|
|
|
|
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Ja w pon zlecilem wyplate, przeslalem dokumenty i ciagle cisza i zadnych ruchow ktore moglby by swiadczyc o tym ze wyplata moze dojsc, zaczynam powoli watpic ze wogole dojdzie...
|
|
|
|
|
member
|
|
member
i jak tam sprawa wypłat stoi ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
do mnie wkoncu dotarla wyplata!!
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Po jakim czasie dopisują bonusa od depozytu (referal), czy trzeba się o niego upomnieć ?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
ten buk jest strasznie wolny wiec to moze potrwac troche czasu:)
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Ja nie wiem co robić 28 grudnia zleciłem wypłate 210 euro do dziś zero reakcji wysyłałem maile z zapytaniem gdzie mam przesłać skany dokumentów nr konta i reszte i dalej cisza. Nie czekajac na ich odpowiedz wysłałem wszystkie dane i skany potrzebne do wypłaty i do dziś też nie odpowiedzieli. Z tego co widze to wam odpowiadali jeszce tego samego dnia. 2006-12-28 09:49:07 Withdrawal request -210,00
Coś czuje że cieżko będzie tą kase odzyskać a mam jeszce kase w tym buku i nie wie mczy jest sens za nia grac jak nie wypłacą
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
musisz poczekac az ci dadza w historii konta Withdrawal, ja za pierwszym razem jak wyslalem do nich dokumenty o czekalem 5 dni pozniej mi anulowali wyplate i napisali ze dokumenty nie doszly:) wyslalem 2 raz i juz wyplacili po dluzszym czasie:)
|
|
|
|
|
member
|
|
member
oj, bardzo wiarygodny bukmacher, moze ich szybkosc nie powala, ale sa slowni i niezwykle mili:
"Dear Mieczyslaw!
We have now processed your payment and you will receive your money within a few bank days.
Best Regards, Rikard"
+ potwierdzenie zwrotu na karte kredytowa. (musialem dokonac wplaty 1Euro za pomoca karty na ktora chcialem otrzymac zwrot by zostala zarejestrowana w ich systemie) no i 177.07Euro plynie na moje konto. to pierwszy bonus, z ktorego udalo mi sie ugrac cokolwiek. jak wpłaciłeś kartą to jeden euro ? ja nie moge, bo mi wyskakuje, że min deposit wynosi 10 euro ??
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
musisz poczekac az ci dadza w historii konta Withdrawal, ja za pierwszym razem jak wyslalem do nich dokumenty o czekalem 5 dni pozniej mi anulowali wyplate i napisali ze dokumenty nie doszly:) wyslalem 2 raz i juz wyplacili po dluzszym czasie:) tylko ze ja mam w hostori konta withdrawal juz od 28 grudnia jak zrobiłem wypłate juz 2 maile z dokumentami wysłałem i nic a mija juz 5 dzien ty chociaz z teg oco widzialem po postach dostales dosyc szybko maila zeby wyslac dokumenty a a ja nic zostaje tylko czekac
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
musisz poczekac az ci dadza w historii konta Withdrawal, ja za pierwszym razem jak wyslalem do nich dokumenty o czekalem 5 dni pozniej mi anulowali wyplate i napisali ze dokumenty nie doszly:) wyslalem 2 raz i juz wyplacili po dluzszym czasie:) tylko ze ja mam w hostori konta withdrawal juz od 28 grudnia jak zrobiłem wypłate juz 2 maile z dokumentami wysłałem i nic a mija juz 5 dzien ty chociaz z teg oco widzialem po postach dostales dosyc szybko maila zeby wyslac dokumenty a a ja nic zostaje tylko czekac a moze ich maile nie dochodzą na skrzynke o2 no bo jak inaczej mozna uzasadnić brak odzewu od 6 dni w histori nadal mam withdrawal request a wam widac odpowiadali po 10 godzinach.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
a zaglądałeś do spamu ? ja też trochę czekałem ale w końcu maile dochodziły.
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
można jeszcze sie zarejestrować i otrzymać cash? rzeczywiście był w spamie dzięki nie pomyślałem o tym.
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
można jeszcze otrzymać cash z tej promocji?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
dostałem od nich maila 2 stycznia zebym wysłał dokumenty ale jeszce nie zatwierdzili wypłaty ile u was to trwało??
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
musisz poczekac az ci dadza w historii konta Withdrawal, ja za pierwszym razem jak wyslalem do nich dokumenty o czekalem 5 dni pozniej mi anulowali wyplate i napisali ze dokumenty nie doszly:) wyslalem 2 raz i juz wyplacili po dluzszym czasie:) a po jakim czasie od momentu kiedy zaakceptowali wypłate miałeś kase na koncie bankowym???
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Przy wypłacie wymagają skanu dowodu czy jeszcze jakiś innych dokumentów? I ile minimalnie można wypłacać?
|
|
|
|
|
stranger
|
|
stranger
Odswierze troche temat bo mam pytanie, ugralem 97 ojro z tego bonusa, w piatek zlecilem wylate nei czekajac na ich meila wyslalem odrazu nr konta i skan dowodu ale niestety nie odpowiadaja w miedzy czasie wyslalem jeszcze 2 meile co by nie bylo no ale niestety cisza zadnego potwierdzenia nic! Tez tak dlugo czekaliscie ? co moze sie dziac ?
|
|
|
Link skopiowany do schowka