|
|
old hand
|
|
old hand
Ale to chyba naszy drodzy rodacy musieli sobie sami na takie traktowanie zapracowac, jak pelno polakow oszukuje to potem sie dziwic, ze krzywo na nas patrza. Ja z bodogiem nie mialem zadnych problemow ugralem kilkaset dolarow i wyplacili szybko bez zadnych skanow. może miałeś szczęście - a nawiasem mówiąc ferowanie takich wyroków ogólnych o naszych rodakach to jak w dupę lwa pocałować - przyjemnośc żadna a ryzyko duże - ( a z problemu w wypłatami środków od buka - to chciałbym twoją minę zobaczyć w razie problemów , czego oczywiście ci nie życzę ) pozdro
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Kasa dotarla. Moze nasi grywali tam po kursach 1.01, choc nie wiem czy bodog w ogole tego typu wystawia, czy wali zamiast tego handicap.
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
Ja też rano zleciłem wypłatę - i szło nawet nieźle, bo dostałem maila, że już mieli wypłacać, ale... ...przy tym jak wpłacałem dodali mi bonus 10% od pierwszej wpłaty (całe 2$ tego były) i w mailu napisali, że mam zdecydować czy odejmą mi to (nie wypełniłem warunków obrotu), czy cofnąć kasę i będę grał, aż obrócę. Odpisałem, żeby odjęli ten bonus - zobaczymy czy, jak i kiedy to załatwią 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
No no, tego się nie spodziewałem... ostatecznie 3 dni temu cofnąłem poprzednią wypłatę i wyrobiłem obrót (BoDog przy okazji trochę stracił na tym  ), i dziś dałem wypłatę spodziewając się, że dopiero jutro się tym zajmą. Tymczasem minęła godzina i kasa jest na neteller  Żadnych problemów, skanów i innych pierdół. Szybka wypłata w świąteczny dzień. Wielkie brawa dla BoDoga 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
WIe ktoś może czy przy depozycie za pomoca moneybookers trzeba przeprowadzac jakas weryfikacje konta?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
WIe ktoś może czy przy depozycie za pomoca moneybookers trzeba przeprowadzac jakas weryfikacje konta? przy mb trzeba, przy netellerze nie trzeba...
|
|
|
Link skopiowany do schowka