|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
A ja leze caly czas w lozku ze zlamana noga i srubami w srodku nic milego ;/ zyc sie nie chce
|
|
|
|
|
Porucznik
|
|
Porucznik
Współczuje Jakubosiu :/  na osłode  Po kąpieli czuje sie o wiele lepiej niz jeszcze dwie godziny temu .. Trzeba szybko dojść do siebie żeby na meczu wytrzymać hałas 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Do Madison to się narazie nie wybieram.
A to TVU Player to jest na Polsacie Cyfrowym lub telewizji N ??? na Nce w NASN nie ma NBA, jest NHL, NNFL i MLB(w sezonie of korz ;)) NBA niestety u nas tylko na C+. Ja nie mam C+, czasem cos obejze na TuVplayerze wlasnie, zainstaluj, sprawdz 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
lupus wbijaj na C+ 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
wczoraj mój kumpel dostał od POLICJI 500 zł za przekręcanie znaków drogowych  byłem spisany razem z nim , ale ja nic nie dostałem 
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
nie ma jak cyfra parwie wszystko mozna ze sportu na niej ogladac
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Do Madison to się narazie nie wybieram.
A to TVU Player to jest na Polsacie Cyfrowym lub telewizji N ??? na Nce w NASN nie ma NBA, jest NHL, NNFL i MLB(w sezonie of korz ;)) NBA niestety u nas tylko na C+. Ja nie mam C+, czasem cos obejze na TuVplayerze wlasnie, zainstaluj, sprawdz  Poczekam na szybszą neostradę, teraz mam tylko 256 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wczoraj mój kumpel dostał od POLICJI 500 zł za przekręcanie znaków drogowych  byłem spisany razem z nim , ale ja nic nie dostałem  to kumpel musi sie pozadnie sprezyc w bukmacherce  zeby dac rade ale ja i tak wyznaje " Mandatów sie nie płaci" 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
a co z komornikiem jak wpadnie do Ciebie do domku  ?
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a co z komornikiem jak wpadnie do Ciebie do domku  ? Spójrz na hego rocznik i pomyśl co mu może zabrać jak mu wpadnie do "nie jego" domku. Ja bym powiedział że gówno 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Kurde. Mała poprawka do postu powyżej. Jednka mogą mu coś zrobić. Coś mi się pomyliło i uznałem że kolega jest jescze niepełnoletni. Ale i tak generalnie za wiele mu nic nie moga zrobić 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a co z komornikiem jak wpadnie do Ciebie do domku  ? Spójrz na hego rocznik i pomyśl co mu może zabrać jak mu wpadnie do "nie jego" domku. Ja bym powiedział że gówno  no dokładnie nic nie moga mi wziąsc ja nie płace  bo i tak nic mi nie wezma nic na mnie nie jest a roczny procent to max 6 zł  zalezy od kwoty ale tak od 500 to z 30 zl mi sie zdaje wiec mozesz zbierac sobie chyba ze jestes juz starszego rocznika i pracujesz to ciezko ...
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
a co z komornikiem jak wpadnie do Ciebie do domku  ? Spójrz na hego rocznik i pomyśl co mu może zabrać jak mu wpadnie do "nie jego" domku. Ja bym powiedział że gówno  no dokładnie nic nie moga mi wziąsc ja nie płace  bo i tak nic mi nie wezma nic na mnie nie jest a roczny procent to max 6 zł  zalezy od kwoty ale tak od 500 to z 30 zl mi sie zdaje wiec mozesz zbierac sobie chyba ze jestes juz starszego rocznika i pracujesz to ciezko ... Jeśli już pracujesz legalnie, to komornik moze się zgłościć do twojego pracodawcy i "wejść" na twoją wypłate. Mnie to na razie nie grozi, bo podobnie jak Ty nie mam na razie nic swojego, a także na stałe nie pracuje, bo jestem tylko o rok starszy od Ciebie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
a co z komornikiem jak wpadnie do Ciebie do domku  ? Spójrz na hego rocznik i pomyśl co mu może zabrać jak mu wpadnie do "nie jego" domku. Ja bym powiedział że gówno  no dokładnie nic nie moga mi wziąsc ja nie płace  bo i tak nic mi nie wezma nic na mnie nie jest a roczny procent to max 6 zł  zalezy od kwoty ale tak od 500 to z 30 zl mi sie zdaje wiec mozesz zbierac sobie chyba ze jestes juz starszego rocznika i pracujesz to ciezko ... wiec my nie mamy problemu z komornikami ani z mandatami lepiej ich nie lapac to wiadome ale jak sie trafi to trudno ...  nie oplaca sie placic  Jeśli już pracujesz legalnie, to komornik moze się zgłościć do twojego pracodawcy i "wejść" na twoją wypłate. Mnie to na razie nie grozi, bo podobnie jak Ty nie mam na razie nic swojego, a także na stałe nie pracuje, bo jestem tylko o rok starszy od Ciebie 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
[quote=mateusz2201]a co z komornikiem jak wpadnie do Ciebie do domku  ? Spójrz na hego rocznik i pomyśl co mu może zabrać jak mu wpadnie do "nie jego" domku. Ja bym powiedział że gówno  no dokładnie nic nie moga mi wziąsc ja nie płace  bo i tak nic mi nie wezma nic na mnie nie jest a roczny procent to max 6 zł  zalezy od kwoty ale tak od 500 to z 30 zl mi sie zdaje wiec mozesz zbierac sobie chyba ze jestes juz starszego rocznika i pracujesz to ciezko ... Jeśli już pracujesz legalnie, to komornik moze się zgłościć do twojego pracodawcy i "wejść" na twoją wypłate. Mnie to na razie nie grozi, bo podobnie jak Ty nie mam na razie nic swojego, a także na stałe nie pracuje, bo jestem tylko o rok starszy od Ciebie  [/quote] wiec my nie mamy problemu z komornikami ani z mandatami lepiej ich nie lapac to wiadome ale jak sie trafi to trudno ...  nie oplaca sie placic  sorki wczesniej namieszalem cos i w srodku napisalem teraz jest dobrze 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Farjestad mnie dzisiaj zdolowalo....."lajzy" 
|
|