|
|
veteran
|
|
veteran
Dakar 2007 wczoraj wystartował. Ja osobiście bardzo sie tym interesuje stad temat  Jak na razie na prowadzeniu w samochodach 3 volkswageny. Hołowczyc dobre 14 miejsce. Mam nadzieje że dowiezie je do Dakaru. Co wy o tym myslicie? Dakar z czym sie wam kojaży? A moze ktoś chciałby tam jechać. A btw gdzie mozna obstawiać Dakar?
|
|
|
|
|
Pooh-Bah
|
|
Pooh-Bah
Dakar 2007 wczoraj wystartował. Ja osobiście bardzo sie tym interesuje stad temat  Jak na razie na prowadzeniu w samochodach 3 volkswageny. Hołowczyc dobre 14 miejsce. Mam nadzieje że dowiezie je do Dakaru. Co wy o tym myslicie? Dakar z czym sie wam kojaży? A moze ktoś chciałby tam jechać. A btw gdzie mozna obstawiać Dakar? Ja się również interesuję  Mi osobiście Dakar kojarzy się z jakaś niezapomniana przygodą, z chęcią bym się wybrał. Pamiętam kiedyś na forum był temat że ktoś chyba organizował wyjazd tam i udział w tym, wie ktoś może jak to się skończyło ? Mam nadzieję również że Hołowczyc dowiezie to miejsce, chociaż chciałbym by znalazł się w "10" Gdzie to obstawiać również nie wiem.
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
BetFair Lisboa - Dakar Rally - Zwycięzca (Samochody) ==> Sporty Motorowe Ale zainteresowanie powala  zero... kompletne ZERO
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Heh... Hołek niestety ma awarie pompy wodnej... ALe samochody z Diverse team wzieły go na hol do bazy. Jak do docholują i tam go naprawią to pojedzie dalej. ALe strata będzie nie będzie mała. On zawsze ma pecha do aut. Nissan Navarra zepsół sie już na kontynęcie :/
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Fajnie jakby Hołek znalażł się w pierwszej 15 rajdu A co do motorzystów według mnie Dąbrowski nie jest już tak dobry po kontuzji więc pierwsza 20 w najlepszym razie Czachor fajnie by było jakby znalazł sie w pierwszej 10 ale o to bedzie bardzo trudno
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hmm niemoge znaleść info o naszych. Szukam na Dakar.com i same motory mi sie wyswietlają. No nic zobacze jutro bo dziśchyba zbyt zmęczony jestem:P Jak ktoś miałby info to prosze zamieścić
|
|
|
|
|
old hand
|
|
old hand
|
|
|
|
|
Impossible is nothing
|
|
Impossible is nothing
Na trasie czwartego odcinka specjalnego na 142 km doszło do tragicznego wypadku, w którym zginął motocyklista z RPA, 29-letni Emer Symons. Przed startem do wtorkowego etapu Symons był 18. w klasyfikacji generalnej rajdu. [*] [*]
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Też własnie sie dowiedziałem
[*]
|
|
|
|
|
veteran
|
|
veteran
Hmm to moze zamkniemy ten temat i będziemy pisali w tamtych? Albo odwrotnie??:P
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Dołączam się do pomysłu Superges. Temat w odpowiednim dziale juz itnieje - TUTAJ [ mecz.org] . Wpisujcie tam swoje przemyślenia, spostrzeżenia, informacje o awariach zawodników itp. Nie można rozdrabniać tematu Dakaru na dwa topicki, gdyż nie jest on tak popularny jak inne tematy i taki stan rzeczy tylko mu szkodzi.
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
|