Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#825337 02/01/2007 07:18
B
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
B Offline
Tue 2

kosz L.A. Clippers @ Orlando 7:00pm

kosz San Antonio @ Cleveland 7:00pm

kosz Golden State @ NO/Okla. City 8:00pm

kosz Phoenix @ Chicago 8:30pm

kosz Seattle @ Dallas 8:30pm

kosz Philadelphia @ Denver 9:00pm

kosz New York @ Sacramento 10:00pm

=============================================

uwaga Gospodarze na drugim miejscu.
uwaga Prosze podawać sensowne informacje.
uwaga Uprasza się o niepodawanie suchych typów.
uwaga Pomocne linki w przyklejonym temacie w dziale US Sports

Bonus: Unibet
Baqu #825374 02/01/2007 08:54
M
journeyman
journeyman
M Offline
Golden State Warriors - New Orleans Hornets 1

New Orleans przystapi do tego meczu bardzo oslabione. Z powodu kontuzji nie zagraja czolowi strzelcy druzyny C.Paul - mozg druzyny , P.Stojakovic , D.West , B.Jackson. W zespole Golden nie J.Richardson , a po kontuzji wraca M.Ellis (drugi strzelec).
Jedyne co mnie odstrasza od zagrania tego meczu jest to , ze Golden troche slabo spisuje sie na wyjazdach , choc niedawno wygrana w Orlando i Bostonie napawaja optymizmem , H2H tez nieciekawe , bo GS w 7 ostatnich meczach w NO przegralo wszystkie , ale nie wielka roznica. Braki w NO sa jednak zbyt duze , zeby mogli powalczyc z Golden.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mal!bu

New Orleans przystapi do tego meczu bardzo oslabione. Z powodu kontuzji nie zagraja czolowi strzelcy druzyny C.Paul - mozg druzyny , P.Stojakovic , D.West , B.Jackson. W zespole Golden nie J.Richardson , a po kontuzji wraca M.Ellis (drugi strzelec).
Jedyne co mnie odstrasza od zagrania tego meczu jest to , ze Golden troche slabo spisuje sie na wyjazdach , choc niedawno wygrana w Orlando i Bostonie napawaja optymizmem , H2H tez nieciekawe , bo GS w 7 ostatnich meczach w NO przegralo wszystkie , ale nie wielka roznica. Braki w NO sa jednak zbyt duze , zeby mogli powalczyc z Golden.
Też tak ostanio myslalem a pokonali Denver:( Ale powodzenia moze ci sie powiedzie:)

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by mal!bu

Zrozumcie wkońcu że bilans H2H prawie nic nie znaczy. Liczy sie to co jest teraz: skład,forma, potencjał itp. Rozumiem kierować sie h2h przy jakichś meczach derbowych dwóch odwiecznych rywali np. Celtic-Rangers. Ale nie w koszykówce! pozdrawiam i życze wygranych piwo

H
veteran
veteran
H Offline
Denver kadra lepsza od GS a jakos polegli w NO..wiec ja tego nie ruszam wink..dzis to widze wygrane w Denver-Philadelphai 1 ..Phila osotanio katastrofalnie gra,sam Igoulda ( nie wiem jak sie to pisze tongue ) nic nie wskóra przeciwko Nuggetsom,gdzie gra fenomen Allen wink..Za mniejsza kaske z hc 0-7 puszcze;)..pozdro smile

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Witam!

Ja na dziś dubel z MIXu:

Duncan 10,5zb over 1.8
New Orleans- Golden State 1.7

Duncan .Ten sam typ co 28.grudnia, jednak wówczas nie skończyło się to dobrze. Powód: UTA nie postawiło wtedy ŻADNEGO oporu i poległo -23pkt(co i tak było niskim wymiarem kary), w wyniku takiej sytuacji na boisku Tim zasiadł na ławce w połowie 3.kwarty(grał chyba 27min z tego co pamiętam).Mimo to w tak krótkim czasie zebrał 9 piłek z tablic.Dziś nic nie wskazuje na łatwy mecz, więc Timothy będzie przebywał na parkiecie zdecydowanie dłużej, a co za tym idzie powinien zebrać więcej piłek tongue
SAS nadal ma kłopoty na pozycji "piątki", czyli centra, Duncan musi spełniać tą rolę(Oberto i Elson to jednak nie jest to).Będzie grał blisko kosza, będzie miał dużo zbiórek! grin

Golden State .W tym sezonie grali z NO 3 razy i zawsze wygrywali gospodarze(!).Chyba pora to zmienić i górą będą goście. Szczególnie że kłopoty kadrowe NO(które wszyscy znamy)są naprawde poważne.
GST bez Richardsona, ale nie uważam tego za dużą stratę gdyż ten nie prezentował się zbyt dobrze. Ellis jest "questionable", to już gorzej, ale wierze w jego występ.
Poza tym gra już Murphy który ostatnio narzekał na kontuzje.
ponadto są B.Davis, Barnes, Biedrins, Pietrus.z ławki pomogą napewno Dunleavy i McLeod.ogólnie bardzo OFENSYWNY i co ważne RÓWNY skład(!).
Marząc o PO muszą takie mecze wygrywać (mimo kiepskiej postawy na wyjazdach).

Narazie tyle ode mnie
Czekam na wasze typy i opinie
Powodzenia
pzdr
papa

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Zrozumcie wkońcu że bilans H2H prawie nic nie znaczy. Liczy sie to co jest teraz: skład,forma, potencjał itp. Rozumiem kierować sie h2h przy jakichś meczach derbowych dwóch odwiecznych rywali np. Celtic-Rangers. Ale nie w koszykówce! pozdrawiam i życze wygranych piwo [/quote]

Pozwole sobie wrzucić moje trzy grosze... smile

Bilans H2H spełnia swoją role, gdy patrzymy na mecze w przeciągu góra dwóch-trzech lat, gdyż w dłuższym okresie typującym mogą bardziej zaszkodzić niż pomóc. Szczególnie dużo informacji mogą nam dać o tym, że jakiś przeciwnik komuś nie leży lub np. parametry boiska, hali, czyli po prostu miejsca gdzie mają miejsce zawody nie odpowiadają przyjezdnym, a dają duży bonus dla gospodarzy. Na pewno nie należy przykładać zbytniej wagi statystykom, które mówią, że ktoś nie wygrał gdzieś od 25 lat, gdyż ma się to nijak do rzeczywistego stanu rzeczy.
Ot tyle w temacie...:)
Pozdrawiam

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Cleveland- San Antonio(-3.5) 2 @.1.91
fajny meczyk wschód-zachód. W drużynie SAS brak osłabień. Wszyscy wracają do gry po grypie:) A Cavs dobra drużyna ale jakaś taka bez wyrazu. Sam Lebron nie wygra im meczu... SA bardzo mocne i sportowo przewyższają ich o więcej niż 4 pkty:P
10/10

NO Hornets-GS Warriors under199.5 @1.91

Drużyny nie tak dawno ze sobą grały i byl underek. Teraz brakuje w drużynach armat więc nie będzie kim strzelać:) underek jak talala.
9/10

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Chicago Bulls - Phoenix Suns
Typ: under 214 pkt
Kurs: 1.909
Buk: SB
Stawka: 8/10

Zarówno mecze Chicago na własnym parkiecie, jak i Phoenix na wyjazdach niezwykle rzadko przekraczają 214 punktów. "Słonca" niewliczając meczu z Waszyngtonem (3 dogrywki) nie złamały tej granicy od 10 spotkań, zaś "Byki" od ośmiu. Jako, że sam mecz zapowiada się underowo, to jeśli spotkanie zakończy się w regulaminowym czasie pownien być under.

H
veteran
veteran
H Offline
Orlando-LA Clippers
typ:1

Orlando ostatnio niezle sie prezentuje,pozatym graja u siebie,graja pełnym składem.Natomiast Clippers to tacy sredniacy i na wyjazdach nie zachwycaja,mysle ze Magicy nie zawiodą i wygraja po kursie około `1,50zł wink..

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
A ja wrecz przeciwnie gram tu LAC z handi, a profie zagralem ich na W.
Sredniacy to sa, ale Magic ich obecny bilans, jest tylko wypadkiem przy pracy. To, ze ostatnio wygrali z heat to "zasluga" braku wade'a

H
veteran
veteran
H Offline
z Wizard ledwo nie wygrali,tez to bralem pod uwage..Clippersi niedawno odnielsi duza wygrana ze slabym Bostonem 100-77 i mysle ze im wystarczy hehe:p..Orlando tez forma nie błyszczy ale ostatnio maja szczescie i równo graja,LAC to troche roznie gra ale mysle ze dzis Magikom szczescia nie braknie:P..lupus nie wiesz kiedy Cassel wraca do LAC?

D
enthusiast
enthusiast
D Offline
Denver przegrywa w tym momencie 12 punktami z philadelphia najlepszy moment zeby postawic na nich na lie kurs 2.6 !!

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Noc można zaliczyć do udanych, chociaż Denver ostro zwaliło...

host #828188 03/01/2007 11:41
H
veteran
veteran
H Offline
noc piękna..NHL i NBA super wyniki,,tylko Denver nie wiem co zrobili hy..

4
addict
addict
4 Offline
Sprawdzam wyniki i zalamka frown san antonio przegralo frown , ale znowu mi sie pomylili w toto-mixie i wpisal chlop 1 na cleveland smile to juz ktorys raz jak mi pomagaja smile a ja nigdy po wyjsciu nie sprawdzam kwitow. dziekowka za uder golden state. sam dolozylem detroit i edmonton z nhl i pomnozylem. pzdr

Moderatorzy  rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
9 zarejestrowanych użytkowników (Sensei, $-man, Lukasz111, burbon, rafal08, latajaca_holenderka, Akhu, rymoholik, betowiec), 2,663 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,284
Posty5,834,413
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025