denerwuje mnie, ze nie mam mozliwosci chodzenia po takiej plazy z taka dziewczyna w rytm takiem muzyki

wkoncu temat do marudzenia grin

piwo Też lubię Nelly smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Właśnie oglądam powtórke finału z Niemiec i denerwuje mnie (za mało powiedziane) "wszechwiedza" Kołtonia no tak nie trawie tego gościa. Nigdy piłki nie kopnął a się uważa za boga w tej dyscyplinie.

Apropo Kołtonia, to jak Śląsk wygrał z zaprzyjaźnioną Lechią w Gdańsku (było chyba 1:3) to Rysiu Tarasiewicz to komentującego mecz i wrzucającego złośliwości Kołtonia powiedział tak "Panie Kołtoń,przepraszam Pana najmocniej,że Śląsk nie gra jak Bayern i że wygrywa tylko 3:1" Kołtoń zagotowany pożegnał się z widzami tv. Heheh. Pamiętam dobrze jego minę smile smile

Wracając do temu.. owszem mamy nowy dzień, a ja mam bezsenność.. :/ a tak dużo wczoraj to ja nie jadłem :/

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline

I te gadanie o bandctwie Zidana, niewiedział o co poszło a odrazu zaczął po nim jeździć a chwilę szybciej podniecał się jaki to fenomen z francuza.

ehh az oglądać się odechcewa frown

tez to wczoraj ogladalem puke

ale w miedzyczasie przelaczylem na 54-60 minute w meczu Milan - Liverpool i mi sie humor poprawil jak widzialem miny Milanistow laugh

Strona 5 z 14 1 2 3 4 5 6 7 13 14

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, latajaca_holenderka, $-man, Lukasz111, burbon, Akhu, Sensei, poozon, rymoholik, alfa, JelineK), 3,333 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,275
Posty5,828,952
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025