Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 13 1 2 4 5 6 7 8 12 13
Pooh-Bah
Pooh-Bah
jest to OEM i ja jestem jego pierwszym wlascicielem. Chyba bede musial do nich zadzwonic bo wyskakuje mi ze zostalo jeszcze 29 dni, wiec nie chce zeby jak minie ten okres okazalo sie ze nie moge wlaczyc kompa.
Dokladny komunikat to:
"Liczba dni pozostałych do końca okresu aktywcji: 29"

Bonus: Unibet
C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
[Linked Image]

[Linked Image]

o co chodzi shocked
na Explorerze onet jest normlanie a na Mozilli cos nie tak smirk z naszym forum mam to samo smirk

S
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
S Offline
panowie pomocy :>

ojciec podłączał w swoim komputerze nagrywkarke i prawdopodobnie przy okazji załatwił twardy dysk. nie reaguje wogóle na prąd więc pewnie padła elektronika. czy ktoś takie coś naprawia ? i drugie pytanie - na ile skuteczne jest takie odzyskiwanie danych z padniętego dysku przez profesjonalną firmę ?

N
Pooh-Bah
Pooh-Bah
N Offline
Witam,

Mam problem z aktualizacja Ad Aware - wlaczylem akis czas temu aktualizacje, sciagnelo sie 52% i tak sie zatrzymalo - (siec slabo dzialala, moze calkiem przestala). Teraz za kazdym razem po wlaczeniu aktualizacji robi sie od razu 52% i nic dalej sie nie dzieje.
Sciagnalem nowsza wersje i zainstalowalem ale dalej to samo. Czy wiecie jak to poprawic? Moze wyrzucic jakies pliki tymczasowe ale gdzie ich szukac?

Wojtek

T
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
T Offline
hej znowu mam problemy potrzebuję dobry skaner na wirusy/trojany i keyloggey, mam u siebie AntiVir 7.1 mam rozpadający sie od miesiąca Windows 2000 i kliknąłem na Gadu-Gadu w jakiś link bo podałem niepotrzebnie na allegro i mi gadu-gadu zdechlo i mam obawy że AntiVir może nie wystarczyć... coś szybkiego, taniego na jeden raz chocby proszę o pomoc

J
addict
addict
J Offline
Jak "odchudzić" zdjecie?

Musze umiescic jedna fote na serwerku a nie moge poniewaz za duzo "waży" frown Obcinanie nie wchodzi w gre

Znacie jakies programy?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
@Svart_Ulv skoro nie reaguje wogóle na zasialnie to pewnie padła ta elektronika. Takie firmy do odzyskiwania danch biorą średnio 200zł, ale nie wiem czy nie opłacałoby Ci się kupić samą elektronike do dysku (zależy jaki dysk, jak duży to lepiej kupić jednak tą elektronike). Masz tutaj ceny na allegro takich firm do odzyskiwania: http://www.allegro.pl/search.php?string=odzyskiwanie+danych

Ps. Może coś na zworkach (jumperach) ojciec pozmieniał, bo nie wierze że dysk sobie tak padł od podłączenia nagrywarki wink
Napisz coś więcej jakiego ma kompa.

@Nowy WK weź odinstaluj program, usuń folder gdzie był zainstalowany i powinno pomóc.

@veride zainstaluj sobie Ad Aware'a jest dobrym programem na trojany itp a co do wirusów to polecam Avast. Mam taki zestaw i musze powiedzieć że dobrze się sprawuje.

@jacuś poprostu otwórz np to zdjęcie w paint i daj zapisz jako... np z rozrzeszeniem *.jpg. Stracisz troche na jakości ale będzie bardzo mało zajmowało. Możesz też pobawić się w zmiane na inne rozszerzenie.

L
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
L Offline
panowie...pyztanie mam , mianowicie... jak nagrywac radio sluchane przez internet...zeby pozniej miec w pliku mp3 ? dzieki za pomoc.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
mam sprawe czy ktos kupowal lub ma zamiar kupowac jakis sprzet komputerowy , typu glosnki ,klawiatura itd itp , i nie potrzebowalby faktury i moglby wyswiadczyc przysluge i wziac na kogos ? lub ma kogos kto mozee taka fakture zalatwic ? jezeli tak to prosze o kontakt na priv , sprawa bardzo pilna , i prosze o jak najszybszy kontakt

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
http://nt.interia.pl/wiadomosc_dnia/news/zlamano-zabezpieczenia-windows-vista,851610

old hand
old hand
Czesc....mam powazny problem sadze. Dzis rano wlaczylem komputer i nagle na caly monitor wyskakiwaly mi komunikaty ze ,,Skanowanie poczty: 1 z 1 '' i zakleilo to mi na caly ekran. w ikonach na pasku pojawiaja sie jakies koperty i dziwne znaczki ;/ Nie da sie wogle pracowac na kompie;/. Sa takze komunikaty ze niemozna wyslac e-mailu gdzies do USA wogle ;/ o co chodzi? frown

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
SZULC mialem to samo :| ale jakos sobie z tym poradzilem ...

sciagnij program Spybot - search & destroy

i daj znać co sie wydarzy po skanowaniu ;]

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ja mam problem z drukarką. Mam nowy tusz i niby wszystko powinno być ok ale nie jest. Drukuje mi 1 stronę bardzo ładnie a na 2 już prawie nic nie widać. Oddałem do serwisu, odebrałem, powiedzieli że wszystko już będzie fajnie. Przyjechałem do domu 1 strona super, a na 2 to samo. Fachowcy, dobrze że nie zapłaciłem.
Co może być przyczyną że nowy czarny tusz robi takie niespodzianki ?

Mam HP 3820

P
old hand
old hand
P Offline
Chcialem poprosic o pomoc w problemie...ma kamere video cyfrowa Panasonic....ostanio przeinstalowywalem Windowsa....dzisiaj wlozylem karte pamieci kamery do kompa i nic.....wyglada na to jak by wogole nie widzial tej karty....co moze byc przyczyna....prosze o odpowiedz

old hand
old hand
Dzieki Lucky_Luck[PL] ..zainstalowalem sobie ten program i przejechalem sie nim po kompie smile Cos tam wykryli pousuwal jakies pliki. Mam nadzieje ze bedzie juz wszytsko ok. Tobie to pomoglo ?

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
No to chyba to laugh Zobaczymy :] jak sie powtorzy to bedzie trzeba inny sposob znalesc na to cholerstwo piwo

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Jest problem: używałem IE7 i wszystko było OK. Dziś zainstalowałem IE7 PL i od tego czasu nie mogę uruchomić kilku programów do gry w pokera np. PartyPoker, Titan... w momencie ich inicjalizacji pojawia się ramka z napisami m.in: "Błąd skryptu programu Internet Explorer...Czy chcesz kontynuować TAK NIE...". Cokolwiek bym nie kliknął - nic się nie dzieje i nie mogę uruchomić softu pokerowego...

Wie ktoś o co w tym może chodzić i co z tym zrobić (poza odinstalowaniem IE7 PL)?

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Odinstalowywac nie musisz, zainstaluj Firefoxa... to recepta.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Kylo
Odinstalowywac nie musisz, zainstaluj Firefoxa... to recepta.

Firefoxa mam cały czas, ale używałem go tylko wtedy, gdy przez IE nie mogłem wejść na jakąś stronę. Nic to - przy próbie uruchomienia Outlooka też pojawił się komunikat o jakichś błędach w skrypcie, więc uznałem, że wystarczy już tego i wykopałem z systemu IE7 PL i wszystko od razu wróciło do normy czyli jest już OK.

P
old hand
old hand
P Offline
nikt mi nie pomoze z ta karta?? frown

Strona 6 z 13 1 2 4 5 6 7 8 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
10 zarejestrowanych użytkowników ($-man, Sensei, latajaca_holenderka, rafal08, rymoholik, aker, betowiec, alfa, Lukasz111, forty), 669 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,285
Posty5,835,022
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025