|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Tak, jutro o 18:25 na PS mecz Unia - AZS
:PAPA:
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kager po 2.35 lub wyzszym kursie warto zagrac kotwa poza bigusem ma dziure pod koszem wiec petwway nowy nigeryjczyk i cielebak powinni zdominowac deske a kadziulis pewnie bedzie chcial sie pozegnac z kagerem zwyciestwem
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Z PLK na dzis wybieram mecz: Bot Turów - Energa Czarni typ 2 kurs:3.4 Panowie to jest tylko PLK a kurs 1.20 na Turow to smiech na sali. Okey graja zespolowo,graja dobrze,mile dla oka, poczatek sezonu bardzo dobry itd itd. Ale kiedys musi przyjsc rozprezenie slabszy dzien.Wiem ze to zadne uzasadnienie ale tak naprawde nie oto mi chodzi bo wlasnie takie uzasadnienia to do Prokomu bo oni co by nie mowiac maja sklad ktory jakby chcial to by wszystkie mecze w polskiej lidze wygrywal z roznica min 10 pkt. U nich moze dochodzic do zmeczen itp. Niestety dla Turowa nazwal bym to pokazaniem im miejsca w Tabeli PLK. Ja wiem ze Belchatow w polskiej lidze pilkarskiej ma mistrza jesienie hehe ale nikt mi nie powie ze bedzie mial mistrza sezonu.:) Turow lideruje w tabeli ale juz nie dlugo i bedzie plasowal sie na miejscach 5-7.bO wlasnie tam jest jego miejsce. Oczywiscie wedle mojej oceny  . Czarni to nie chlopcy do bicia w stylu Anwilu hehehe ( nie no zart ale jak mozna przegrywac 2 mecze u siebie z rywalami powiedzmy sredniej polki?!?) Dedek juz out:)Chlopcy nie chlopcy msadze ze czarni dzis to spotkanie wygraja chocby z tego powdu ze srednia rzucany za obwodu jest wieksza niz Turowa. Dzis nie bedzie tylu zbiorek na Tablicy w druzynie BOt-u i skonczy sie to przegrana lidera tabeli. Obym sie nie mylil:P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Zgadzam się z przedmówcą... Ja osobiście zagram TURÓW Z.- CZARNI SŁ. H(0-7) Jedna z najlepiej zbierających drużyn pod koszem i HC dodatni na nią 7 ? Coś chyba komuś się pomyliło... Czarni to nie frajerzy i dziś także moim zdaniem pokuszą się o wygraną w tym meczu. W końcu ostatni mecz w tym roku, więc obie ekipy na pewno dadzą z siebie wszystko, a co za tym idzie pojedynek będzie zacięty i 7 punktami na pewno Czarni nie przegrają. Tak jak wcześniej już napisałem, że nawet mogą to wygrać! A kurs na czystą 2 bardzo ładny, a na HC +7 - 1,90 w Toto - Mixie to dla mnie promo 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
spokojnie, spokojnie! Może ten handi to nie promo, ale...gram CZARNYCH! 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedna z najlepiej zbierających drużyn pod koszem i HC dodatni na nią 7 ? Typu nie kwestionuje... bo osobiscie tez mi blizej do Czarnych... ale.. zdanie powyzej niezle mnie rozbawilo. Chyba ze chodzilo Ci o handi +7 zbiórek ? W co watpie. Zbiórki w koszykówce...coraz rzadziej przekladaja sie na wynik punktowy...czego najlepszym przykladem moze byc mecz na szczycie...Slask - Prokom... 30-19.. a wynik kazdy zna. Ja dzisiaj gram Slask na combie... dwie porazki z rzedu Urlepa... jakos mi sie nie chce wierzyc. Przynajmniej klasa wyzej, niz rywale. 
|
|
|
|
|
journeyman
|
|
journeyman
Zabielany nie wiem co Cię tu rozbawiło, ponieważ nie napisałeś drugiej wersji swojego zdania... Mnie w tym zdaniu nic nie bawi, a co za tym idzie, także stawiam na czarnych, ale ubezpieczę się Handicapem 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kager po 2.35 lub wyzszym kursie warto zagrac kotwa poza bigusem ma dziure pod koszem wiec petwway nowy nigeryjczyk i cielebak powinni zdominowac deske a kadziulis pewnie bedzie chcial sie pozegnac z kagerem zwyciestwem i kager dal rade  ciekawe czy ten mecz byl ostatni w druzynie kagera dla kadziulisa ( podobno wybiera sie pod skrzydla igora)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jak wynika z nieoficjalnych informacji, nowym trenerem Anwil Włocławek zostanie jeden z najlepszych słoweńskich szkoleniowców, Ales Pipan, który zastąpi na stanowisku Davida Dedeka i poprowadzi włocławian w zaplanowanym na weekend szlagierowym spotkaniu z Prokomem Treflem Sopot. Pipan urodził się 24 maja 1959 roku w Celje na Słowenii i uznawany jest na rynku europejskim - obok Tomo Mahorica i Zmago Sagadina - za jednego z najlepszych trenerów ze swojego kraju. żródło:e-basket.pl
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki styl koszykowki on preferuje ?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
jaki styl koszykowki on preferuje ? patrzac na wyniki Slovana Ljubljana w lidze adriatyckiej to bardzo skuteczna -> bilans 1-14 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
kager po 2.35 lub wyzszym kursie warto zagrac kotwa poza bigusem ma dziure pod koszem wiec petwway nowy nigeryjczyk i cielebak powinni zdominowac deske a kadziulis pewnie bedzie chcial sie pozegnac z kagerem zwyciestwem i kager dal rade  ciekawe czy ten mecz byl ostatni w druzynie kagera dla kadziulisa ( podobno wybiera sie pod skrzydla igora) Tez sie pochwale ze mi Kager wszedl  A co do Kadzia to prowadzi rozmowy z Polpakiem z tego co mi wiadomo... Ale wiecie - to tylko takie plotki 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Jeśli Witos nie zagra to tym bardziej skłaniam się do typu Unia +5. Witos to rozgrywający razem ze Spannem. I jeśli Witos nie zagra to zamiast Spanna będzie musiał grać podczas zmian nominalny nierozgrywający. I liczę na przerwanie fatalnej passy. A z kim mają ją przerwać jak nie u siebie i z Koszalinem bez Witosa?? Więc ja dziś Unia +5 5/10 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie zgadzam z przedmowca , tez probuje na Unie , ktos tu pisal o fatalnych nastrojach w Tarnowie a mi sie wydaje ze to wlasnie zmoblizuje druzyne , i w koncu zwycieza , a dokladnie z kim jak nie z Koszalinem maja wygrac ? kursy w toto mix 2.75 do 1.45 sa chore , i ja probuje Unia +5 po 1.90 kursie !
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ja sie z Wami nie zgodze ...
sformulowania "w koncu zwycieza , a dokladnie z kim jak nie z Koszalinem maja wygrac ?" sa troche nie na miejscu ...
AZS to nie jest taka slaba druzyna ( no chyba ze patrzycie na poczatek sezonu .. ) Mamy dobrych zawodnikow : Brandon Spann, Michael Haynes, Josh Gomes, Chris Hunter, Brahima Konare, Dawid Witos, Denis Korszuk oraz ostatni nabytek Aaron Eneas. Jedyny problem akademikow to ... brak polskich graczy ... Na poziomie graja tylko Konare i Witos ... Niestety ten drugi nie zagra co bedzie duza strata. AZS ma tylko 2 rozgrywajacy, w tym jeden nie zagra ...
Jesli tyle jest problemow koszalinskiego zespolu to dlaczego gram na AZS ??
Dlatego bo Unia nie ma czym zaskoczyc akademikow ...
Tylko Toree Morris i Sani Ibrahim wedlug mnie graja na przyzwoitym poziomie ...
2 dni temu bylo na AZS 1.75 to zagralem ... =]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
skrzypo555 widzę lokalny patriotyzm  Ja gram na Unię dlatego, że AZS będzie grał 1 rozgrywającym i wietrzę tam szansę 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przestań z tym jednym rozgrywajkiem - Seweryna pewnie Koniu ustawi na zmiennika. To nie na tej pozycji się mecz rozstrzygnie tak sądze...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Ludzie! Wszyscy sie zgrzaliscie na ta Unie jak biala na Swieta  Ja sie tam wcale nie zdziwie jak rozpedzony AZS przejedzie sie po niej jak walec. Koszalin nabral wiatru w zagle, pogrywaja cos, sa na fali, a brak Witosa wcale nie musi przesadzic o ich przegranej. To tak tylko dla ostudzenia atmosfery 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|