Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 7 z 11 1 2 5 6 7 8 9 10 11
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
Originally Posted by Scobas
Potrzebne mi dokladne info smile
Wyplacam w niedziele i kase mam na...?
w przyszlym roku

Bonus: Unibet
S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
ale jestes dowciapny

J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
ale jestes dowciapny
dlaczego ?
to bylo powaznie napisane wyplaciles kase w niedziele to w tym roku niespodziewaj sie na koncie w banku w koncu to bandytwin oni zawsze robia problemy z wyplatami taka ich polityka

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Po pierwsze czytaj uwaznie. W 1 poscie zapytalem
"Orientuje sie ktos jak szybko idzie wyplata z bwin na konto bankowe?"

Po drugie nie napisalem, ze kase wyplacilem tylko zapytalem kiedy moge dostac kase jesli wyplace w niedziele. I nie chodzi mi tutaj o sylwestra, boze narodzenie i zadne inne swieto tylko orientacyjnie o ilosc dni!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ostatnia wypłata z Bwin (pierwsza na koncie) trwała od momentu wysłania skanów - niecały 1 dzień tj. godz. 18 wysłanie skanów, godz: 12-13 na drugi dzien kasa na koncie bankowym, tak więc może da rade do piątku.

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Dzieki, to jeszcze jedno pytanie. Czy sa jakies problemy z wyplata na mBank?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Potrzebne mi dokladne info smile

To wyplac po prostu, kasa rownie dobrze moze isc 3 dni jak i 4, tego Ci nikt nie powie smirk

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Probuje wyplacic na mBank, ale wyskakuje mi blad, ze "Nieważny kod SWIFT", a podalem prawidlowy BREXPLPWMBK. Orientuje sie ktos czy da sie wyplacic na mBank?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Wpisz ten: BREXPLPWMUL

S
Pooh-Bah
Pooh-Bah
S Offline
Dzieki, na ten poszlo.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ide idzie wplata przelewem bankowym do bwin z bph????oni tez ponoc maja w bph

old hand
old hand
Witam...
haha bwin juz naprawde przegina, napisalem maila do nich czy beda jakies promocje i czym mam szanse na jakis bonus po czym oni odpisali:
"Informujemy, że Pana konto jest zamknięte.

Tym samym Pana konto nie jest niestety objęte żadną promocją."

Normalnie paranoja...hehe
POzdro

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA

HAHAHAHAHA O KURWA HAHAHAHAHAHAHA LEŻE I KWICZE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAA

przepraszam,ale nie mogłem.Taki przypadek to już masakra.

Conrad,nei reklamuja sie juz u ciebie,zrobilbys jakis banner przeciwko tym zlodziejom na forum laugh to bwin to porażka,a to już numer jak z monty pythona

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ten support to tam dziala wogole? Do ktorej godziny oni odpisuja smile

old hand
old hand
Originally Posted by budzias
ten support to tam dziala wogole? Do ktorej godziny oni odpisuja smile
napewno dizala do 23 chyba bo mi raz odpisali o 22:30 wiec pewnie 23-24

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
pare dni temu dokonywałem już swojej 3 wyplaty z Bwin i ponownie wszystko przebiegło super sprawnie, nawet bez najdrobniejszych problemów (czyli tak samo jak poprzednio). Korzystałem wcześniej z róznych bonusów, wykonywałem wymagany obrót i wszystko gra. Mam jedno konto jakby co grin aha, i nigdy nie rozliczyli mi źle nawet jednego zakładu.

dlaczego to pisze? ot tak, zeby w temacie jakas równowaga została zachowana, a "nowi" dowiedzieli się, ze Bwin to nie tylko złodzieje. Nie wiem co powoduje, ze ja z nimi żadnych prolemów nie mam. Moze mam szczęście? Ze swojej strony po prostu musze ich pochwalić. Wszystko super jak do tej pory.

Czytam jednak od czasu do czasu co tam sie dzieje, i jakie Wy macie z nimi przejścia no i... delikatnie mówiąc "średnio"... Zwłaszcza dot. to rozliczania wygranego zakładu jako przegranego, problemy z wypłatami , czy zamykanie konta blush

W jakimś rankingu ich nota to C- (czyli syfnie). Jednak Bwin swoje zobowiązania wobec mnie jako klienta spełnia wręcz wzorcowo! Natomiast miałem już niezłe przejścia z tymi niby "renomowanymi" bukami. Mam tu np. na myśli Centrebet (w rankingu ocena A - najlepsza). Przez prawie 3 tygodnie nie moglem sie doczekać na wypłate. Poszło kilkanaście maili, i dowiedziałem sie między innymi, ze oni raczą sprawdzić co sie stalo z tymi moimi pieniędzmi, jednak będę obciązony dodatkową oplatą za to sprawdzanie shocked Ostatecznie nic nie "dopłacałem". Okazało sie, ze to ich bank zawalił sprawe (nie umieli zrobić przelewu smirk ) W koncu odzyskałem kaske, ale po jakich perturbacjach... Oczywiście żadnego przepraszam nie "usłyszałem". I wlasnie dlatego pisze dobrze o bwin. wniosek o wypłate zajmuje pare chwil. 2-3 dni kasa bezproblemowo na koncie bankowym. Ode mnie Plus dla nich.

ps.ale nie krzyczcie na mnie, ja tylko opisałem jakie są moje doświadczenia z tą firmą

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by rockeman
ja z nimi (Bwin) żadnych prolemów nie mam. Moze mam szczęście? Ze swojej strony po prostu musze ich pochwalić. Wszystko super jak do tej pory.

Większości ludziom którzy pytają mnie o rekomendacje co do pierwszego buka internetowego zazwyczaj polecam Bwin.com

W trakcie dyskusji zaznaczam jednak aby 1) nie otwierali drugiego konta bez względu na to ma być ono na brata czy nie. 2) starali się nie obstawiać za często z różnych IP 3) nie kombinowali z bonusem - pytam po prostu czy chcą wpłacic do buka aby grać czy aby zagranąć bonus i "zwinąć żagle". Jeśli dostaje zapewnienie że te 3pkt będa spełnione to z czystym sumieniem polecam im Bwin. Uważam że ta firma jest idealna jak na pierwszego buka internetowego: bardzo szeroka oferta, chyba najwcześniej wystawiane kursy, bogata lista zdarzeń LiveBetting, super przejrzysty i łatwy w obsłudze interfejs i wreszcie dużo gadżetów typu audio komentarz meczu itd. co dla stawiającego pierwsze kroki u internetowego buka również jest zauważalne. Po twoim poście rockeman widzę że jesteś idealnym przedstawicielem własnie takich "normalnych" graczy którzy rzadko stają sie "ofiarami" buków - nie kombinujesz nic więc i oni traktują Cie fair, oby tak dalej hura

Pozdr.
DJ

PS: Gratuluję już 3 wypłaty, fajnie że ogrywasz Bwin'a (hehe)

K
member
member
K Offline
Ja również nie mam złego zdania o tej firmie. Podobnie jak rockeman nie kombinuję tylko sobie regularnie gram. Co więcej - bwin zaskakuje mnie często jakimiś skarbami smile Niby darmowe 20 zł na koncie to niewiele, ale miałem już trzy takie przypadki, że dziwnym trafem coś znaleźli na moim koncie - skarb smile
Do tego fenomenalny wręcz soft do pokera, kapitalna oferta livebettingu i oferta w ogóle.
Minus to oczywiście niskie kursy, co jednak zostaje rekompensowane zaletami smile
Porównując go do moich poprzednikow - Unibet i Expekt - zajmuje zdecydowanie I plac, chociaż konta u ww miałem już chyba ze 4 lata temu.

Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
heh wyszedlem z pokera troche ugralem kasy nie ma dopisanej do konta a i nawet nie moge siasc na inne stoly. OCB?

member
member
wyplacilem kase z gamebookers i z bwin w niedziele na moneybookers kasa z GB doszla w poniedzialek a z bwin ?:????? czekam juz 5 dzien kiedy i jak jej nie widac tak nie slychac

Strona 7 z 11 1 2 5 6 7 8 9 10 11

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
11 zarejestrowanych użytkowników (Akhu, latajaca_holenderka, rafal08, rymoholik, Sensei, betowiec, alfa, forty, ElNinho[mmdea], aker, JelineK), 2,842 gości, oraz 19 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,283
Posty5,832,939
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025