|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Bedac dzisiaj u jednago buka naziemnego biernie przysluchiwalem sie rozmowie dwoch graczy, naprawde wiele interesujacych rzeczy mozna sie dowiedziec, natchnelo mnie to do zalozenia tego tematu:).
Mozecie tutaj wpisywac co ciekawsze rozmowy podsluchane w stsach, profach i innych totomixach:)))
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
to zacznij co takiego usłyszales? 
|
|
|
|
|
|
|
To z dzisiaj:
"To puszcze za dwojke, a to za trojke, ehhh do tej pory mi szkoda ze nie wszedl ten jeden meczyk, mialem do wygrania 65 zetow"
"Widziales tego siwego? Ku*** on codziennie chyba wygrywa po 50 zetow"
"Ku*** Celtik dzis gra, umieszcze go na wszystkich kuponach"
"Niski kurs mi wyszedl... Okolo 3, a puscilem 12 meczykow, chu**wo"
"Myslisz ze Barca wygra? Placa az zloty szescdziesiat - pewniak"
Z wczoraj:
"Panie, po co pan gra to Dallas - sa pewniejsze mecze..." Dallas wygralo gladko - kurs okolo 3.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
"oooo....pewniaczek... a tutaj bedzie niespodzianka" tekst starego dziadka jak trzymając ofertę mówił chyba sam do siebie 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Rozmowa dwóch dziadków: - Ja tu wybrałem 6 meczy i wysylam to za 10 zł, do wygrania mam prawie 100 zł - Daj spokój z takimi kuponami, nie lepiej puscic 5 kuponow po 2 zl ?
|
|
|
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
|
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Profek, siedzi dzis 2 mlodych chlopakow, popijaja cole i dumaja nad rozlozonymi kartkami: 1: Oooo, Czelsi! 2: z kim graja? 1: Man..macze...nie wiem zobacz sam 2: aaa, mam 1: Gramy? 2: To zalezy jakim skladem wyjda... 1: A nie wiesy jakim? 2: Nie mam pojecia... 1: Pewnie pelnym, ja gram, a Ty? 2: Ja nie, odpuszczam 1: No cos Ty??  sts Wchodzi starszy pan, wita sie wylewnie z dziewczyna z punktu: Pan: Przepraszam ze az tyle ale prosze o wyrozumialosc... Pani: Nie ma sprawy Panie Stasiu. (koles wyrzuca na lade 4 karteczki zapisane od gory do dolu) Pan: Pani da wszystko na jednym i bedziemy w trakcie korygowac. Pani: ok (Pani wbija z mozolem Pan co chwila mowi, a nie tu miala byc jedyneczka, a tu remisik, a tu cos tam) Pani: Gotowe, za ile? Pan: 2 zlote, i prosze na karte wbic. Pani: No ale to najpierw trzeba dac, karte:] Pan: Oj przepraszam, mozna jeszcze raz?? 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
O jaaa akcja z panem Stasiem mnie rozbroila totalnie hehe  U mnie w punkcie byla taka akcje, ze koles ok. 40 przychodzil codziennie i sie pytal o systemy. Ktoregos dnia wyszedl, a 2 panie z okienka: -Co on znowu chcial, ile razy tu mozna przychodzic sie pytac? -3 z 6 musialam mu tlumaczyc... -Przez 15 minut? -Bo on jakis ciemny jest! 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
"Panie w to sie kur.. nie da wygrac, ja tam tak dla zabawy czasem cos puszcze" powiedzial to dziadek, co niemal codziennie puszcza kilka tasiemcow za 2 zl
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Stary dziadek:
"A to jescze jakiegoś dupniaczka z piłeczki"
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dawno temu to było ale pamiętam do dzis >>
2 młodych kolesi w profie: - widziałeś?? Milan gra z Interem - dawaj na Milan bo Inter słabo na wyjazdach gra
:):):)
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
W Białymstoku na Warszawskiej był koleś, który zawsze po wejściu do punktu zaczynał od słów: "No kurfa, znowu jeden mecz nie wszedł". Tak dzień w dzień.
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
W toto-mixie mamy ziomka, który od każdego spisuje typy i raz wziął ode mnie i mówi: -ooo.....to dam,to dam, to dam oooo i jeszcze to dobry kupon Odchodzę od niego z kuponami i wychodzi z kolejki jakiś inny ziomek a on do niego pokaż co tu puściłeś i do niego: - ooo...dobre, to też i to I tak chyba spisał typy od 5 osób i poszedł puścić swoje kupony z naszych typów :D:D
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
rywala mialo byc  I rozne akcje inne jak sobie przypomne to napisze 
|
|
|
|
|
|
|
Kiedys gralem cos z NBA, zobaczyl to jakis facet okolo 50 lat. Rozmowa wygladal mniej/wiecej tak:
kolo: Co grasz? - Denver kolo: A wejdzie to? - Nie wiem kolo: To czemu grasz? - Prof ocenil szanse na lekko ponad 50% a ja im daje blisko 60%, dlatego to gram kolo: Co ty pierdolisz, pytalem sie czy wejdzie.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Teraz ja , gacek  dobre! Wpadam po lekcjach do mixa , obgadujemy z kolegą meczyki , i zatrzymujemy się przy meczu Levski - Barca ( naszej rozmowie przysłuhuje sie dziadek ) , i tak rozmawiamy o tym meczu że Ronaldinho że trzeba wygrać , szukamy argumentów a dziadek... "No tam Raul dobry jest" 2 sytuacje może mniej śmiesznawa Siedzimy w toto mixie przy stoliku sobie i każdy analizuje nikt sie nie odzywa zapadła taka cisza , obok siedzi jakiś koleś z technikum i taka cisza cisza i nagle on .. patrzy na mecz Davydenki (nie pamietam ktory ale ruski gładko win) i tak mowi do wszystkich " Noo Davydenko tu może być niespodzianka "
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Mam kolejna z deka śmieszną sytuacje w mixie Byłem 3 w kolejce jak stanalem o 10:50 (o 12.30 ajax mi kupon zaczynał ) z koleki wyszłem przed 1-szą i musialem usunac ajax 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piekary Profesjonał - siedziba hanysowskich dziadków
pisownia autentyczna
" JA TO JE PEWNE , GROMY FUZBAL, LEON PEWNE JE ? OZIM , DWIESTA OZIM..CZISTA!!! CZISTA CZI!!"
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Raz w Sts-e stał przede mną pewien koleś co grał osiemnascie meczy za 2 pln kursy od @1.40 do @3.00 , i uciekł mu jeden mecz , wstrzymał kolejke na dobre pary minut i co chwile podchodził do tablicy udawał filozofa i mówił " może ten mecz wywalimy " , " tutaj Pani to dołoży " , " Kurde szkoda że mi to uciekło "
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Stoja przed ofertą podchodzi do mnie kumpel "Daj jakies pewniaki" - On "Nie , bedizesz mial potem pretensje " -Ja "No daj jakiegos pewniaka ty caly czas wygrywasz tyle" (Nalega i nalega) "Real mozesz dac" - Ja "Nie co ty Real nie wygra" 
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|