|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Witam. Możecie wiecie skąd ściągnąć odcinki programów "MTV w domu" bądź "MOJE SUPERSŁODKIE URODZINY" ?  Chciałbym, niektóre sobie pooglądać. Jest taka możliwość? Pozdrawiam
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
poszukaj na YouTube tam w zasadzie wszystko jest  przynajmniej ja nie mialem problemow ze znalezieniem czegokolwiek .
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Albo ja nie umiem szukać albo tam po prostu tego nie ma  A jak by były to małe ekraniki, albo większe z beznadziejną kopią. A ja chcę ściągnąć na dysk  Ciekawe czy gdzieś to jest udostępniane...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Dirty Sanchez na MTV wymiata<lol2> ! tak jak mowil kolega na youtube powinno cos byc wpisz w wyszukiwarce tam , tak na dysk to ciezko bedize znalesc cos takiego
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi na MTV podoba się VIVA LA BAM  Tam to dopiero jazdy są.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Mi na MTV podoba się VIVA LA BAM  Tam to dopiero jazdy są. To akurat najbardziej durny jaki widzialem, banda idiotow zgrywajacych sie i ma to niby wygladac jak cos normlanego, spontanicznego a tak nie jest. Do tego dochdozi ten demolka, z tej grupy, tez iodtycnzy program. Odnosnie tego co pisal Hoscik, heh, sweet16, nie ma to jak Ameryka, wszyscy dostaja na urodziny samochody, mimo, ze nie maja prawa jazdy. A samochody do porshe, bmw etc no lol Rozpieszczone amerykanskie gowniary 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O dobry temacik bo sam często oglądam MTV odkąd tylko dali na kablówkę Z programów to tylko znalazłem 2 odcinki "Pimp my ride" na www.torrenty.org [ torrenty.org] wystarczy wpisac w szukaj "MTV".
|
|
|
|
|
Sparta Wrocław
|
|
Sparta Wrocław
Penetratorzy ... Rullllaaaaa
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mi na MTV podoba się VIVA LA BAM  Tam to dopiero jazdy są. To akurat najbardziej durny jaki widzialem, banda idiotow zgrywajacych sie i ma to niby wygladac jak cos normlanego, spontanicznego a tak nie jest. Do tego dochdozi ten demolka, z tej grupy, tez iodtycnzy program. Odnosnie tego co pisal Hoscik, heh, sweet16, nie ma to jak Ameryka, wszyscy dostaja na urodziny samochody, mimo, ze nie maja prawa jazdy. A samochody do porshe, bmw etc no lol Rozpieszczone amerykanskie gowniary  Właśnie dlatego lubie to oglądać jak te debile się wydurniają i robią sobie jaja z grubego Phila (nie wiem jak sie pisze  )
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
Ale to jest sztuczne, on zgrywa przestraszonego i ze niby nie wie, co sie dzieje, jak oni mu niszcza samochod.
Wlasnie ta sztucznosc mnie razi, np ci wspomniani penetratorzy. Zawsze mowia, ze oni nie wiedza kiedy ich zabior z domow, i taka sztuczn mina majaca mowic "co jest", ale w domu wszytko przygotowane, widzieliscie tam kiedys wylaczonego kompa?;]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Mnie denerwuje w Pimp My Ride jedna rzecz, facet/babka przyjeżdza odebrac swoje autko wszystko pieknie ładnie, tylko jak wyjezdza zeby pochwalić sie swoim kolegom to juz ma inne ubranie niz te które miał kiedy odbierał samochod  Zauwazyliscie? Lubie też ogladać WILD BOYZ  To są dopiero dzikusy.
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
hehe na to akurat nie zwrocilem uwagi, ale np w Pimp my ride Xzbit puka do drzwi, zawsze otwiera ta osoba do ktorej nalezy samochod, zawsze umalowana, dobrze ubrana 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
wczoraj na mtv w pimp my ride international picowali Polskiego trabanta  haha jaka beke mieli ci ludzie tam co to robia  a fat joe bal sie wsiasc do tego boilidu :), ogolnie nawet fajnie go odpicowali tylko przod za bardzo lecial w nowego minicoopera.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koszałek, w Viva la Bam męczą Don Vita, a nie Philla (no jego czasami też :]).
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Koszałek, w Viva la Bam męczą Don Vita, a nie Philla (no jego czasami też :]). Faktycznie  Ale to nie zmienia faktu że obaj ważą po 200kg 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Leci teraz PIMP MY RIDE, patrzcie, że będzie w innym ubraniu jak przyjedzie do kolegów niż w tym w którym odbierał wózek  Swoją drogą strasznego grata ma, karoseria 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Leci teraz PIMP MY RIDE, patrzcie, że będzie w innym ubraniu jak przyjedzie do kolegów niż w tym w którym odbierał wózek  Swoją drogą strasznego grata ma, karoseria  Czy wy naprawdę wierzycie, że takie przeróbki robi się w 20 minut (tyle trwają odcinki)? Trabanta zabierali do przeróbek jak śnieg leżał, oddali jak już wiosna była... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Kurde i tak nikt nie wie skąd te odcinki wziąć  Pip my ride są na torrentach, ale tego shitu co zapodałem nie ma. A co do słodkich 18stek to lubię patrzeć właśnie jakie te durne amerykanie robią sobie imprezy, durne to durne ale jakie wyczesane  A najlepsze to, że dostają fury od tatuśków wyjeba... w kosmos.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Leci teraz PIMP MY RIDE, patrzcie, że będzie w innym ubraniu jak przyjedzie do kolegów niż w tym w którym odbierał wózek  Swoją drogą strasznego grata ma, karoseria  Czy wy naprawdę wierzycie, że takie przeróbki robi się w 20 minut (tyle trwają odcinki)? Trabanta zabierali do przeróbek jak śnieg leżał, oddali jak już wiosna była...  nie rozumiesz o czym mowie. Chodzi mi o to, że jest w innym ubraniu gdy chwali się samochodem kolegom, niż w tym w którym odbiera odpicowane auto. Chyba do domu nie jedzie przez cała zime ??  Mi nie chodziło o to, że ma inne ubranie jak odbiera wózek od niego Xzibit a inne jak odbiera juz nowe auto. To chyba normalne.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
 Mój błąd. Host, to są jakieś nowe odcinki (ja się nie orientuję, nie oglądam mtv)? Bo nigdzie ich nie ma...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|