|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok dzieki tylko i tak mam problem  ehh pomylilem sie w mailu i walnalem adres gmai.com zamiast gmail.com i nie moge zrobic depozytu teraz ... mam nadzieje ze to szybko odblokuja napisalem do nich ....
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
ok dzieki tylko i tak mam problem  ehh pomylilem sie w mailu i walnalem adres gmai.com zamiast gmail.com i nie moge zrobic depozytu teraz ... mam nadzieje ze to szybko odblokuja napisalem do nich .... ok juz jest niecale 10 minut im to zajelo maja u mnie plusa 
|
|
|
|
|
antimadrista
|
|
antimadrista
czy jesli sie zarejestruje teraz i wplace te 300$ to moge grac od razu za ta kase i pozniej dostane te 50$ z biggera, czy musze poczekac az pinnacle dopisze te 50$ od biggera i wtedy dopiero obstawiac ?? Pozdr 50$ dostaniesz w ciagu 48h tylko musiz ten formularz wypelnic.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
czy jesli sie zarejestruje teraz i wplace te 300$ to moge grac od razu za ta kase i pozniej dostane te 50$ z biggera, czy musze poczekac az pinnacle dopisze te 50$ od biggera i wtedy dopiero obstawiac ?? Pozdr 50$ dostaniesz w ciagu 48h tylko musiz ten formularz wypelnic. Dzieki juz wypelnilem  to mozna sobie pograc bo z tego co widze maja PLK 
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm jeszcze jedno pytanie patrze ba PLK i widze Slask +1 2.000 a Slask ML 1.980 dlaczego dodatni HC ma wyzszy kurs ??
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Hmm jeszcze jedno pytanie patrze ba PLK i widze Slask +1 2.000 a Slask ML 1.980 dlaczego dodatni HC ma wyzszy kurs ?? juz jest prawidlowo 
|
|
|
|
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
|
|
Hmm jeszcze jedno pytanie patrze ba PLK i widze Slask +1 2.000 a Slask ML 1.980 dlaczego dodatni HC ma wyzszy kurs ?? tylko grac takie bledy, oni zwrotow nie robia, za pomylki placa
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
JAk długo idzie pierwsza wypłata na moneybookers. Informacja, która była podana podczas wypłata mówiła do 30 minut ale u mnie już minęły prawie 2 godziny a kasa nadal widnieje na koncie, w zawartych transakcjach nie ma nic o zleconej wypłacie.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Czy naprawde nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie? Support Pinacle nie odpowiada:( Nawet jak odpowie to i tak pewnie nie dojdzie do mnie mail, jakies problemy mieli z dostarczeniem ich do mnie, mimo że mail jest jak najbardziej poprawny.
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
u mnie pierwsza wyplata trwala okolo 30-40 minut, kolejne to max 20. nie wiem czemu tak dlugo czekasz, wplacales tez przez mb?
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Pierwsze wpłaty i kilka kolejnych dokonywałem za pomocą karty kredytowej(cały proces weryfikacji został zakończony), natomiast ostatnią wpłate zleciłem za pośrednictwem moneybookers(wczesniej nie miałem konta moneybookers). Ostatni depozyt przez moneybookers byl na kwote 10EURO poniewaz chciałem tylko cos wplacić zebym mogl ta sama droga wyplacic ale z tego co widze cos musi byc nie tak. Support nadal nic nie odpowiada.
|
|
|
|
|
|
|
O moneybookers mozesz zapomniec, poniewaz nie wysla jesli uzywales karty kredytowej. Mnie raz sie udalo poslac, ale jak chcialem drugi raz zlecic to byla odmowa, wyjasnili mnie ze popelnili blad wysylajac za pierwszym razem, przeprosili, ale to dopiero po kilku mailach w ktorych pouczylem ich jak powinna wygladac obsluga klienta.
Reasumujac, najwidoczniej masz lipnego maila, a skoro transakcji nie zrealizowali to nie ma takiej mozliwosci, poslij na netellera, powinno byc w ciagu kilkunastu minut, o moneybookers zapomnij, a jak chcesz aby Ci wyjasnili to zmien tego maila, bo bankowo Ci odpisali, ale nie doszedl.
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
A na konto bankowe mógłbym wypłacić? Neteller odpada bo od miesiąca czekam na mikroprzelew:( Jeslibym wybrał opcję wypłaty na konto bankowe, to jakie opłaty bedę musiał zapłacić od kwoty 1000 EURO Powiedzmy, że wypłaciłem całą kase z konta w Pinacle i nie będe juz tam składał depozytu za pomocą karty kredytowej tylko używająć moneybookers. Nadal później nie będe mógł zrobic wypłaty na moneybookers? Czyli jednorazowe użycie karty kredytowej uniemozliwia taki rodzaj wypłaty? Jaki adres pocztowy polecacie bym nie miał problemów z otrzymywaniem korespondencji od Pinacle? Wcześniej miałem na wp.pl ale były problemy, zmieniłem na interię i jest to samo:(
|
|
|
|
|
|
|
Jesli to pierwszy przelew w tym miesiacu to nic nie zaplacisz, ogolnie wysylalem kiedys na konto bankowe w UK, nic nie pobierali i ile wyslalem tyle sie znalazlo na koncie w UK i to nastepnego dnia juz bylo, niestety Polska to prowincja, nie wspominajac o bankowosci, w normalnym panstwie bys mial wszystko za free, a tak ciezko przewidziec.
Odnosnie moneybookers to z tego co mnie odpisali to przez to ze kredytowa kiedys wplacilem juz opcje z wyplatami poprzez moneybookers mam spalona.
Konto natomiast zaloz na onecie, bez problemu dochodzi.
|
|
|
|
|
member
|
|
member
Mam pytanko ile idize 1 wyplata z Pinnale na MB?
Z Góry dziekuje za odpowiedz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
5 dni roboczych czekałem na wypłatę na konto ale teraz juz chcę zasięgnąć waszej opini ponieważ kasy jeszcze nie ma? Czy taki czas oczekiwania jest normalny przy pierwszej, darmowej wypłacie? We wcześniejszych postach czytałem, że kasa dochodziła do 4 dni roboczych
|
|
|
|
|
addict
|
|
addict
Chyba i tak za szybko zaczalem sie denerwowac bo kasa wlasnie sie pojawila na moim koncie:) Tylko nie wiem czemu policzyli mi po kursie 3,74, przeciez to czyste zlodziejstwo!!! Dzis jest kurs o 0,10 zł wyzszy. Na kwocie 1000EURO to juz jest 100zł w plecy:(
|
|
|
|
|
Carpal Tunnel
|
|
Carpal Tunnel
Chyba i tak za szybko zaczalem sie denerwowac bo kasa wlasnie sie pojawila na moim koncie:) Tylko nie wiem czemu policzyli mi po kursie 3,74, przeciez to czyste zlodziejstwo!!! Dzis jest kurs o 0,10 zł wyzszy. Na kwocie 1000EURO to juz jest 100zł w plecy:( to juz wina Twojego banku, a nie pinnacle
|
|
|
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
|
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Nasze banki mają straszne "widełki" kursowe, dlatego wypłaty najlepiej kierować na konto prowadzone w tej samej walucie.
|
|
|
Link skopiowany do schowka
|
|