|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
W suemi bezsensu jest to ze opis turnieju w lobby jest po Polsku, moze poprostu ludzie nei kumaja ze to turneij nie dla nich. Np w tych freeroolkach dla norwegow jasno pisze (ONLY NORWEGIAN PLAYERS) a u nas nic...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
bebok to niech napisza freeroll ogolny kasa tylko dla polakow , slowo "polski" ma dla mnie tylko jedno znaczenie
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Znam pokeroomy które robiły niedawno turnieje dla Polaków - i grali tam Polacy. Wymien jakis pokeroom ktory zrobil w ciagu ostatnich 3 meisiecy przynajmniej 3 turki dla Polaków... hmm ? Club4Aces - seria 5 czy 6 turniejów dla Polaków w grudniu przed świętami co drugi dzień Nie chcę się tu licytować - chodzi mi tylko o to że można zrobić turniej dla Polaków - albo nie nazywać go turniejem dla Polaków
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Znam pokeroomy które robiły niedawno turnieje dla Polaków - i grali tam Polacy. Wymien jakis pokeroom ktory zrobil w ciagu ostatnich 3 meisiecy przynajmniej 3 turki dla Polaków... hmm ? Club4Aces - seria 5 czy 6 turniejów dla Polaków w grudniu przed świętami co drugi dzień Nie chcę się tu licytować - chodzi mi tylko o to że można zrobić turniej dla Polaków - albo nie nazywać go turniejem dla Polaków z pula 5 razy mniejsz niz tu, tez mało polski bo wypchany chociazby przez bułgarów i litwinów
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Witam, Nie wiem czy to was pocieszy czy nie - cala wina leży po stronie ongame. Tak jak pisałem - wygrane będą tylko dla Polaków, obcokarajowcy nie dostaja nic Mam nadzieję że kolejne będą juz z ticketami i nie będzie problemu. A tak na marginesie, nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu Polaków do nas pisze w sprawie nagród, które "wygrali" w turniejach ONLY NORWEGIAN PLAYERS ...  Pzdr Milo ---------------------- Betsson Polska
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Znam pokeroomy które robiły niedawno turnieje dla Polaków - i grali tam Polacy. Wymien jakis pokeroom ktory zrobil w ciagu ostatnich 3 meisiecy przynajmniej 3 turki dla Polaków... hmm ? Club4Aces - niedawno zorganizowalo przynajmniej 5 (co 2 dni) takich freerolli dla Polakow (choc gralo tez kilku Bulgarow). Celebpoker ma kazdego dnia taki maly freeroll (wymagane jest 10 RH, ale to tyle co nic) tylko dla Polakow...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
[quote=Betsson.com][...] A tak na marginesie, nawet nie zdajecie sobie sprawy ilu Polaków do nas pisze w sprawie nagród, które "wygrali" w turniejach ONLY NORWEGIAN PLAYERS ...  lol  przyznawac sie kto byl na tyle sprytny zeby jeszcze sie upominac o kase
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Bebok nie chce mi się polemizować - pula pulą - ale gotówka a nie tickety (nie koniecznie tickety można zamienić na gotówkę) Nie mogę zebrać myśli bo gram sita właśnie na betssonie - z bułgarami i litwinami - ale nie jest tam napisane że to sit dla Polaków
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
prawie 10 Rh. jednakmusisz tam wplacic kase zeby to wyrobic co oznacza ze to juz nie jest freerool. Rownie dobrze tu moglby byc 1$ albo jakies punktuy. O tym mowilem kilka postow wyzej. Mi by odpowiadalo.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
- pula pulą - ale gotówka a nie tickety (nie koniecznie tickety można zamienić na gotówkę) No niby tak. ale.... 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
prawie 10 Rh. jednakmusisz tam wplacic kase zeby to wyrobic co oznacza ze to juz nie jest freerool. Rownie dobrze tu moglby byc 1$ albo jakies punktuy. O tym mowilem kilka postow wyzej. Mi by odpowiadalo. Nie musialem nic wplacac - nie wiem jak teraz, ale do niedawna Celebpoker rozdawal ilus tam nowym graczom w kazdym miesiacu po kilka dolarow - o szczegoly zapytajcie sie Darka...
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Mam pytanie czy zaplacicie dla najlepszych 20 polakow? Czy tylko dla tych co znalezi sie w 20 ?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
20 najl;epszych Polakow dostanei tickety
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
tylko ciekawe jak się tych 20-u o tym dowie. Bo jeżeli zajmę np. 35 miejsce, to skąd mam wiedzieć ilu przede mną Polaków było. Może Milo wklei po turnieju listę otrzymujących tickety 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
No to sobie spprawdzasz czy masz dopisany ticket logujac sie na konto 
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Niestety 55 miejsce  Ale przez wiekszosc czasu bylem na stole gdzie 6 away siedzialo 
|
|
|
|
|
Blade Runner
|
|
Blade Runner
ja 60 miejsce
I teraz pytanie - załapię się, czy nie?
Gdzie ewentualnie sprawdza się, czy jest ticket? Gdzie mam na stronie betssona patrzeć?
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No to może się załapiesz  Ja już dziękuję za takie turnieje. Z obcokrajowcami już nie gram, bo niektórzy wiedzą, że nie mogą nic wygrać i walą allin bez przerwy. Po około 45 minutach gry miałem na koncie... około 5 obejrzanych flopów.
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Milo mam takie pytanie czy placicie 20 najlepszym polakom czy tym co byli w 20 i czy 41 miejsce wystarczy na ticket ?? i gdzie mozna sprawdzic czy jest ticket
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
ja tez mam w (_|_) taki turniej  u mnie na stole siedzialo hmmm z 3 polakow ze mna o_O n/c...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|