|
|
old hand
|
|
old hand
U mnie w punkcie są tacy "fachowcy" i ciągle mówią gdzie może być niespodzianka. Tak wymienią może z 10 zdarzeń (może jedno później wejdzie) i następnego dnia tylko: "A nie mówiłem że tu będzie tak. Trzeba było zagrać za x zł i kasa by była"
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
dzisiaj w sts: koles skreslil 5 meczy i daje do wyslania, po chwili podchodzi i mowi: -pani sie tu pomylila a kobitka do niego (zmieniajac mu kupon) -to sie jeszcze okaze Chodzilo o mecz Zaragoza - Sewilla zamiast 2 wklepala 1 ps. ciekawe kto sie pomyli 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
U moim miescie do sts-u codziennie przychodzi pewnien osobnik kolo 50.
Kiedys stoi z jakim innym podobnym "typerem" i po dosc dlugiej wymianie argumentow Panowie znalezli wspolny typ... I ten owy Pan zapisuje koslawą jedynkę na kartce, a po chwili mowi do drugiego:
Ty popatrz, nie bedzie jedynki bo sie krzywi...
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dzis w Toto - Mixie: "Wysle mi Pan kupon?" "A ile prowizji dla mnie?" "A co to jest prowizja?" 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Piekary Profesjonał - siedziba hanysowskich dziadków
pisownia autentyczna
" JA TO JE PEWNE , GROMY FUZBAL, LEON PEWNE JE ? OZIM , DWIESTA OZIM..CZISTA!!! CZISTA CZI!!" z Piekar jestes?:D:D ktory punkt na szarleju czy na diamentowej? ^^
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
nie jestem z piekar..jestem zza rzeki :> a punkt tam w pasażu na szarleju 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
Z Realem to pamiętam taka historyjkę z przed kilku lat (chyba czterech) Rozmawia dwóch kolesi w punkcie i jeden mówi do drugiego: - mam super pewniaka Real z Majorką. Nie ma siły, żeby nie weszło. Pewniak tygodnia. Na to ten drugi: - fajnie tylko, że mecz był wczoraj i Real przegrał 1:5
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
|
|
|
|
|
enthusiast
|
|
enthusiast
Kiedys gralem cos z NBA, zobaczyl to jakis facet okolo 50 lat. Rozmowa wygladal mniej/wiecej tak:
kolo: Co grasz? - Denver kolo: A wejdzie to? - Nie wiem kolo: To czemu grasz? - Prof ocenil szanse na lekko ponad 50% a ja im daje blisko 60%, dlatego to gram kolo: Co ty pierdolisz, pytalem sie czy wejdzie. Ten przykład ruuulezzzz ^^ =D Jaaa jak czytam to wszystko, to taki łach odchodzi ^^ hehehe... w sumie przypominajom sie czasy jak sam tak kiedyś robiłem =P ^^ Niewieże że wszyscy tutaj odrazu profesionalnie wiedzieli ze chodzi o procentowe różnice w prawdopodobieństwie a danym kursie ^^ Swoją drogą kasierka kiedyś mojemu koledze pomyłkowo postawiła na underdoga po kursie 5, skapnoł się w drodze do domu lecz jusz poszliśmy na chate bo mu sie nie chciało wracać i za 2 zł wygrał 400 zł =D cieciuch 
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
|
|
|
|
|
rzut rozny
|
|
rzut rozny
dzisiaj w sts: koles skreslil 5 meczy i daje do wyslania, po chwili podchodzi i mowi: -pani sie tu pomylila a kobitka do niego (zmieniajac mu kupon) -to sie jeszcze okaze Chodzilo o mecz Zaragoza - Sewilla zamiast 2 wklepala 1 ps. ciekawe kto sie pomyli  dobreee 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Siedziałem kiedyś w profie z kumplem, weszło dwóch wyjadaczy - jeden z synkim (ok. 12 lat). Młody chciał się popisać, spisał sobie mecze, dał kupon do wklepania, spojrzał na tablicę i mówi: "To pani jeszcze wpisze [jakiś tam numer] jedyneczkę, oni dobrzy są". Oczywiście kupon za 2 zeta. Odszedł od okienka, podszedł do tablicy i nagle słychać "Ku.rwa!!! To nie jest Bayern!!!" i ciszej: "Co to ku.rwa jest Beveren?" 
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
[quote=pyk]dzisiaj w sts: koles skreslil 5 meczy i daje do wyslania, po chwili podchodzi i mowi: -pani sie tu pomylila a kobitka do niego (zmieniajac mu kupon) -to sie jeszcze okaze Chodzilo o mecz Zaragoza - Sewilla zamiast 2 wklepala 1 ps. ciekawe kto sie pomyli  ojjj miała racja ale musi miec gula jakby ładna byla to moglby jej czekolade za dobre intnecje kupic 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Jedna akcja mnie szczególnie powaliła  Podchodzi dziadek do tablicy i wpatrując się w jakieś zdarzenie, nagle wypala 'kur.. co za PRZEKURS!'  Myślałem, że padnę... 
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
w piatek w stsie ciekawa rozmowa na temat biathlonu: -Ty Ten Czerezow to chyba jakis Rusek, bo takie ruskie nazwisko ma? - Jak Rusek to jest pewnie dobry, bo Ruskie to we wszystko są dobre. no to gramy na niego:)
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Dawno temu to było ale pamiętam do dzis >>
2 młodych kolesi w profie: - widziałeś?? Milan gra z Interem - dawaj na Milan bo Inter słabo na wyjazdach gra
:):):) mistrz:) w ogóle dużo dobrych tekstów. przypominają się czasy stsu:)
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
dzisiaj w sts: koles skreslil 5 meczy i daje do wyslania, po chwili podchodzi i mowi: -pani sie tu pomylila a kobitka do niego (zmieniajac mu kupon) -to sie jeszcze okaze Chodzilo o mecz Zaragoza - Sewilla zamiast 2 wklepala 1 ps. ciekawe kto sie pomyli  No i kto miał rację?? Bardzo często zdarza się właśnie tak, że jak babka zrobi błąd to wchodzi tak jak ona wpisała 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
No i kto miał rację?? Bardzo często zdarza się właśnie tak, że jak babka zrobi błąd to wchodzi tak jak ona wpisała  Jak to kto ? Babka oczywiście 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też miałem kiedyś taką sytuacje grałem, że Real z nie pamietam kim będzie remisował po 1 połowie, a babka wbila mi ze bedzie wygrywał... i w 45min Real strzelil na 1:0 i tak nie weszło bo Panathinaikos w Eurolidze przegrał 
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
mialem raz takiego dziadka ktory uwazal sie za wielkiego znawce 2 ligi szkockiej.....namawial intensywnie na granie na jakas tam druzyne....mowil cos ze obserwuje ich od dawna....ktoregos pieknego dnia wszedlem lekko wkurwiony do sts-ka bo cos mi tam zle poszlo w domciu....oczywiscie natknalem sie na tego dziadka jak tlumaczyl malolatom wlasnie na temat tej swojej druzynki....poniewaz nie mialem na kim sie wyladowac wiec do dziadka mowie ze skoro tak bardzo interesuje sie ta druzyna to niech poda chociaz jedno nazwisko gracza ktory tam gra....dziadek oczywiscie nie potrafil wymienic....caly sts buchnal smiechem...
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|