Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 2 z 2 1 2
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by milanak
Jednak wydaje mi się, że większości ludzi by się to nie podobało jeśli by się dowiedzieli o czymś takim ,a jakby nie patrzeć telewizje są dla mas.
P.S. A tak właściwie to chciałbym usłyszeć Twój pomysł na to, żeby komuś pomóc.

Sorry za dwa posty pod rzad ale chcialem dodac cos na ten temat. Czy nie lepiej wplacac kase bezposrednio na konto fundacji? Przeciez wiele osob ma juz obsluge internetowa wiec w ciagu 2-3 minut w domku mozna wplacic tyle kasy ile sie chce. Przy okazji nie dajemy zarobic komus innemu (panstwo -VAT, na wiekszosci esow jednak sieci zarabiaja no i same firmy, ktore obsluguja ta usluge).
i jesli chce wplacic 5 to place tyle. No moze dojdzie prowizja za przelew ale nie zawsze no i na pewno bedzie mniejsza od VATu przy sms-ie. Dla mnie to lepszy pomysl.
Ja wiem, ze SMS to latwo wyslac itp. Ale to najlepszy sposob aby przy okazji oblowili sie inni. Jesli nie ma przekretow z kontami fundacji itp to ta kasa z przelewow w calosci powinna trafiac na przeznaczony cel.
Takie jest moje zdanie....

Bonus: Unibet
V
veteran
veteran
V Offline
No to my kombinujmy... kupujemy starter heyah: koszt 5zł (4zł w pakiecie), teraz kupujemy kartę za 20zł, następnie korzystamy z promocji podwojenia drugiego doładowania (500zł+500zł/bonus/) i wysyłamy wszystko jako sms-y na fundację TVN, operatorzy zrezygnowali z zysku, my zapłaciliśmy 524zł, a wysłaliśmy łącznie sms-ów za 1024zł, nawet po odliczeniu VATu, PTC sporo do tego dopłaci ;-) sieeejaaa laugh

M
member
member
M Offline
Ja napisałem, że mi odpowiada ten pomysł kasiasty nie jestem a kasa na komórce to coś za co muszę i tak zapłacić (np. po to żeby telefon był aktywny) a dużo nie dzwonię, więc mi zostaje, więc mogę powysyłać sms-y i mnie to wiele nie kosztuje i chciałem zasugerować pisząc Wam o tym, że coś takiego jest i tyle smile
P.S. Jest coś takiego może (jakieś sklepy) gdzie płaci się za coś sms-em? Coś gdzie można było by wykorzystać pomysł Virapl-a?

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Originally Posted by milanak
Jednak wydaje mi się, że większości ludzi by się to nie podobało jeśli by się dowiedzieli o czymś takim ,a jakby nie patrzeć telewizje są dla mas.
P.S. A tak właściwie to chciałbym usłyszeć Twój pomysł na to, żeby komuś pomóc.

Sluchaj ja nie neguje tego sposobu, ale nie chce mi sie wierzyc, ze nie zarabiaja na tym, bo tacy sa dobrze, ja uwazam, ze cos sobie pobieraja chocby za obsluge systemu, ale o tym sie nie dowiemy, bo byloby wielkie wzburzenie wink

Zdarzalo mi sie wyslac kilka smsow, na fundacje, a konkursy i teleturnieje czy show np Taniec z gwiazdami nie poslalem nigdy

M
member
member
M Offline
Spoko, tylko, że ja pisząc to chciałem się dowiedzieć, bo może masz jakąś alternatywę i tyle, też nie chciałem Ciebie jakoś atakować smile pozdrawiam

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
Pamiętam jak raz zmieniałem numer telefonu. Miałem na karcie jakieś 20zł. Wysyłałem sms-y aż mi konta nie zablokują. Udało się wysłać na fundację TVN jakieś 72 sms-y. Przynajmniej tyle podziękowań dostałem.

grin

P.S. wiem, że to nie ładnie, ale takie życie smile

S
S Offline
Jak ktos chce pomoc charytatywnie to zapraszam na http://aukcje.wosp.org.pl/

M
member
member
M Offline
Wiadomo, że lepiej wrzucić do puszki ( bo to co zbiorą w puszkach chyba nie jest opodatkowane, ale jak ktoś byłby zainteresowany i miał trochę kasy na komórce to:
http://telefon.gsm.pl/telekomunikacja/18873-telefoniczne-wsparcie-wosp.html

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
W zeszlym roku wyslalem 5 sms-ow na WOSP, dzisiaj zamierzam pobic rekord smile , zamowilem tez kubek i koszulke oraz oczywiscie stawic sie na swiatelku do nieba.

M
member
member
M Offline

Strona 2 z 2 1 2

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, ElNinho[mmdea], betowiec, forty, latajaca_holenderka, Sensei), 1,000 gości, oraz 7 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,836,899
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025