Poprzedni temat
Następny temat
Drukuj temat
Strona 1 z 13 1 2 3 12 13
#842329 07/01/2007 17:40
C
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill
C Offline

Bonus: Unibet
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Ze 2 osoby z wyzszym wykształceniem zarabiają minimalną krajową. I tak dobrze że pracuje na "pół-czarno" i dostaje do ręki 900 zł, a nie 600

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
edit: bez tej 2 o góry

hbr Offline
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Denerwuje mnie to, że nie umiem szanować każdego grosza. Że chce w 1 dzień stać sie bogatym, co mnie bardzo gubi. Musze się zmienić......

old hand
old hand
Mnie denerwuja ludzie w pociagu, ktorzy zbieraja sie i probuja przemieszczac w strone wyjscia jak jest jeszcze z 7 minut do Wroclawia, a pociag w tym miescie konczy bieg.

Wczoraj mialem przykład takiej sytuacji, ze wracalem napakowanym pospiesznym do Wroca i siedzialem w korytarzu, ale te ludziska juz przed Wroclawiem Brochowem wychodzily i to wcale nie mocherowe berety. Przepuscilem 5, a reszta stala mi nad glowa i czekala az wstane do wyjscia we Wrocu. I jak tu sie nie zdenerwowac... mad

Porucznik
Porucznik
@ cHaBeR - nie Ty jeden wink Ja też musze się zmienić ...

L
antimadrista
antimadrista
L Offline
Padla kablowka...co sie z tym wiaze chyba juz wiecie smirk

Originally Posted By:
Rancorn
a mnie fakt ze jestem sam \:\(

Originally Posted By:
lupus
Ja jestem od 5 lat i jakos sie trzymam ;\)

Originally Posted By:
shane
ja od 20 lat ;\)

Originally Posted By:
Rancorn
a mnie fakt ze jestem sam \:\(

Nocny

oraz kolejny napisze, ze bycie samemu jeste strasznie dla mnie irytujace, choc by z tego wzgledu, ze nie mam sie z kim podzielic jakims moim psudosukcesem... ilez mozna mamie glowa zawracac, ze sie zaliczylo jakis przedmiot

Shane masz 36lat?;]
wapie abys byl w stanie stworzyc zwiazek w wieku lat 8 wink
Przyjalem granice za 16.

Nocny nie lam sie, jak widac Ty i Rancorn cierpicie z tego powodu, mi tam nie jest zle, w koncu juz 5 lat sam, i mi sie t o podoba.
Oczywiscie, czasem czlowiek ma sie ochote do kogos przytulic i nie ma do kogo i czestotliwosc kontaktow seksulanych nie jest zbyt wysoka, ale takie zycie ma swoje zalety wink

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
hehehe lupusie mam bite 20 lat i po prostu nie mialem nigdy dziewczyny na powaznie. Albo nie wychodzilo, albo ona nie chciala, albo ja nie chcialem, albo bylismy razem tak krotko ze nawet nie mozna tego nazwac zwiazkiem. Nie ukrywam ze to troche denerwujace. No ale coz mam zrobic? Nie chce miec dziewczyny na sile, to bezsensu.

Nie licze flirtow i romansow grin

Ale powiem Wam ze ostatnio z pewna dziewczyna bardzo dobrze mi sie uklada wink Moze cos kiedys...

:PIWO:

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by cHaBeR
Denerwuje mnie to, że nie umiem szanować każdego grosza. Że chce w 1 dzień stać sie bogatym, co mnie bardzo gubi. Musze się zmienić......
Ooo, właśnie smile Gdybym ja potrafił zawsze zachować zimną krew, to teraz bym pewnie wszystko mógł sobie spokojnie z bukmacherki kupować. A zawsze popełnię szybką serią głupich błędów i to, na co pracuję kilka tygodni idzie się paść w kilkanaście godzin ...

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Gdyby babcia miała wąsy tongue

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Zbigniew
Gdyby babcia miała wąsy tongue
wink

Młody jeszcze jestem, mam nadzieję, że w tej kategorii to dorobię się solidnej, gęstej brody smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
Originally Posted by Whip
Mnie denerwuja ludzie w pociagu, ktorzy zbieraja sie i probuja przemieszczac w strone wyjscia jak jest jeszcze z 7 minut do Wroclawia, a pociag w tym miescie konczy bieg.

Wczoraj mialem przykład takiej sytuacji, ze wracalem napakowanym pospiesznym do Wroca i siedzialem w korytarzu, ale te ludziska juz przed Wroclawiem Brochowem wychodzily i to wcale nie mocherowe berety. Przepuscilem 5, a reszta stala mi nad glowa i czekala az wstane do wyjscia we Wrocu. I jak tu sie nie zdenerwowac... mad

jeżdzę codziennie pociągiem to wiem o czym mówisz heh...
rzeczewiście denerwujące...

coś od siebie...
całki i wszystko co wiąże się z matmą i czego nie umiem obliczyć... chyba jestem cienki bolek po prostu... wygląda to bardzo nie dobrze... tylko co ja zrobię...

C
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
C Offline
Originally Posted by cHaBeR

nie ty jeden oj nie ty jeden laugh smile

K
Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
K Offline
ja mam troche inny problem:

zagram sobie kuponik, mowie sobie eee nie ma opcij musi wejsc, to za reszte sobie kupie jakies picie/kebab jakies fajeczki albo co innego, okazuje sie ze kuponik nie wszedl i nie ma kasy ani na granie ani na nic... potem musze znowu szukac kasy po kątach

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
sytuacja młodych ludzi w Polsce;
czy zarabiasz 1000 czy 3000 to za ch**ja nie zarobisz na własne M, ceny mieszkań (i niemal wszystkiego innego) są europejskie, pensje afrykańskie;
zostaje lichwiarski kredyt na 30 lat lub emigracja, ale jak zbyt wielu wyemigruje to w Polsce się nie poprawi i tak w kółko frown
ile jeszcze poczekamy az minimalna placa to bedzie 3000 netto miesiecznie?

Pooh-Bah
Pooh-Bah
Originally Posted by Nirtz
sytuacja młodych ludzi w Polsce;
czy zarabiasz 1000 czy 3000 to za ch**ja nie zarobisz na własne M, ceny mieszkań (i niemal wszystkiego innego) są europejskie, pensje afrykańskie;
zostaje lichwiarski kredyt na 30 lat lub emigracja, ale jak zbyt wielu wyemigruje to w Polsce się nie poprawi i tak w kółko frown
ile jeszcze poczekamy az minimalna placa to bedzie 3000 netto miesiecznie?

najprawdopodobniej do roku 2012 w ktorym bedzie koniec świata i już nie bedzie nam robić czy 300 zl czy 3000 ;P

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Kur..a mać, wypełnienie w jedynce mi wypadło i wyglądam jak debil, a najwcześniej do dentysty będę mógł pójść dopiero w sobotę. Nie wiem jak ja pokażę się na uczelni, chyba nie będę się odzywał w ogóle... mad

Nie wiem czy śmiać się czy płakać laugh

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Szewa no na pewno sie nie smiej grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by Szewczenko
Kur..a mać, wypełnienie w jedynce mi wypadło i wyglądam jak debil, a najwcześniej do dentysty będę mógł pójść dopiero w sobotę. Nie wiem jak ja pokażę się na uczelni, chyba nie będę się odzywał w ogóle... mad

Nie wiem czy śmiać się czy płakać laugh

No i dochodzą problemy z jedzeniem. Chyba same kaszki będę wpierdzielał grin

Carpal Tunnel
Carpal Tunnel
Originally Posted by shane
Szewa no na pewno sie nie smiej grin

No właśnie, chyba że sam do siebie wink

Strona 1 z 13 1 2 3 12 13

Moderatorzy  Biszop, rafal08 

Link skopiowany do schowka
Kto jest teraz online
5 zarejestrowanych użytkowników (rafal08, forty, Sensei, 11kera11, Lukasz111), 1,709 gości, oraz 4 wyszukiwarek.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Statystyki forum
Strona główna forum105
Tematy51,273
Posty5,827,553
Użytkownicy24,790
Najwięcej online13,128
Sep 24th, 2025