Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
#830895 03/01/2007 23:32
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
czy ma ktos moze na dysku cos na ktorychs z tematow...najlepiej zeby to bylo swoje opracowanie , nie z neta smile
Tylko 1 temacik.

1.Wplyw zwiekszonej aktywnosci ruchowej na organizm czlowieka w poszczegolnych okresach ontogenezy.
2.Motorycznosc czlowieka wspolczesnego jako efekt rozwoju cywilizacyjnego
3.Motorycznosc przyszlych pokolen jako czynnik automatyzacji i komputeryzacji.

I to co ma byc w referacie mniej wiecej...
1.definicja aktywnosci ruchowej
2.definicja motorycznosci, co to jest rozwoj fizjologiczny(zdolnosci motoryczne)
3.definicja motorycznosci, charakteryzacja czlowieka wspolczesnego i jego motoryke. Mozna cofnac sie wstecz i krotko scharakteryzowac.

Pozdrawiam
Ryan

Mam nadzieje ze ktos poratuje...nie jest to dla mnie alejesli mogby ktos choc podpowiedziec gdzie tego cholera szukac to by bylo fajnie.
max 4 strony worda smile musze napisac

Bonus: Unibet
R
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
R Offline
nikt nie poratuje? smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Proponuję google... wpisac "motoryczność". "zdolności motoryczne" itd. - już pierwsza od góry pozycja jest dość obszerna. Więcej nie potrafię pomóc wink

Powodzenia smile

Pooh-Bah
Pooh-Bah
podepne sie tutaj.

krotko: proces innowacji produktu - musze zrobic na sobote projekt konkretnego produktu. gdzies dzwoni, ale nie wiem dokladnie w ktorym kosciele tongue , troche wiedzy nie staje.

jesli ma ktos jakiegos gotowca, zebym mogl sie na tym wesprzec, wiedziec wg jakiego schematu to zrobic (google cos slabo "wypluwaja"), to prosze o up'a na speedyshare [speedyshare.com] . z gory dzieki piwo

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
2 zarejestrowanych użytkowników (burbon, rafal08), 2,152 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,292
Posty5,837,360
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025