To nie jest dobra muzyka klubowa. Polecam wejść na forum techno.pl (adres może kojarzyć się z jakimiś manieczkami i tymi klimatami, ale naprawdę ludzie się tam znają i tępią hazelów itp. wykonawców) i poszukać linków z zajebistymi setami. Polecam Hardy Harda w dziale Tracklisty :]
wpisz sobie w jakakolwiek Kaaze lub Limewire nazwisko kompozytora tej muzyki, sam jestem wielkim fanem tej muzy ale nie mam obecnie nic na dysku. tak wiec szukaj
Hans Zimmer - Crimson Tide , ten sam gosc zrobil jeszcze muze miedzy innymi do Twierdzy, Krola Artura czy Gladiatora, ja wymiekam jak ja slysze:)
Uslyszalem dzis w radiu 3 fajne piosenki ale niezdazylem zapisac tytulow. To opowiem, i mzoe ktos je namierzy 1) jedna z przerobek Limp bizkit, ostatnio czesto grana w radiu 2)Nowa piosenka zespolu Demono 3) Nowa piosenka zespolu ,,Wilki'' fajnie wpada w ucho
Uslyszalem dzis w radiu 3 fajne piosenki ale niezdazylem zapisac tytulow. To opowiem, i mzoe ktos je namierzy 1) jedna z przerobek Limp bizkit, ostatnio czesto grana w radiu 2)Nowa piosenka zespolu Demono 3) Nowa piosenka zespolu ,,Wilki'' fajnie wpada w ucho
Ostatnio wpadla mi w ucho nuta na dyskotece. Jest dosyc skoczna, tylko w refrenie zaczynaja leciec slowa z soundtracku Bad boysow "bad boys bad boy whatcha gonna do, whatcha gonna do when he comes for you" i znowu przyspieszenie - macie jakies pomysly?