Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#812767 27/12/2006 11:54
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
NBA 27.12.2006

kosz01:05 Los Angeles Lakers - Orlando Magic
kosz01:05 Minnesota Timberwolves - Toronto Raptors
kosz01:05 Washington Wizards - Charlotte Bobcats
kosz01:35 Detroit Pistons - New York Knicks
kosz02:05 Milwaukee Bucks - Memphis Grizzlies
kosz02:35 Miami Heat - Chicago Bulls
kosz04:05 Philadelphia 76ers - Sacramento Kings

=============================================

uwagaGospodarze na drugim miejscu.
uwagaProsze podawać sensowne informacje.
uwagaUprasza się o niepodawanie suchych typów.
uwagaPomocne linki w przyklejonym temacie w dziale US Sports

Bonus: Unibet
KIDD #812775 27/12/2006 11:59
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chyba tak powinno być....

kosz 01:00 @ Orlando Magic - Los Angeles Lakers

kosz 01:00 @ Toronto Raptors - Minnesota Timberwolves

kosz 01:00 @ Charlotte Bobcats - Washington Wizards

kosz 01:00 @ Atlanta Hawks - Cleveland Cavaliers

kosz 01:30 @ New York Knicks - Detroit Pistons

kosz 01:30 @ New Jersey Nets - Houston Rockets

kosz 02:00 @ Memphis Grizzlies - Milwaukee Bucks

kosz 02:30 @ Chicago Bulls @ Miami Heat

kosz 04:00 @ Sacramento Kings - Philadelphia 76ers

kosz 04:00 @ Portland Trail Blazers - New Orleans Hornets

kosz 04:30 @ Los Angeles Clippers - Boston Celtics

Gospodarze na pierwszym miejscu....

KIDD #812777 27/12/2006 12:01
L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
mnie na dzis zaciekawily 4 pozycje:
la clipes-boson boston to pierce i dalej nic cllipersi maja bardziej wyrownany skald i jak anrzie to mnie zawodza troszke ale sadze ze dzis odniosa zwyciestwo takie mecze rzeba poprosu wygrywac

sacramento-phila phila po odejsciu iversona sa bardzo slabi nawet z nim nie odnosili jakis oszalamiajacych wynikow a co dopiero bez niego sadze ze jedyneczka wchodzi na miekko

n.jersey-houston mcgrady bedzie gral? wlasnie musze to zaraz sprawdzic bo jelsi nie to sadze ze carter poprowadzi jersey do wygranej

charlotte-washington arenas w coraz lepszej formie u bobkow pierwsze skrzypce okafor mecz bedzie na canale+ mysle ze waszki takie mecze musza poprostu wygrywac graja na wyjezdzie ale kurs baardzo ladny 1.58 i ja to napewno zagram

mysle jeszce nad 3 meczami a dokladniej mowiac nad ich liniami:
orlando-lakers 189
toronto-minesota 188
portland-new orleans 179

musze te linie przenalizowac za jakas godzinke napisze co o nich sadze

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
A ja się zastanawiam nad Cleveland w Atlancie. Narazie nie wiadomo w jakim składzie przystapi do spotkania Atlanta. Wiadomo jedynie, że nie zagra skrzydłowy Josh Smith. Niepewny jest występ Speedy'ego Claxton'a, Tyronn'a Lue i Josh'a Childress'a. Brak któregokolwiek z nich to duże osłabienie dla Jastrzębi. W tym sezonie Cleveland słabiutko prezentuje się na wyjazdach, tylko 3 zwycięstwa w 11 grach, jednak gdzie mają wygrywać jeśli nie w Atlancie. Liczę na przebudzenie się Jamesa i końcowe zwycięstwo Cleveland.

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by lodzianin
mnie na dzis zaciekawily 4 pozycje:
la clipes-boson boston to pierce i dalej nic cllipersi maja bardziej wyrownany skald i jak anrzie to mnie zawodza troszke ale sadze ze dzis odniosa zwyciestwo takie mecze rzeba poprosu wygrywac

sacramento-phila phila po odejsciu iversona sa bardzo slabi nawet z nim nie odnosili jakis oszalamiajacych wynikow a co dopiero bez niego sadze ze jedyneczka wchodzi na miekko

n.jersey-houston mcgrady bedzie gral? wlasnie musze to zaraz sprawdzic bo jelsi nie to sadze ze carter poprowadzi jersey do wygranej

charlotte-washington arenas w coraz lepszej formie u bobkow pierwsze skrzypce okafor mecz bedzie na canale+ mysle ze waszki takie mecze musza poprostu wygrywac graja na wyjezdzie ale kurs baardzo ladny 1.58 i ja to napewno zagram

mysle jeszce nad 3 meczami a dokladniej mowiac nad ich liniami:
orlando-lakers 189
toronto-minesota 188
portland-new orleans 179

musze te linie przenalizowac za jakas godzinke napisze co o nich sadze

T-Mac wczoraj grał, rzucił nawet ok 20 pkt, wiec nie widze powodu dla ktorego miałby dzis nie zagrac. Tak czy siak oba zespoły są teraz zmuszone grać obwodem, w NJ brak Krstica, Collins słaby, Boone tragiczny. Rakiety nie mają w Motumbo godnego zastępcy Yao. Zespół bardzo ciekawy, młody, za kilka lat może należeć do czołówki (Alston, Head). Tak czy siak grałbym dziś NJ, bo wczoraj Indiana bez J. O'Neala ograła Rakiety, to tym bardziej dzisiaj Trio z Jersey powinno bez problemów zatrzymać Mc Grady'ego i jego kumpli. cool

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
witam wszytskich na forum. Pierwszy post pozwole sobie umiescic w typach z NBA poniewaz kocham ten sport tongue . Zeby nie spamowac:

Na dzis mam ciekawy typ na jakze rowniez ciekawe spotkanie.

Chicago - Miami typ 2 kurs: 3.00
Nie bede analizowal tego spotkania pod wzgledem skladow, kontuzji niektorych czolowych graczy itp. Moj typ opieram na stylu gry obu druzyn oraz na jednej waznej rzeczy ale o niej na koncu. Ogladalem ostatnie spotkanie Miami Lakers i musze przyznac ze w druzynie Miami widac znaczacy postep w grze, mimo braku Shaqa, ktory objawia sie tym ze zawodnicy zaczeli grac na dobrym poziomie,nie patrzac na to kiedy wroci ich najlepszy srodkowy. Choc zdarzaja sie wtopki gdyz jak kazdy wie wiek niektorych zawodnikow jest juz ladnie mowiac ciut za duzy:P. Wtopki wtopkami, winery winerami;mecz dzisiejszy bedzie moim skromnym zdaniem pojedynkiem o niebo ciekawszym niz z Lakersami gdzie jeziorowcy nie popisali sie a zapowiadany pojedynek Kobe'go z Dwaynem okazal sie jednostroniejszy niz to spotkanie. Bo raczej Bryant nie byl zadowolo9ny z tego meczu i tylko 12 pkt z jego strony, przy czym 8 tylko z gry a 4 pkt z osobistych.
Wracajac to tego meczu jedank jaki bedzie mial miejsce dzis sadze ze Miami pokaze "kawal" dobrej koszykowki, a gdy tak sie stanie nie bedzie problemu z pokonaniem na wyjezdzie rywala. Spodziewam sie wygranej gosci roznicą okolo 6 pkt. Na koniec czynnik ktory kaze mi twoerdzic ze Miami bedzie walczylo do konca z wieksza mobilizacja niz Chicago mioanowicie chodzi mi o spotkanie inauguracyjne ten sezon w kotrym to druzyna Miami przegrala na wlasnym parkiecie z druzyna Bulls. Sadze ze dzis bedzie rewanz bo taka druzyna z ambicjami jaka jest Miami nie pozwoli sobie na druga porazke w sezonie z rywalem ktory badz co badz nie umilil pierwszego spotkania sezonu druzynie gosci.

Obym sie nie mylil. tongue

kajtek #813288 27/12/2006 17:10
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chicago Bulls @ Miami Heat @3.00

O tym meczu już wszystko napisał kolega wyżej. Przychylam się do typu na Miami:D Pora na rewanż po żenującej porażce Heat na początek sezonu na własnym parkiecie z bykami 66-108
6/10

Minnesota-Toronto under 188.5 @1.91

krótko i na temat. Ostatnio obie drużyny grają underowo. Tej nocy będzie podobnie
8/10

Charlotte-Washington(-4.5) 2 @1.91

Wizards to drużyna grająca widowiskowo podobnie jak Suns. Arenas w świetnej formie i koledzy(Jamison,Butler i Stevenson)
Bobki marnie wyglądają. W dodatku nie zagra May
10/10

L
Pooh-Bah
Pooh-Bah
L Offline
jest dzis jakis mecz na Canalu?

K
enthusiast
enthusiast
K Offline
nie ma najbliszy w piatek dallas - Phoenix smile apotem w sobote chyba cos z Detroit pokazuja smile

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Originally Posted by lodzianin

Przepraszam kto to jest Carter? Po meczach jakie ostatnio widzialem w wykonaniu NJ i samego Cartera, to smiem twierdzic, ze zostalo z zawodnika tylko nazwisko. Fatalna skutecznosc, bardzo duzo strat i to nie tylko Cartera, ale i pozostalych kolegow z druzyny. NJ gra zle i watpie czy dzis wygraja nawet z oslabionymi Rakietami.

W innych meczach dobre kursy sa na Milwaukee i Minnesote.

donic #814543 27/12/2006 21:47
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
dzis tripelek z nba
portland -7.5 w szerszenaich wczoraj kostke skrecil chris paul mozg zespolu doadajc do tego nieobecnosc westa peji i jacksona jest to dosc mocne oslabienie szerszeni
2 typek to netsi grajacy z rakietami ktorzy po wczorajszym meczu beda b.zmobilizowani gdyz uwazaja ze wczorajszy mecz w detroit przegrali niesprawiedliwie ( sedziowie nieodgwizdali faulu na carterze "Nawet Wallace, który w decydującej akcji próbował zatrzymać Cartera nie był pewien decyzji arbitrów - "Opuścił rękę, a ja zająłem pozycję obronną. Pewnie w innym momencie meczu odgwizdaliby faul, ale w końcówce puścili grę." ) rakiety bez dominatora z chin z powracajacym ale niebedacym jeszcze w pelni sil macgradym " Byłem zmęczony walką z kontuzją - wyznał McGrady na oficjalnej stronie klubu. - Przed meczem denerwowałem się, zastanawiałem, czy nie odnowi mi się uraz - dodał.

- Teraz jestem już tylko po prostu zmęczony. Gdy dojdę do formy meczowej, nie będę już tak głupio tracić piłek, jak w dzisiejszym meczu. Sądzę, że to przeze mnie przegraliśmy - stwierdził McGrady. " powinni stawic opor netsom ale raczej gospodarze powinni wyjsc obronna reka i wyygrac
3 typek to detroit ktorzy jada do MSG i powinni skonczyc serie 3 zwyciestw knicksow na swoim parkiecie niepewny wsytep stefka marburego i rona francisa powinien im to ulatwic

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
T-Mac ma podobno dzisiaj nie zagrać

Baqu #815066 28/12/2006 08:49
J
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
J Offline
fatalna noc netsi dostali lanie od rakiet i czuje " wietrzenie szatni " bo narazie ich wyniki sa fatalne a wlascicieleniesa zbyt cierpliwi
detroit dalo mocno ciala szczesliwie doprowadzily tloki do dogrywki ( rzut za 3 pkt delfino ) ale juz rozegranie koncowek w 1 i 2 dogrywce to juz kleska detroit a zwlaszcza 2 dogrywki gdzie antybohaterem zostal billups ktory najpierw fauluje przy rzucie za 3 pkt crowforda a pozniej sam faulowany trafia tylko 1 osobistego a w 3 dogrywce niewytrzymal nerwowo hamilton i seria zwyciestw knicksow na swoim boisku zostala pzredluzona
jedynie portland niezawiodl i wygral swobodnie z bardzo oslabionymi szerszeniami

B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Originally Posted by jarko 33
fatalna noc netsi dostali lanie od rakiet i czuje " wietrzenie szatni " bo narazie ich wyniki sa fatalne a wlascicieleniesa zbyt cierpliwi

Battier 7-12 za 3 pkt shocked

a ta skutecznosc Nets porażająca => 32.9%

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
8 zarejestrowanych użytkowników (11kera11, Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, ANZELMO, alfa, aker, $-man), 11,443 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,310
Posty5,841,350
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026