Przychodzi koleś do sklepu z zabawkami i mówi do sprzedawczyni: * Dzień. Dobry, chciałbym żeby Pani poleciła mi jakieś wypasione puzzle, ale żeby było trudne, bo strasznie dobry jestem w te klocki. Sprzedawczyni przyniosła mu 1000 elementów - obraz przedstawia dupę zebry- same czarne i białe elementy. Koleś na to patrzy i mówi: A czy można cos trudniejszego, bo nie chwaląc się takie klocki to układam jak się spieszę na tramwaj. Klientka popatrzyła na niego i przyniosła mu zestaw wymiatacza puzzli: 10000 elementów, obraz przedstawia zamglona drogę podczas snieżycy -wszystkie szare. Koleś patrzy i mówi:- Chyba se Pani jaja robi ze mnie Takie klocuszki to moje dzieci pykają na sniadanie. Babka już złapała ciśnienie i poszła na zaplecze szukać czegoo trudniejszego. Nie ma jej, nie ma w końcu przychodzi i dzwiga jakies ogromne pudlo. Zawartooć: 50 000 puzzli, 25 m2, obraz przedstawia zaćmienie słońca w jaskini - hardcore dla zwykłego wymiatacza puzzli. Ale koleś na to patrzy i mówi: - No nie Serio Pani myśli, ze taki słaby jestem?! Ona wpadła w szał? i krzyczy do kolesia: - PANIE WYPIERDALAJ PAN ZE SKLEPU, PRZEJDŹ PAN PRZEZ JEZDNIE, WEJDŹ PAN DO SKLEPU NA PRZECIWKO, TAM POPROŚ PAN KILOGRAM BUŁKI TARTEJ I SE PAN KURRRRWA ROGALA UŁÓŻ!
"Do niecodziennej rywalizacji dojdzie w 2007 roku między rosyjską tenisistką Marią Szarapową i amerykańskim koszykarzem LeBronem Jamesem. Zwycięzcą zawodów zostanie osoba, która w styczniu "nabiega" więcej kilometrów
Nagroda też jest nietypowa - jeśli przegra Szarapowa, wówczas na jednym meczu NBA będzie podawała w czasie przerw wodę Jamesowi. Natomiast w przypadku porażki koszykarza, zobowiązał się do zbierania piłek z kortu w trakcie spotkania z udziałem rosyjskiej tenisistki.
"Sędzią" będzie jedna z firm produkujących sprzęt sportowy. Do butów Szarapowej i Jamesa dołączone zostaną specjalne czipy, dzięki którym obliczony zostanie dystans przebiegnięty przed każdego z nich."
The letters say "look, You're the only one missing". The guys scream "first curious, first curious first curious" then after the next one "second cuorious, second curious.." etc...
jak ktos sie natknie na inne pomysly portugalczykow niech wrzuci linka.
The letters say "look, You're the only one missing". The guys scream "first curious, first curious first curious" then after the next one "second cuorious, second curious.." etc...
jak ktos sie natknie na inne pomysly portugalczykow niech wrzuci linka.
To juz lepsze od tego co wczoraj podałeś jak pies ruchał kota. Widze, że gust Ci się troszeczke poprawia i mniej zoofilowskie rzeczy zaczynają Cię śmieszyć. I to się chwali !!!!!!!!
To juz lepsze od tego co wczoraj podałeś jak pies ruchał kota. Widze, że gust Ci się troszeczke poprawia i mniej zoofilowskie rzeczy zaczynają Cię śmieszyć. I to się chwali !!!!!!!!
Odezwał sie ten wróg nabijaczy postów, który sam dużo wnosi do tematu "Śmieszne" I ten który myśli, że ruchanie kota przez psa lub oglądanie tego to zoofilia.
Przychodzi mąż do domu - patrzy, a tu żona podłogę myje z pupą wypiętą do góry. Długo nie myśląc, podbiega, łapie za tyłek, spódnice podwija, majtki w dół i .....ognia. Zrobił co chciał, a żona odwraca się do niego i mówi z politowaniem: - Jesteś tak samo pojebany jak chłopaki w robocie.