Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 6 z 17 1 2 4 5 6 7 8 16 17
K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Kurde w Operze odznaczyłem opcję sprawdzania czy jest domyślną przeglądarką a i tak mi się otwiera zamiast IE frown frown frown

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel

Nie wiem czy slyszeliscie ale wchodzi czwarty operator komorkowy w Polsce, i szuka beta testerow, mozna dostac komorke najnowszej generacji i 150zl miesiecznie. Szukaja chyba osob o konkretnym profilu psychologicznym (?!) bo trzeba wypelnic test.

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Szukali....ale z miesiąc temu. A czwarty operator będzie się nazywał P4.

P
podwórkowy attaché
podwórkowy attaché
P Offline
Nowy telefony byłby w moim przypadku jak znalazł laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Mam mysli samobójcze ;| ;(

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by ziomal-111
Mam mysli samobójcze ;| ;(

Jak ona się nazywa ???

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Albo ja nie zrozumiałem alebo sie nabijasz:/

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Albo ja nie zrozumiałem alebo sie nabijasz:/

Masz myśli samobójcze, ok. Zapewne przez jakąś kobiete/dziewczynę, która Cię odrzuciła.

Druga możliwość to to, że przegrałeś duuuużo kasy, a trzecia to taka, że nie idzie Ci w szkole.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by KIDD
Kurde w Operze odznaczyłem opcję sprawdzania czy jest domyślną przeglądarką a i tak mi się otwiera zamiast IE frown frown frown

Narzedzia--->Preferencje--->Zaawansowane-->Programy---> zaznacz ze ma sprawdzac czy jest domyslna. Nie wiem czy zadziała ale spróbowac mozesz

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
KIDD to trzecie!!

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
KIDD to trzecie!!

No to napisz z czym sobie nie radzisz, może jakoś wspólnie Ci pomożemy.

old hand
old hand
ja tam uzupełniłem test może mi zgotują niespodzianke heheh laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
eh :/ Nie ma sensu ;/ NIC
KIDD nie zawracaj sobie mna głowy. Lepiej pomysl nad jutrzejszymi pewniaczkami wink

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
eh :/ Nie ma sensu ;/ NIC
KIDD nie zawracaj sobie mna głowy. Lepiej pomysl nad jutrzejszymi pewniaczkami wink

No co Ty - należy ludziom pomagać. Dzisiaj nawet w Kościele byłem, więc wybacz mi ale nie moge Cię zostawić w takiej trudnej sytuacji bez pomocy.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Stany Zjednoczone najbardziej wyzwolonym krajem świata? Nic bardziej mylnego - wystarczy spojrzeć na rozbudowane prawo związane ze wszystkim, co może kojarzyć się z seksem.

Areszt za seks?

Chyba nigdzie poza USA nie grozi nam areszt za uprawianie seksu bezpośrednio po zjedzeniu sardynek albo do 40 lat więzienia za stosunek homoseksualny. W kraju uchodzącym za najbardziej liberalny istnieje także zakaz chodzenia w spodniach na szelkach!

W Stanach Zjednoczonych praktycznie każdy stan, hrabstwo i gmina posiadają swoje przepisy regulujące sprawy związane z seksem i wszystkim, co się może z nim kojarzyć. Chodzi tu między innymi o nagość, małżeństwo czy taniec.

Zasada jest tu jedna: zawsze są one bardzo drobiazgowe, a dla przeciętnego obywatela europejskiego kraju - co najmniej zaskakujące.

Nie podrywaj na ulicy!

Z punktu widzenia mieszkańca Starego Kontynentu chyba najbardziej restrykcyjne jest prawo obowiązujące w stanach Arkansas, Delawere i Arizonie. W tym pierwszym obowiązuje bowiem całkowity zakaz podrywania kobiet na ulicy. Złamanie go może skończyć się miesiącem odsiadki.

Z kolei w Delawere mężczyźni nie mogą nosić szelek i obcisłych spodni. Panom pewnie spodoba się za to prawo obowiązujące w Tuscon w Arizonie, gdzie kobietom wolno ubierać się tylko w spódnice i sukienki. Prawo w żaden sposób nie ogranicza ich długości. W niektórych częściach Stanów Zjednoczonych przepisy zakazują nawet rozbierania do naga sklepowych manekinów. Chyba, że robi się to za grubą kotarą.

Trochę lżejsze życie mają mieszkańcy Nowego Jorku, gdzie policja nie zatrzyma nas za mimowolną erekcję, której nie skryje ubranie. Ale stróże prawa z 20 innych miast (w tym m.in. z Waszyngtonu) nie będą już tak wyrozumiali.

Na areszt narażają się także ci, którzy zechcą małżeński obowiązek spełnić tuż po zjedzeniu cebuli, czosnku bądź sardynek (tak jest w miasteczku Aleksandria w stanie Minnesota) oraz kobiety, które zechcą samotnie przejść się wzdłuż autostrady odziane wyłącznie w strój kąpielowy (stan Kentucky) lub będą uprawiać seks w ambulansie (stan Utah).

Śpisz nago? Łamiesz prawo

Co ciekawe, w Nowym Meksyku dorosły mężczyzna może bez konsekwencji prawnych uprawiać seks z 13-latką, ale już o zamieszkaniu nie ma co marzyć.

Ale to i tak nic w porównaniu z tym, co swego czasu uchwaliły władze Hastings w Nebrasce, gdzie obowiązuje całkowity zakaz chodzenia do łóżka nago nawet we własnym domu (dotyczy on również małżeństw) oraz prawem obowiązującym w ponad 20 innych stanach USA, gdzie prawo wszystkim bez wyjątku zabrania seksu oralnego (także parom po ślubie).

W innych częściach Stanów za używanie wibratora grozi nam więzienie, a za seks analny - wręcz dożywocie. Podobnym przepisom nie ma końca.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
odsiatka za podrywanie na ulicy? heh, to ze dwa lata temu dostalbym dozywocie... ;]

Ana <3
Ana <3
Ale to i tak nic w porównaniu z tym, co swego czasu uchwaliły władze Hastings w Nebrasce, gdzie obowiązuje całkowity zakaz chodzenia do łóżka nago nawet we własnym domu (dotyczy on również małżeństw) oraz prawem obowiązującym w ponad 20 innych stanach USA, gdzie prawo wszystkim bez wyjątku zabrania seksu oralnego (także parom po ślubie).

W innych częściach Stanów za używanie wibratora grozi nam więzienie, a za seks analny - wręcz dożywocie. Podobnym przepisom nie ma końca.

laugh laugh laugh laugh laugh taki lichy dzień w typowaniu, a tu piękna poprawa humoru.

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
A ludzie non stop truja dupe, ze Ameryka to upadek obyczajowy.

Impossible is nothing
Impossible is nothing
nie ma to jak 2 lekcje w szkole smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mateusz2201
nie ma to jak 2 lekcje w szkole smile

Po co chodzisz do szkoly ?
Lepiej zapisz sie na kurs tanca przynajmniej na dyskotece
kazda bezdie twoja laugh

Strona 6 z 17 1 2 4 5 6 7 8 16 17

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (burbon, 11kera11, Sensei, latajaca_holenderka, rafal08), 3,792 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,306
Posty5,841,146
Użytkownicy24,790
Najwięcej online15,603
Jul 4th, 2026