Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 3 z 5 1 2 3 4 5
Pooh-Bah
Pooh-Bah
..mnie też ona nie dziwi ale irytuje bo na nią nie zasłużył!!! tylko jest medialny ot co...

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
ech .... to tyle co moge powiedzieć jestem wielce rozczarowany cop

pozdr wszystkich glosujacych piwo

D
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
D Offline
Jak dla mnie nic by sie nie stalo, gdyby Kubica w ogole nie byl nominowany przez Przeglad Sportowy. Cale szczescie , ze nie wygral, bo to bylby dopiero skandal. Korzeniowskiemu reczniki powinien podawac i sprawdzac czy woda jest mokra... Kibice dali ciala, niestety. 4 miejsce Adamka jakos przeboleje, ale 2 miejsce Kubicy jakos ciezko mi przelknac, bo roznica jest kolosalna co do osiagniec, jak i samego podejscia do sportu i do zycia w ogole. Farsa i tyle.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Bzyku
1. Otylia Jędrzejczak (pływanie)
2. Robert Kubica (Formuła 1)
3. Sebastian Świderski (siatkówka)
4. Tomasz Adamek (boks)
5. Tomasz Sikora (biathlon)
6. Euzebiusz Smolarek (piłka nożna)
7. Marta Dziadura (pięciobój nowoczesny)
8. Paweł Korzeniowski (pływanie)
9. Marcin Dołęga (podnoszenie ciężarów)
10. Krzysztof Włodarczyk (boks)

Adamek jednak czwarty - ale przynajmniej byłem pewien, że Kubica nie wygra smile
Wg mnie te wyniki to nieporozumienie. Z pierwszej trójki na podium zasłużył tak naprawdę tylko Świderski. Niestety, ale potwierdza się, że ten plebiscyt to tak naprawdę sondaż popularności. Jędrzejczak miała rok bez ważnej imprezy, bo ME to jednak jest mało prestiżowa sprawa w pływaniu. Gdzie Justyna Kowalczyk? Czy medal olimpijski się nie liczy? Tym bardziej, że zdobyliśmy medali raptem dwa. Adamek odniósł wielki sukces i wg mnie to jest tylko 4. miejsce.

MaSha Lover
MaSha Lover
Kubica, który nic nie osiągnał i w porównaniu z resztą jest goły na 2. miejscu, granda i żenada. Wlodarczyk - czlowiek ktory w osoatnim roku przegral 2 walki lapie sie do dychy, masakra.

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Wlodarczyk i Jedrzejczak?Gdyby nie odebrali tych statuetek zachowali by sie jak na sportowca przystalo czyli fair.Uwazam tak dlatego ze : Wlodarczyk ktory zdobyl tytul po dziwnych rozstrzygnieciach sedziow unika rewnzu jak ognia i...otrzymuje nagrode jako jeden z najlepszych naszych sportowcow.A sprawa tytulu Otyli ,ktora szanuje i zycze jej wszystkiego najlepszego,jest wspaniala i zasluguje jak najbardziej na uznanie,jednak sprawa pierwszego miejsca wydaje mi sie ze rozegrala sie poza kulisami sportu.Uwazam ze dobrze iz tak sie stalo byc moze pomoze jej to w jakims stopniu uniknac odpowiedzialnosci karnej za sprawe z przed kilku lat o ktorej chyba wszyscy wiedza.Ze wzgledu na unikatowosc takich osobistosci w polskim sporcie powinna zostac wedlug mnie uniewinniona od reki ,jednak zawisc ludzka nie ma litosci niestety.Zal mi tylko Roberta Kubicy,ktory wlasnie przez ten nieszczeslwy zbieg okolicznosci nie zdobyl tytulu,na ktory w moich oczach jak najbardziej zaslugiwal,bo ilu mamy kierowcow F1?badz ilu mielismy?To swiadczy o klasie Roberta o jego fenomenalnym talencie,ktory sprawil ze nadszedl ten historyczny moment w ktorym doczekalismy sie Polaka w F1.Tam jezdzi tylko elita i ktos taki przegral w plebistycie na sportowca roku?CHYBA TYLKO DLATEGO ZE JEST POLSKIM SPORTOWCEM WSZECHCZASOW !!!

Ale on w tej nudnej F1 wącha najczęsciej spaliny lepszych kierowców, a wiesz że jeśli chodzi o plebiscyty chodzi o wybór najlepszych z ... najlepszych, a nie najlepszych z 3-8 miejsc smirk

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Chyba nie wiesz o czym mowisz dostac sie do F1 to nie to samo co zapisac sie na basen

Blade Runner
Blade Runner
CHYBA TYLKO DLATEGO ZE JEST POLSKIM SPORTOWCEM WSZECHCZASOW !!!

Buuuueehhehehehhe...khehheh..khahaha...hahahahahahaa...haaaaaaaa

Tam jezdzi tylko elita i ktos taki przegral w plebistycie na sportowca roku?

Małysz też należy do ścisłej światowej elity w swojej dyscyplinie (a nawet w dziesiątce nie jest)
Świderski -- " --
Jędrzejczak -- " --
Adamek -- " --

Elita elicie nierówna?

A jeśli za elitę uznawać 10-tkę, 15-tkę najlepszych w danej dziedzinie to i Sikora, a może Korzeniowski się załapie.

C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline
Widac ze to byl konkurs gdzie kibice decydowali, cos jak oscary na meczu laugh

Wygrywac maja najlepsi, zwyciezcy, a nie ludzie ktorzy zdobyli max 3 miejsce w ubieglym roku, z tego Naj.Sportowca wyszedl konkurs popularnosci a nie tak jak powinno byc czyli wynikow osiaganych przez zawodnikow.

M
addict
addict
M Offline
Nie zawsze wedlug mnie liczy sie tylko miejsce gdyby polak zdobyl na Olimpiadzie brazowy medal w biegu np na 100 metrow to dla mnie bylby to duzo wiekszy sukces niz zloto korzeniowskiego w chodzie ktore oglada rano garstka kibicow na trybunach.

veteran
veteran
zgadzam sie z Wami co do dziwnych wynikow plebiscuty Przegladu Sportowego. zawsze wydawalo mi sie ze PS daje w miare dobre (czytaj sprawiedliwe) wyniki na najlepszego sportowca roku , a dopiero zawsze byl potem kolejny plebiscyt TVP na najpopularniejszego sportowca i tam mozna bylo sie wykazac kogo sie lubi a kogo nie.
Swiderski nie mial szans na zwyciestwo w tym plebiscycie bo tak wszystko zgarneliby siatkarze, medale na Igrzyskach w Turynie jakos specjlanie nie zwrocily naszej uwagi, Adamek jest bokserem, a wielu sport ten kojarzy sie jeszcze z przemoca, tak wiec juz mniejsze szanse, poza tym gdyby np. Adamek walczyl tak czesto jak Malysz skacze to spokojnie mialby tytul najlepszego. Dalej Kubica - jak dla mnie za wczesnie. nasz Bolidowiec powinien powalczyc o czolowea trojke takiego plebiscuty za jakies 2 lata, a nie teraz.
prawda jest taka, ze sportem naszym narodowym w tej chwili bo my co miesiac zmieniamy jest plywanie, tak wiec to musial byc Czlowiek z Basenu. wYniki Korzeniowskiego kontra wyniki i przejscia Jedrzejczak zakonczyly sie zwyciestwem Otylki. taka prawda.....

musimy teraz na 2007 przyszykowac sobie jakiegos sportowca ktory rzeczywiscie bedzie najlepszy i nie bedzie zadnych zludzen kto byl naj

Blade Runner
Blade Runner
Ale to nie PS "dawał te wyniki" tylko ludziska z całej Polski tongue

veteran
veteran
no tak zgadzam sie z Toba Bzyku, ale dawniej te ludziska inaczej rozkladały glosy, bardziej sprawiedliwe w PS a dla zabawy pod publike w TVP. tak jakby inni do redakcji wysylali, a inni smsami do TVP. teraz wszyscy razem do redakcji i powstaja takie szopki

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
Tylko dyscyplina dyscyplinie nie rowna to jak rozliczac otylie z kilkudziesieciu dystansow i sie wkurzac ze 200motylkiem jej wychodzi bardziej a inne juz nie.F1 to rozne tory kubica tez byl na podium a wszyscy twirdza ze osmy jest ,skoczkow mielismy cieszylismy sie choc by z fortuny siatkarze mieli juz nawet zloto teraz srebro plywakow mamy ostatnio sporo ,pilkarzy,bokserow tez juz przerabialismy.Kierowca F1 to za malo bo nie wygrywa wszystkiego jak malysz w swoim czasie.Ale wezmy pod uwage fakt ilu mamy skoczkow plywakow bokserow koszykarzy pilkarzy siatkarzy itd.itd.Ile zawodnikow sie przewinie przez mistrzostwa zanim ktorys zablysnie.Ciekawe ilu jeszcze bedziemy mieli kierowcow F1 a ile plywakow i wszystkich innych ktorych juz wczesniej wymienialem.

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
a Kuszczak ile miał głosów ?

J
enthusiast
enthusiast
J Offline
Jak może osoba, przeciwko której toczy się proces, być nominowana do najlepszych sportowców ? Mordercom STOP

M
addict
addict
M Offline
Tyle ze Kubice juz miliony kibicow na swiecie znaja a Otylie tylko fanatycy pływania

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
To nawet nie chodzi o popularnosc,zajmujemy 32 miejsce na swiecie pod wzgledem liczby ludonsci i mamy tylko jednego kierowce F1 To nie przypadek fakty mowia ze to fenomen jesli chodzi o Polakow.Na najlepszego sportowca swiata bym go nie wybral moze ale to rodzynek wsrod polskich sportowcow

B
enthusiast
enthusiast
B Offline
To jak porownac oblatywacza F16 do Hermaszewskiego

Strona 3 z 5 1 2 3 4 5

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
6 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, Akhu, burbon, forty, Sensei, rymoholik), 1,907 gości, oraz 6 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,289
Posty5,835,309
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025